KLOKKENLUIDERS VERTELLEN HET WARE VERHAAL OVER MITCH HENRIQUEZ, ALS EEN BEEST AFGESLACHT DOOR DE POLITIE

LEES HIER DE TOEKOMST VAN NEDERLAND EN WAT AGENTEN KUNNEN DOEN ALS ZE SLECHT HEBBEN GESLAPEN OF NIET OVER HUN VROUW HEEN MOCHTEN…

Toen Mitch Henriquez het festivalterrein verliet, zag hij een klein agentje van Antilliaanse afkomst. Tegen dat agentje heeft hij gezegd, terwijl hij zijn geslachtsdeel beet pakte: “Heb je ook zo’n groot wapen?” Uit grote frustratie heeft dat Antilliaanse agentje tegen zijn collega’s geroepen: “Die man heeft een wapen”. Met z’n allen zijn ze boven op hem gesprongen en hebben de nekklem aangebracht. Nadat Mitch Henriquez bewusteloos was geraakt, hebben ze géén adequate medische hulp erbij geroepen, maar de bewusteloze Mitch Henriquez in het politiebusje gesmeten en zo naar het politiebureau vervoerd, waar hij bleek te zijn overleden. Als een agent in medische problemen komt wordt onmiddellijk de traumahelicopter opgeroepen en verschijnen er binnen enkele ogenblikken tal van ziekenauto’s met professionele medische medewerkers… Het Antilliaanse agentje is de oorzaak van de dood van Mitch Henriquez.

Michael Koomen, Rishi, Mitch en anderen zijn doelbewust gebruikt in een stepping stone-strategie om te komen tot een licence to kill voor de politie. Dat hier sprake is van een complot wordt tevens bewezen door het feit dat het hele killer cop-onderwerp volstrekt taboe is voor de politiek (zelfs de SP mag geen kamervragen stellen over het vermoorden van burgers door agenten) en dat de volledige MSM de killer cops steunt. Werkelijk geen medium heeft ook maar enig eigen onderzoek gedaan in een van de killer cop-zaken. Daar komt dan nog eens bij dat de politiek dan weer wel werkt aan wetgeving die de killer cop een wettelijke status moet geven. Hier het killer cops-dossier van ROLNo further questions.

5 Replies to “KLOKKENLUIDERS VERTELLEN HET WARE VERHAAL OVER MITCH HENRIQUEZ, ALS EEN BEEST AFGESLACHT DOOR DE POLITIE”

 1. Mispoes: Als je, zoals de gek gemanipuleerde aan soap operas verslaafde massa, van volkomen verdwaalde koffietantes houdt wel ja.

 2. Komend uit het centrum van de hel van de Nazi ‘deep state’ plotsklaps helemaal veranderd……door zijn grote liefde voor onze liefste Hollandse parel Juliana.

  Zo is het helemaal mensen. En vervolgens zich compleet tegen de moffen gekeerd, uit liefde voor Juliana.
  Hij heeft Christiaan Lindemans, die hij nooit gezien heeft, nog gezegd: “Christiaan, verraad die luchtlanding bij Arnhem nu niet, want dan lopen mijn innig geliefde Nederlanders grote kans op een Hongerwinter.”
  Maar nee hoor, die ‘pure evil’ Lindemans heeft tegen de zin van onze goede prins, toch de informatie uit Bernhards hoofdkwartier overgebriefd aan de moffen, die prompt Bittrichs Tweede Pantserkorps voor een broodnodige gevechtspauze (in een daartoe buitenissige/bevreemdende beweging, maar soit) terugtrokken rond Arnhem……toevallig precies rondom de omgeving waar de luchtlanding zou plaatsvinden.

  Raar dat Oltmans zo walgt van al die ECHTE Nederlanders, die Bernhard na de oorlog maar lieten ronddarren en bij wie de burger voor de VEILIGHEID “al zijn pistolen en geweren” moet inleveren!

  https://m.youtube.com/watch?v=ELDe955ViJs

 3. Het is trouwens zo, dat de goegemeente dusdanig gemanipuleerd moet worden, dat ze automatisch compleet gaan griezelen van wapens, “brrrr mijn goede buurman heeft een geweer: moord, brááánd” en deze vrijwillig allemaal naar Prins Bernhard en (nu) zijn psychopathische kompanen brengen.

  Dat is veel vertrouwder…….

 4. Het geeft ook maar weer aan dat zo’n (verholen) SS psychopathocratie/dictatuur rabiaat reageert op (in de verste verte evt. via via mogelijk) bewapende normale burgers.

  Mao took the guns, Hitler took the guns, Oranje took the guns, Prins Bernhard took the guns……

  De laatste echter uit liefde. Plotsklaps helemaal veranderd door zijn grote liefde voor onze liefste Hollandse parel Juliana, wilde hij (en wil zijn geïnstalleerde netwerk nu) geen macht en controle meer, maar voorkomen dat er onder de geliefde huisvaders en -moeders ongelukken gebeuren door hun bekende onhandigheid en oppervlakkige onverantwoordelijkheid.

Geef een reactie