KLOMP MEANS BUSINESS: ‘MICHA IK WIL GELD GELD GELD!’

COMPLOT-JAGER KLOMP RUIKT GELD EN WIL DAT MICHA BETAALT VOOR EEN ARTIKEL WAARIN HIJ HEM OP BASIS VAN LIST, LEUGENS EN BEDROG PROBEERT WEG TE ZETTEN ALS EEN ‘GEK’ * OOK DE NAZI’S LIETEN DE JODEN BETALEN VOOR DE KOGELS WAARMEE ZE WERDEN DOODGESCHOTEN

Chris Klomp Dec 26 at 10:32 PM
To: drsmkat@yahoo.com

Na overleg met de organisatie achter mijn Blendle-verhaal sommeer ik je het verhaal per ommegaande van je site te verwijderen daar je een inbreuk maakt op mijn auteursrecht.
Chris Klomp
Journalist
Verzonden vanuit Outlook Mobile

Chris Klomp Dec 26 at 9:11 PM
To: drsmkat@yahoo.com

Beste Micha,
Ik zie dat je op je site weer doldriest een loopje neemt met de waarheid. Zoals we je kennen. Het complotverhaal is exclusief geschreven voor Blendle. Dat het AD of een ander medium ‘het niet wil plaatsen’ is volstrekte onzin. Het is nergens anders aangeboden, behalve bij Blendle. Hoe moeilijk kan het zijn om je aan de feiten te houden?
Auteursrechtelijk is het heel simpel. Je gebruikt 1 op 1 een verhaal waar mensen normaal gesproken voor dienen te betalen. Het artikel staat immers achter de betaalmuur van het populaire Blendle. Op basis van vaste jurisprudentie kom ik bij deze in aanmerking voor een vergoeding.
Ik zal je dan ook in rechte betrekken.
Verzonden vanuit Outlook Mobile

14 Replies to “KLOMP MEANS BUSINESS: ‘MICHA IK WIL GELD GELD GELD!’”

 1. Chris Klomp gaat op de man spelen. Om de aandacht af te leiden van het onderwerp. Zo doorzichtig. We zijn meer mediawijs tegenwoordig en prikken zo door deze bs heen!
  Wat betreft Micha. Hij is een clown, raar etc. Maar volhardend en op de hoogte! Je moet wel gek zijn om je neus te willen steken in deze onverkwikkelijke zaken.

  Maar uiteindelijk….

  1. Komen we met al dat gefaal (opzettelijk misdaad en misstand laten bestaan)van onze overheden weer hier op uit

   What is Genocide?
   The term “genocide” was coined by legal scholar Raphael Lemkin in 1943, writing:

   ‘Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated plan of different actions aiming at the destruction of essential foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating the groups themselves.

   **The objectives of such a plan would be the disintegration of the political and social institutions, of culture, language, national feelings, religion, and the economic existence of national groups, and the destruction of personal security, liberty, health, dignity and lives of the members of such groups…’

   In alles loop je tegen agenda 21 aan als globaal beleid

   Alle wet en overheid is uitsluitend om ons met rug tegen de muur en in de goot te houden als standaard Wereld management door asiatisch aipac(bankiers joodse eliten en adel).

   De Mensheid domme slaafse haveloze rechteloze multi inzetbare kneedbare no Question arbeiders maken en ze al doodwerkende misbruiken

   Alle wetgever voert dat per buitenwetsteling Bevolkingen 1991 al en eigenlijk alle eeuwen al..oud vuil in een nieuw jasje.

   Op zich niets nieuws daar dit al 8000 jaar oud is en honderden miljoenen Blanken werden versleept naar midden oosten china afrika en de dood gewerkte skeletten daar in midden oosten per miljoenen in meteorkraters liggen en in china en afrika ten oosten van elk groot werk zich binnen twee jaar dood werkende door ondervoeding wat weglopen en opstand onderdrukte als men het niet op kon brengen elkaar op te eten.

   Zo ook bij ons hebben ze de sterftecijfers al weten te escaleren naar twee maal dat van hen zelf op dat pluche…

   Agenda 21 is ook reden van de internationale totaal negatie door alle wet en politiek jegens de Bevolkingen. Zal internationaal strafhof wel geen beter hoek wezen? Zelfs alle recht en hulp organisaties kijken geen eens naar Europa of Westen. Regering weigert zelfs atelselmatig elk Armen subsidie uit de eu.

