KILLER COPS, DERDE WERELDOORLOG: TELEGRAAF GAAT IN DE NAZI-OVERDRIVE

MISSELIJKMAKENDE KILLER COP-CAMPAGNE UITGEROLD VIA DE TELEGRAAF EN DE NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN * TELEGRAAF HERHAALT ALLE KLASSIEKE OORLOGSPROPAGANDA-METHODES UIT DE DERDE RIJK: ‘RUSSEN OP DE LOER IN NOORDZEE‘* DIT WORDT OORLOG MENSEN!

[wp_ad_camp_1]

We weten van de toenemende assertiviteit en agressie van de Russen. Dixit onze defensie-prostitue Jeanine Hennis. De oorlogspropaganda gaat een nieuwe fase in onder leiding van De Telegraaf. Dat begon enige dagen geleden al met het bericht dat er nieuwe vluchtenlingen-stromen uit Syrie op ons af komen ‘als gevolg van de bombardementen van de Russen’. Het interessante is dat de ‘tien uitgangspunten van de oorlogspropaganda‘ zoals die in 1919 zijn geformuleerd door de Engelse Lord Ponsonby -op basis van de propaganda-ervaringen uit de Eerste Wereldoorlog- nog steeds worden toegepast. Maa er is een groot verschil: nu doorzien veel meer mensen deze propaganda en zijn er niet langer gevoelig voor. Dit is een van de belangijkste redenen waarom steeds meer mensen zich walgend afkeren van media als De Telegraaf.

4 Replies to “KILLER COPS, DERDE WERELDOORLOG: TELEGRAAF GAAT IN DE NAZI-OVERDRIVE”

 1. Waarom moeten Killer Cops boven de wet gesteld worden?
  Bij dodelijke geweldsdelicten op ongewapende onschuldige burgers is er nog nooit een agent ontslagen en in de cel gezet in Nederland! Ook mogen Killers Cops ongestraft van Justitie valse verklaringen afleggen, meineed plegen, en knoeien in het proces-verbaal! Alleen al op meineed plegen staat maximaal 6 jaar celstraf! Bovendien seponeert het corrupte Openbaar Ministerie altijd bij dodelijke geweldsdelicten door agenten. Ook nu heeft de politie grote en dure advocatenkantoren (van ons belastinggeld) tot hun beschikking om Killer Cops te verdedigen, terwijl nabestaanden alle zéér dure proceskosten zelf moeten betalen! De 19 dure “Topadvocaten” (van ons belastinggeld) zijn dus in feite overbodig! Mr. Knoops heeft het alleen maar over de “zielige” Killer Cops, en gaat volledig voorbij aan het leed van de getraumatiseerde nabestaanden die levenslang hebben gekregen en alle kosten zelf moeten betalen! Ook is het onjuist dat hij zegt dat de agenten jarenlang werkeloos thuis zitten. De Killer Cops lopen gelijk al na de geweldsdelicten gewoon weer op straat tussen de burgers met een doorgeladen pistool! Mr. Knoops gaat ook volledig voorbij aan het feit, dat Nederland aantoonbaar binnen Europa al de twijfelachtige eer heeft het landje te zijn waar de meeste dodelijke slachtoffers vallen door extreem ongestraft politiegeweld door de vrij te interpreteren geweldsinstructie! In feite hebben de agenten in Nederland een vrijbrief om er maar ongestraft op los te knallen! In bijvoorbeeld Duitsland mogen de agenten alleen maar uit zelfverdediging schieten, en niet op vluchtende ongewapende burgers in de rug! In Engeland dragen de Bobbies al helemaal geen pistolen, waarom in het kleine Nederland dan wel? Blijkbaar gaat het Mr. Knoops alleen maar om het geld wat hij kan verdienen aan het leed van de nabestaanden door politiegeweld! Laat onafhankelijke rechters oordelen over het wel of niet schuldig zijn van Killer Cops, en niet het corrupte niet onafhankelijke Openbaar Ministerie!
  R.I.P. : Mitch Henriquez- Rinus van Loos-Wensley Udenhout- Ihsan Gurz- Rishi Chandrikasing- Mike Stok- Barry Kouwenberg- Michael Koomen, en de vele andere ongewapende en onschuldige dodelijke slachtoffers door extreem gewelddadig politiegeweld!
  Nederland is 1 grote corrupte politiestaat!

