KIJK NAAR DE GEZICHTEN VAN DE PEDO-MASSAMOORDENAARS EN VOLKSVERRADERS DE JONGE EN VAN RIJN

HUGO DE JONGE IS ALS MINISTER VAN VWS VERANTWOORDELIJK VOOR HET KINDERMISBRUIK-BELEID IN NEDERLAND * DAT IS ONDER RUTTE HETZELFDE ALS DE ‘MINISTER VOOR JODENZAKEN’ ONDER ADOLF HITLER * DE JONGE KOMT UIT HET PRIMAIR ONDERWIJS EN WERKTE JARENLANG OP LAGERE SCHOLEN * NU IS HIJ POLITIEK VERANTWOORDELIJK VOOR DE CORONA-MASSAMOORD * DE JONGE VERBOOD HUISARTSEN HYDROXYCHOLOQUINE VOOR TE SCHRIJVEN [OVERZICHT WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN]

2 Replies to “KIJK NAAR DE GEZICHTEN VAN DE PEDO-MASSAMOORDENAARS EN VOLKSVERRADERS DE JONGE EN VAN RIJN”

  1. Vervolg vorige reaktie:……weer schotvrij illegaal het pluche heeft kunnen innemen.

    Van politici en “ambtenaren” van hoog tot laag, die daarmee (hoe dan ook: onwetendheid, onverschilligheid, ongeschooldheid, onachtzaamheid, kwaadaardigheid enz. enz. evt. in combinatie…) collaboreren, valt natuurlijk niets positiefs te verwachten.

  2. De nep Oranjes (= door tot op het bot uitgebuit illegaal, want in mannelijke lijn niet van adel maar eertijds illegaal het feodaal bestuur -op bij de huidige stand van wetenschap beschouwd *typisch psychopatische wijze*- binnengeglipt, “huwelijk” met een BEDROGEN erfdochter van het mini-staatje Oranje) zijn massamoordenaars vanouds, zie de dissertatie van dr. Leo Adriaenssen.

    Overigens is het merendeel van de “Nederlanders” min of meer idolaat van deze (voor psychopaten typisch!!!) biologerende charmeurs (de duivel kan wel nederigheid/dienstbaarheid veinzen, maar niet gehoorzaam zijn aan God)……zodanig dat ze tegen de wet hebben toegestaan, dat een met totale schijt aan de grondwet (met alle staatkundig, juridisch, moreel, fysiek dodelijk of erger etc. afgrijselijke gevolgen van dien…..waar het volk kennelijk niets van snapt) gevlucht verraderlijk ex-staatshoofd onder heimelijk toezicht van een SS/SA en Abwehr agent…..als vazal van de satanistische USA/GB ‘deep state’.

Geef een reactie