10 Replies to “KERSTTOESPRAAK VAN MICHA KAT TOT HET NEDERLANDSE VOLK”

 1. ” Micha fantaseert in zijn bizarre kersttoespraak over stijve pikken, gangbangs, het in stukken snijden van kleine kinderen.
  Hij snapt niet dat iedereen kan zien dat hij daarmee slechts zijn eigen seksuele problematiek exposeert.
  Micha, zoek hulp, je hebt jezelf niet in de hand en het is slechts een kwestie van tijd voordat je je fantasieën in praktijk gaat brengen. Stop ermee en laat je opnemen. ”

  Mispoes!!

  1. Beste MP,

   Had jou intellect eerlijk gezegd wel iets hoger ingeschat, doch ik ken mezelf en weet dat ik het regelmatig mis heb, mogelijk zelfs deze keer.

   Maar wat mij opvalt zijn uw krampachtige reacties op de teksten van dhr. Kat, ik vind bedoelde reacties nou niet bepaald van een niveau waarbij ik zou zeggen “moi”

   Er is mij vroeger veel onzin bij gebracht, onderwijzend personeel wist ook niet beter, maar wat ik nog wel onthouden heb is onderscheid te maken tussen
   beeldspraak en heldere tekst.

   U leest de tekst zoals mijn overgrootmoeder de krant, als zij naderhand commentaar gaf op bepaalde berichten keken wij elkaar aan en hadden respect voor haar leeftijd, ze was best aardig maar commentaar geven kon ze beter niet doen althans niet op haar gebruikelijke toon.

   Maar beste MP, ik neem aan dat u bij lange niet de leeftijd hebt van mijn overgrootmoeder, doch uw reacties op het schrijven van dhr. Kat zijn vergelijkbaar.

 2. Micha fantaseert in zijn bizarre kersttoespraak over stijve pikken, gangbangs, het in stukken snijden van kleine kinderen.
  Hij snapt niet dat iedereen kan zien dat hij daarmee slechts zijn eigen seksuele problematiek exposeert.
  Micha, zoek hulp, je hebt jezelf niet in de hand en het is slechts een kwestie van tijd voordat je je fantasieën in praktijk gaat brengen. Stop ermee en laat je opnemen.

  1. PoesMis! Tegen MIJ loopt geen onderzoek wegens het verkrachten van kleine Turkse jongetjes, tegen Demmink wel. Over MI maakt Lange Frans geen rap dat ik deel uitmaak van een pedo-netwerk, over het KH wel. Het Rolodex-onderzoek heeft niet opgeleverd dat IK kleine kinderen verkracht en mishandel, maar wel dat TOPMENSEN VAN JUSTITIE dat doen. MICHA is niet exposed als pedo-hoerenlopen in het Anne Frank Plantsoen in Eindhoven, maar DEMMINK wel. Fijje kerst overigens!!

   1. Ik beweer niet dat er een onderzoek tegen je loopt (het onderzoek naar Demmink zal overigens opnieuw niets opleveren) maar dat je worstelt met pathologische pedoseksuele gevoelens en die projecteert op publieke figuren. Je bent ernstig in de war en gevaarlijker dan je zelf beseft. Ik adviseer je daarom dringend hulp te zoeken voordat je (het zal niet de eerste keer zijn) opnieuw geestelijk ontspoort. Je voert een schimmenoorlog tegen ingebeelde vijanden en geprojecteerde fantasieën over mensen die gezonder, vrijer en succesvoller zijn dan jij. Daarom ben je totaal aan lager wal geraakt en de wonderlijke hybris waarin je denkt kersttoespraken tegen het Nederlandse volk te moeten houden is mogelijk interessant voor psychologen maar brengt je alleen verder in de narigheid.

    Kom tot jezelf, laat je opnemen en probeer nog iets van je leven te maken. Dit is een gang naar de totale afgrond waarin slechts te hopen valt dat je onderweg geen slachtoffers maakt.

    Ik wens je ook een fijne kerst maar weet ook dat je die in deze staat van verwarring niet zult hebben.

   2. In alles loop je tegen agenda 21 aan als globaal beleid

    De Mensheid domme slaafse haveloze rechteloze multi inzetbare kneedbare no Question arbeiders maken en ze al doodwerkende misbruiken

    Alle wetgever voert dat per buitenwetsteling Bevolkingen 1991 al en eigenlijk alle eeuwen al..oud vuil in een nieuw jasje.

    Op zich niets nieuws daar dit al 8000 jaar oud is en honderden miljoenen Blanken werden versleept naar midden oosten china afrika en de dood gewerkte skeletten daar in midden oosten per miljoenen in meteorkraters liggen en in china en afrika ten oosten van elk groot werk zich binnen twee jaar dood werkende door ondervoeding wat weglopen en opstand onderdrukte als men het niet op kon brengen elkaar op te eten.

    Zo ook bij ons hebben ze de sterftecijfers al weten te escaleren naar twee maal dat van hen zelf op dat pluche…

    Agenda 21 is ook reden van de intrnationale totaal negatie door alle wet en politiek jegens de Bevolkingen. Zal internationaal strafhof wel geen beter hoek wezen? Zelfs alle recht en hulp organisaties kijken geen eens naar Europa of Westen. Regering weigert zelfs atelselmatig elk Armen subsidie uit de eu.

    Jij wordt verders gewoon misbruikt als voorbeeld aan ander media ijver hoe je langzaam de goot in glijd vervolgd en rechteloos daarmee rest van dienaren weet wat ze wacht als ze sputteren zo als die waxinelichtwerper zich ook opwierp ter misbruik en intimidatie Bevolking hem theatraal kastijdende

    Welcome to the machine van boven mischien mooi van onder een vleesmolen mischien..

    Maar een Prettige Kerst..dat moest nog wel Lukken Denk Ik..

 3. Denk bij het onderstaande bijv. aan de gevierde dictator Nicolae Ceausescu, die behalve het in de grond boren van zijn land (rokende puinhopen mensen), 3900 beren heeft doodgeschoten, naast zeeën van andere dieren.

  Wilde hij PB of diens kleinzoon Holle Bolle hiermee leep de loef afsteken of wat was zijn plan/project?????

 4. ‘Psychopaths want to make mothers weep’……

  ……waarbij het begrip “moeder” hier niet alleen letterlijk bedoeld is, maar m.n. symbool staat voor “de levengevende”.

  Ze hakken dus driedimensionaal van alle kanten en vanuit alle aspecten in, op alle (!) leven, waarbij we o.a. het schieten met een bazooka op impala’s door prins Bernhard en de grote ‘pure evil’ krankzinnige slachtingen van alle soorten in het wild levende dieren (het liefst vanuit de luie stoel en dan boem, boem, boem eindeloos machinaal) door zowat alle psychopaten-dictators overal ter wereld niet moeten vergeten.

  DSR wenst u een zalig kerstfeest (het klinkt cynisch, ik weet het, maar zo is het niet bedoeld)!

Geef een reactie