KLOMP FREAKT OUT OVER ARTIKEL OP DEZE SITE WAARIN ZIJN VRIENDIN WERD GENOEMD

HET HYSTERISCHE GEDRAG VAN KLOMP VERRAADT ZIJN SATANISCHE KWADE GEWETEN EN IS REDEN TE MEER MASSAAL KLACHTEN TEGEN ZIJN KANAAL IN TE DIENEN BIJ YOUTUBE!

CHRIS KLOMP WIL HET ALLEENRECHT HEBBEN MENSEN TE BELASTEREN EN TE STALKEN; ALS DEZE MENSEN IETS TERUG DOEN RENT HIJ STEEVAST NAAR ZIJN COLLEGA’S BIJ DE POLITIE EN HET OM * HOEWEL HET ONTHULLEN VAN IEMANDS VRIENDIN NIET STRAFBAAR IS -VOOR VELE MEDIA IS HET HUN BESTAANSRECHT- HEBBEN WE HET STUK TOCH VERWIJDERD

[wp_ad_camp_1]

Van: Chris Klomp
Datum: 3 augustus 2017 07:00:13 GMT-4
Aan: “stapel@stapeladvocatuur.nl”
Onderwerp: Aangifte Micha Kat

Geachte heer Stapel,

We hebben eerder contact gehad over het gedrag van uw client Micha Kat. Ik constateer dat de heer Kat ondanks een aangifte niet wenst op te houden met zijn lastercampagne en nu tevens mijn vriendin betrekt in die campagne, door middel van het plaatsen op zijn website van een foto van haar en een stuk tekst.

De heer Kat dient deze foto en haar gegevens zo snel mogelijk van de site te verwijderen en verwijderd te houden, aangezien ik anders volgende week de aangifte van laster nog verder zal uitbreiden, mogelijk met het misdrijf stalking.

Met gepaste groet,

Chris Klomp
0611161203

Thijs Stapel Today at 2:24 PM
To: drsmkat@yahoo.com

Ha Micha,

Ik krijg net deze mail. Je wordt gesommeerd de tekst over mevrouw Kevelham te verwijderen, anders zullen er maatregelen genomen worden. Ik kreeg ook een mail van Chris Klomp, die ik je zo ook zal doorzenden.

Maatregelen kunnen zijn kort geding tot rectificatie, maar ook strafrechtelijke aangifte van smaad.

Graag verneem ik wat je naar aanleiding van deze berichten wilt doen. Ik ben met vakantie en telefonisch moeilijk bereikbaar. Reactie dus graag per mail.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

5 Replies to “KLOMP FREAKT OUT OVER ARTIKEL OP DEZE SITE WAARIN ZIJN VRIENDIN WERD GENOEMD”

 1. Micha voldeed subiet aan de eis van Klomp. Het is duidelijk dat Klomp Micha stevig bij de ballen heeft en hem adequaat de mond weet te snoeren.

  Hij verdient een groot compliment!

 2. Wie of wat denkt die snel op zijn aangeefpik getrapte hypocriet wel niet dat hij is? Wanneer hij een verdienmodel met het rug steken der concurrentie kan aanmaken is dat volgens hemzelf uiteraard ineens hypocriet gemonopoliseerd dan wel crimineel geslepen & er wel degelijk net strafrechtelijk tussen uit geknepen geoorloofd? WIE ZIJN REET MET UITGELOKT VUUR ALSNOG VERBRANDT, MOET ACHTERAF NIET ZEIKERIG VERONGELIJKT DE TERUGGEMEPTE AIVD NAR GAAN LOPEN UITHANGEN! Wat een ontiegelijke randmongool is dat zeg, die over het paard getilde HOERNALIST

 3. Chris Klomp heeft Micha al behoorlijk in de tang. Bij de minste dreiging trekt Micha zijn keuteltje al weer in.

  Goed ook dat zij YouTubekanaal door Klomp is platgelegd. Deze smerige laster kon niet meer worden getolereerd.

 4. Je betrekt geen familieleden en anderen die er niets mee te maken hebben bij persoonlijke vetes, Micha. Het is een ernstig zwaktebod dat bovendien volstrekt niet mannelijk is te noemen. Het is achterbaks, laf en veel te makkelijk. Maar het voornaamste argument is nog wel: het toont genadeloos aan dat je door je
  (pseudo-)inhoudelijke argumenten heen bent.

  Wanneer hebben de “trollen” jouw familieleden met naam en toenaam op internet gezet, zoals je zoon en je ouders? Precies: nooit. Omdat zij niets met jouw daden te maken hebben, daarom niet.

Geef een reactie