KIJK EENS! DE CORRUPTE ‘ICONEN’ VAN DE MSM BEGINNEN ELKAAR IN PANIEK DE STROT AF TE BIJTEN!

INGEBORG BEUGEL OP VILLAMEDIA OVER PETER R. DE VRIES, HANS LAROES EN DE PUBLIEKE PEDO-OMROEP:

[wp_ad_camp_1]

Nederland zit dus nu met een Publieke Omroep die verwacht dat professionals die hun stinkende best doen kwaliteit te leveren, inmiddels ook uit een gevaarlijk land als nu Turkije, hun werk vanaf nu als ‘hobby’ zullen doen? Een NPO die dus fees voor die vakmensen ‘niet meer in de programma budgetten opneemt’? Maar die wel allemaal NPO baasjes hallucinante salarissen betaalt, en BN’ers ook? Weten jullie wat een Peter R de Vries voor een gastverschijning bij een NPO talkshow krijgt? Of een Hans Laroes? De domste eind- of hoofdredacteur NOS journaal ooit, die eigenhandig tot 2011 het NOS JOURNAAL tot het treurige en debiliserende nieuwszootje dat het nu is heeft gemaakt? En dat ie na zijn vernieling van NOS Journaal een paar jaar MET DOORBETALING VAN ZIJN SALARIS ‘mocht nadenken over zijn toekomst’? En dat ie dat kennelijk zo ‘goed’ heeft gedaan dat ie nu nota bene als Hoofd Journalistiek bij de KRO ook dik betaald daar alles dat nog een beetje kwaliteit is de nek mag omdraaien? Welnu: met die NPO wil ik op deze manier niets meer te maken hebben.

5 Replies to “KIJK EENS! DE CORRUPTE ‘ICONEN’ VAN DE MSM BEGINNEN ELKAAR IN PANIEK DE STROT AF TE BIJTEN!”

  1. Wat zegt DSR al decennia tegen cognitief dissonante slaapmutsen: De EU (de VN etc.) zijn vriendelijke projecten van de gruwelmoordenaars van Dresden (de psychopaten Churchill, Dulles, Zur Lippe B. enz. en hun opvolgers met dezelfde ‘mindset’ u kent ze wel) en hun ijskoude medeplichtigen. Die houden dus echt van normale mensen en vooral van makkelijk te brainfucken goedgelovigen zoals u en ik:

    http://langleveeuropa.nl/2016/07/de-eu-is-een-boevenbende-van-machtswellustelingen/

    1. Helaas is dat het niveau van de gemiddelde Nederlander heden ten dagen. De Mensen worden met de dag dommer. Facebook en twitter zombies met hun heilige smartphone.

  2. Toch wel mooi dit en makkelijk. Weten we meteen we er echt niet deugen. Kunnen we in de toekomst zonder gewetensbezwaren alle grootverdieners bij de overheid zo op het schavot zetten. Ik ben even mijn hooivork aan het bijpunten.

Geef een reactie