 2. Waarom moeten Killer Cops boven de wet gesteld worden?
  Bij dodelijke geweldsdelicten op ongewapende onschuldige burgers is er nog nooit een agent ontslagen en in de cel gezet in Nederland! Ook mogen Killers Cops ongestraft van Justitie valse verklaringen afleggen, meineed plegen, en knoeien in het proces-verbaal! Alleen al op meineed plegen staat maximaal 6 jaar celstraf! Bovendien seponeert het corrupte Openbaar Ministerie altijd bij dodelijke geweldsdelicten door agenten. Ook nu heeft de politie grote en dure advocatenkantoren (van ons belastinggeld) tot hun beschikking om Killer Cops te verdedigen, terwijl nabestaanden alle zéér dure proceskosten zelf moeten betalen! De 19 dure “Topadvocaten” (van ons belastinggeld) zijn dus in feite overbodig! Mr. Knoops heeft het alleen maar over de “zielige” Killer Cops, en gaat volledig voorbij aan het leed van de getraumatiseerde nabestaanden die levenslang hebben gekregen en alle kosten zelf moeten betalen! Ook is het onjuist dat hij zegt dat de agenten jarenlang werkeloos thuis zitten. De Killer Cops lopen gelijk al na de geweldsdelicten gewoon weer op straat tussen de burgers met een doorgeladen pistool! Mr. Knoops gaat ook volledig voorbij aan het feit, dat Nederland aantoonbaar binnen Europa al de twijfelachtige eer heeft het landje te zijn waar de meeste dodelijke slachtoffers vallen door extreem ongestraft politiegeweld door de vrij te interpreteren geweldsinstructie! In feite hebben de agenten in Nederland een vrijbrief om er maar ongestraft op los te knallen! In bijvoorbeeld Duitsland mogen de agenten alleen maar uit zelfverdediging schieten, en niet op vluchtende ongewapende burgers in de rug! In Engeland dragen de Bobbies al helemaal geen pistolen, waarom in het kleine Nederland dan wel? Blijkbaar gaat het Mr. Knoops alleen maar om het geld wat hij kan verdienen aan het leed van de nabestaanden door politiegeweld! Laat onafhankelijke rechters oordelen over het wel of niet schuldig zijn van Killer Cops, en niet het corrupte niet onafhankelijke Openbaar Ministerie! Nederland is 1 grote corrupte politiestaat!
  R.I.P. : Mitch Henriquez- Rinus van Loos-Wensley Udenhout- Ihsan Gurz- Rishi Chandrikasing- Mike Stok- Barry Kouwenberg- Michael Koomen, en de vele andere ongewapende en onschuldige dodelijke slachtoffers door extreem gewelddadig politiegeweld!

 3. Toen Guggebuhl-Craig het ondersraande schreef, was het besef bij deskundigen nog niet ten volle doorgedrongen, dat bepaalde psychopaten met bepaalde karaktertrekken, ook bij studies op hun individueel (als je daarvan kunt spreken) logisch intelligentie-niveau, wat dus (V)WO kan zijn, hierdoor als een heet mes door de boter gaan. Ze hoeven dus helemaal niet ALTIJD met vervalste diploma’s, C.V. e.d. te zwaaien. Hun studie is dan wél te zien als een (typisch onstuitbaar) psychopathisch project:

  =======================
  . . . a person lacking eros (love) can be charming (vreemd-charismatisch ‘dead inside’ aantrekkelijk, biologerend….DSR). . . the presence of eros makes life difficult for people . . . Eros means caring, and if someone cares for whatever or whoever it may be, worries, nervousness, even neurotic tensions can be the result. Loving persons are seldom cool and relaxed, but people suffering from a deficient eros are unconcerned and so do not worry; often they are very relaxed and easy-going.
  ===================

  Dit betekent dus niet dat iedere gymnasiast een psychopaat is.
  Integendeel, ca. 98% is geen psychopaat en heeft, met de normale of in bepaalde gevallen uitzonderlijk zware emotionele belasting des levens erbij, aanzienlijke inspanningen moeten leveren om de studie -indien hierdoor überhaupt mogelijk- te volbrengen.

  Hierbij wordt -begrijpelijk uitgaande van de uitsluitend bekende normale ‘mindset’- snel (meestal durf ik hier zomaar te beweren) de fout gemaakt om “de denkhoed af te nemen” voor (mogelijk in meerdere studies) ‘cum laude’ afgestudeerde……PSYCHOPATEN…..

  Die juist interessant zijn voor (sleutelposities in) bijv. psychopathocratie PB BV.

  Psychopaten kunnen onopgemerkt, bizar gefocust en decennia lang (!) aan onvoorstelbare gruwelprojecten werken. ‘Non adapted compensated’ Dennis Rader/Bind Torture Kill/ BTK is hier al een voorbeeld van, maar ook Winston Churchill schijnt al in WOI met het plan te hebben rondgelopen om, burgers rechtstreeks te gaan aanvallen en Dresden TOTAAL te vernietigen vanwege het feit dat een verre voorvader van hem daar in het verleden eens een nederlaag had geleden.
  Deze geruchten komen regelrecht “uit de wandelgangen” van de Britse loopgraven in WOI, maar opgeteld bij moderne wetenschappelijke waarneming van het (kenmerkende) alarmerende gedrag van Churchill, is het zeer omineus en zou het best eens door hem zo te berde kunnen zijn gebracht.

  Volledig krankzinnig, als deze geruchten op waarheid berusten en Churchill zich dit destijd werkelijk heeft laten ontvallen, maar dat zou dus bij de huidige stand van de wetenschap (forensische psychologie) best in het plaatje van een jeugdige Churchill in de omstandigheden van toen passen.

 4. Het sprookje van de moreel hoogbegaafde hoer, die je graag aan de knop van (illegale) atoomwapens ziet.

  Misschien heeft ze een plas aard. Net zoals eerder hier genoemde prins Saud. De aard om proactief over normale mensen heen te willen plassen of het psychische equivalent daarvan.

  Nomen est omen

  Aardig is ook het omdraaien van het schaakbord (‘They turn tables around and make YOU the culprit’) door de ijskoude psychopathische gruwelslachters van (weerloos vluchtelingenkamp) Dresden.

  Staat het zogenaamd lieve koekhuisje van het op totale (!) macht en controle beluste Amerikaans/Britse psychopaten netwerk/Dulles’ & PB’s NAVO nu aan de grens van Rusland of is Rusland opgedrongen tot bij de grens van de USA?

  Realiteit, zwaartekracht of wet zijn niet van toepassing op psychopaten: de optelsom van ware fundamentele krankzinnigheid.

Geef een reactie