   Jij wordt verders gewoon misbruikt als voorbeeld aan ander media ijver hoe je langzaam de goot in glijd vervolgd en rechteloos daarmee rest van dienaren weet wat ze wacht als ze sputteren zo als die waxinelichtwerper zich ook opwierp ter misbruik en intimidatie Bevolking hem theatraal kastijdende

   Agenda 21 – Replacement Migration – United Nations https://www.youtube.com/watch?v=9UvURb98aqU

  1. Zo als ik al aan gaf lijkt klomp je ter kwader trouw onder vals voorwendsel te hebben benaderd:

   “…is dat Klomp al voordat dit artikel geplaatst werd bij Micha heeft geïnformeerd over het aantal lezers van zijn site,…”

   .. waarbij Micha steeds naar zijn teller – ‘meer dan een miljoen lezers’ – verwijst, en dat een evt. schadevergoeding, waar Klomp zondermeer recht op heeft, wordt berekend aan de hand van het aantal views van een site.” http://barracudanls.blogspot.com/2015/12/obsessieve-denkers.html?showComment=1451208635687#c131497402415413166

   Klomp geeft achter af in zijn claims zelf aan van hoed en rand omtrent auteursrecht te weten.

   Vraag komt op of blendle zich wel wil lenen voor criminele afpersingen/oplichting met beledigende bedreigende laster artikelen die zonder Toestemming zonder Hoor zonder Wederhoor gepubliceerd worden en Gezien de vele vele kanttekeningen bezwaren en kritiek “achter af” NOOIT gepubliceerd hád mogen worden.

   Of de raad voor Journalistiek nu de oude voorzitter weg is niet eens wat met de vergunning van heer klomp zou willen aanvangen..al was het om dan minstens zich zelf weer eens ten toon te stellen waar ze dan nu staan.

   En wellicht opzettelijk zo opgezet en van toon “flaming”(wat klomp aangaf te kennen dus weer vals voorwendsel) dat ondoordachte reacties niet uit konden blijven. De toon was immers dermatig dat een beeld van een verkrachter die ná een Kind dood geneukt te hebben nog even er over heen stond te zeiken na die daad terwijl het langzaam weg dreef in de goot ..enormst kwetsend en bedreigend jegens alle misbruikte Mensen.

   Ook is mijn indruk dat klomp hier niet gemeen en doorwrocht genoeg voor is en blijft als drijvende kracht job cohen voor Ogen hangen wiens familie al eeuwen van geschiedenis heeft met het als crimineel terreurwapen misbruiken van wetgevingen wat zelfs eens tot de val van Frankrijk en vernietiging van het Franse leger leidde via de Napoleontische oorlogen die daar het gevolg van waren.

   Kwader trouw oplichting afpersing vals voorwendsel ..indien een aanzetter of opdrachtgever dan georganiseerde misdaad/terrorisme er bij..kunnen aan al onder een voorgaand artikel hier gegeven bezwaren toe gevoegd worden. Die journalist werkt mogelijk onder druk van uit overheden wegens een sexueel delict. https://www.revolutionaironline.com/vanaf-het-complotters-oorlogsfront-chris-klomp-durft-micha-niet-meer-bij-naam-te-noemen-in-nieuw-groot-complotters-artikel/comment-page-1/#comment-3310

 2. Denk je bij Blendle een artikel te kopen dat in een bekende krant of bekend tijdschrift van “goede naam en faam” is verschenen, blijkt Klomp daar ‘sneaky’ rechtstreeks geïnfiltreerd (als moordzuchtige roverhoofdman Van Laurenburg/Nassau binnen de christelijke adel). Kans dat ie in PB BV de rechter op z’n hand vindt is er zo “natuurlijk” wel:

  ======================
  Digitale kiosk Blendle, die artikelen van kranten en tijdschriften per stuk te koop aanbiedt.
  ======================

 3. Klomp is niet gek en weet dat de schadevergoeding, waar hij zonder twijfel recht op heeft, wordt bepaald aan de hand van het aantal bezoekers van de site. Het gaat Micha dus waarschijnlijk flink opbreken dat hij dat aantal leugenachtig opblies.

  1. ” Klomp is niet gek en weet dat de schadevergoeding, waar hij zonder twijfel recht op heeft, wordt bepaald aan de hand van het aantal bezoekers van de site. Het gaat Micha dus waarschijnlijk flink opbreken dat hij dat aantal leugenachtig opblies.”

   Mispoes!

Geef een reactie