KLM-AIR FRANCE ONDERGAAT FORTIS-PEDO-SCENARIO

MET MENSEN AAN HET ROER ZOALS MAURICE LIPPENS EN CAMIEL EURLINGS ZAKT ELKE ONDERNEMING WEG IN EEN HEL VAN CORRUPTIE, WANBELEID EN AGRESSIE DAT UITEINDELIJK TOT DE ONDERGANG LEIDT * CAMIEL EURLINGS GAF KLM VOLLEDIG WEG AAN HET ZINKENDE SCHIP AIR FRANCE * BINNENKORT LYNCH-PARTIJEN IN AMSTELVEEN EN OP SCHIPHOL?

[wp_ad_camp_1]

KLM-topman Pieter Elbers is geschrokken van het geweld dat maandag door demonstrerend personeel is gebruikt tegen twee bestuurders bij het Franse zusterbedrijf Air France. ‘Wat hier gebeurd is, is onacceptabel’, liet hij in een verklaring weten. En De Telegraaf (met lachen gieren brullen video): Twee directieleden van Air France zijn maandag bijkans gelyncht door boos personeel van de luchtvaartmaatschappij. Pierre Plissonier en Xavier Broseta werd letterlijk het hemd van het lijf getrokken. Wij bij ROL zien dit alles met een glimlach gebeuren. Het bekende corporate pedo-scenario: plundering, bordeelbezoek, graaien, wanbeleid en voila, einde bedrijf. Natuurlijk, de omstandigheden in de luchtvaartsector zijn extreem met alle prijsvechters, maar KLM heeft onder leiding van Eurlings elke kans er nog iets van de maken om zeep geholpen doordat Eurlings alles heeft weggegeven aan de Fransen. Weg heeft moeten geven, want hij was net als Joris Demmink chantabel met zijn pedo-dossiers. Dus, beste KLM’mers, jullie complete toekomst is verneukt door Camielleke die zijn piemel niet in zijn broek kon houden. Maar pas op: geen geweld he? We houden het -we zijn tenslotte Nederlanders- netjes en beschaafd!

2 Replies to “KLM-AIR FRANCE ONDERGAAT FORTIS-PEDO-SCENARIO”

 1. In een dictatuur wordt er een hufter naar voren geschoven die het volk jarenlang uitplundert en terroriseert. In een democratie kiezen de mensen zèlf de hufter die hen jarenlang uitplundert en terroriseert.

  Beste mensen: stemmen dat is zaken doen met terroristen en kiezen uit 17 verschillende soorten poep.

 2. Corporate ‘adapted compensated’ psychopaten van (plaatselijk schoolvoorbeeld) prins Bernhard kaliber worden steeds als dé ridder op het witte paard binnengehaald en het eindigt steevast in een rokende puinhoop, waar compleet verdwaasde gestalten rondschuifelen, zich afvragend wat er toch in hemelsnaam precies gebeurd is.

  Deze driedimensionaal levensgevaarlijke optelsom van WARE (instinctief substraat diepe) krankzinnigheid is zo biologerend, zo redelijk en mild van toon, stroopsmeerderig en verleidelijk, dat je op een gegeven moment je eigen been zit af te zagen en daarbij helemaal denkt dat je goed bezig bent.

  En vrees voor MK heeft ‘dead inside’ helemaal niet!

  Voor niets en niemand trouwens (ook niet voor de waarheid, want: ‘never mind the truth, the law does not or should not apply to psychopaths’), vrees wordt hooguit -als dekmantel/om niet uit de toon te vallen : ’they BLEND IN’-……levensecht/’more real than life’ GEACTEERD.

  Wel worden -met enorme puur machinale energie- plannen berekend en uitgevoerd om iedere weerstand te breken.
  Het (volkomen empathieloze) psychopathisch project ZAL linksom of rechtsom of troelala volvoerd worden en dit mag niet gehinderd worden door emotioneel normaal gevoelige = kwetsbare ‘Untermenschen’/prooidieren als Micha Kat.
  Maar ook niet door psychopaten die teveel (als zodanig) -zouden kunnen gaan- opvallen.

Geef een reactie