KINDERVERKRACHTINGS- EN MARTEL-ORDE VAN CAMIEL EURLINGS HEEFT WEBSITE EN ADRES IN OLDENZAAL

RIDDERS VAN HET HEILIG GRAF IN INFOWARS-DOCU EXPOSED ALS DE MACHTIGSTE PEDOFIELEN EN KINDERMARTELAARS VAN HET VATICAAN [video] * CAMIEL EURLINGS IS HIER LID VAN -EN DAT STAAT DAN NOG LOS VAN ALLE ANDERE AANWIJZINGEN TEGEN CAMIEL INZAKE KINDERMISBRUIK * ‘EURLINGS WERD MET ZIJN PEDO-DOSSIERS GECHANTEERD DOOR AIR FRANCE KLM WEG TE GEVEN’ * OOK DE ITALIAANSE SUPER-MAFIOSO ANDREOTTI WAS LID VAN DEZE ORDE
[wp_ad_camp_1]
De Nederlandse Landscommanderije telt circa 260 mannelijke en vrouwelijke ordeleden. Nieuwe leden worden voorgedragen door twee ordeleden. Voor de beoordeling van de voordracht worden twee belangrijke criteria gehanteerd: een actieve katholieke levenshouding en de bereidheid zich in te zetten voor de verwezenlijking van de doelstellingen van de Ridderorde. Kandidaat-leden worden op voordracht van de Landscommandeur benoemd door de Kardinaal-Grootmeester. Omdat de Ridderorde een pauselijke signatuur draagt, dient de benoeming door de Kardinaal-Grootmeester te worden goedgekeurd. De opneming in de Lands-commanderije Nederland geschiedt door de Grootprior en de Landscommandeur tijdens de investituursmis. Tijdens deze plechtigheid dragen de Ordeleden hun mantels met het rode Jeruzalemkruis. Daarmee toont de Landscommanderije dat zij waarde hecht aan idealen en traditie en dat zij een eeuwenoude opdracht voortzet.

8 Replies to “KINDERVERKRACHTINGS- EN MARTEL-ORDE VAN CAMIEL EURLINGS HEEFT WEBSITE EN ADRES IN OLDENZAAL”

 1. Psychopaten torpederen PROACTIEF alle initiatieven van de mens om tot groei en verbetering te komen. Dit om zelf “Oranje boven” te blijven.

  Inenten was bijv. misschien ooit een goed idee, maar overgenomen door psychopaten, worden daar ijskoud kankervirussen in gestopt e.d..

  Dit soort ridderordes en geheime genootschappen worden uiteindelijk bestuurd door Jimmy Savile of prins Bernhard, als er geen echte wachter aan de poort staat maar een kardinaal-grootmeester die van toeten noch blazen weet.

 2. Kijk, die kardinaal-grootmeester gaat natuurlijk gewoon zijn portemonnee meegeven aan een psychopaat, wat ie bij ieder ander NOOIT zou doen.

  Zo gaat dat…..

 3. Berlusconi niet?

  Anyhow, ik heb ze aangeraden om aan de toegangspoort de psychopatentest in te voeren, zoals we voor alle maatschappelijke posities die macht en controle kunnen opleveren moeten gaan doen.

  Luisteren ze niet, zoals PB BV, dan zijn de sleutelposities reeds geheel overgenomen door puur (!) kwaadaardig verderf.

  1. Papisten met een Katholieke mantel DeRol.
   Zionisten als een globale groep bestaan niet, want de zionisten zijn onderling zo ernstig verdeeld, dat ze elkaar soms uitmoorden.

   Als je de Protocollen van Zion gelooft, ik las onlangs een uitstekende analyse hier:
   http://www.historicism.com/misc/protocols.htm
   Romanisme is heden de machtigste partij alle de samenzweringen.
   https://twitter.com/HolocaustToday/status/616452670765801472
   July 1, 1933: German gov states “Reich Chancellor Hitler still belongs to the Catholic Church and has no intention of leaving it”

Geef een reactie