KOEN SCHUILING CHANTEERT IEDEREEN -MAAR WORDT ZELF OOK GECHANTEERD

IEDEREEN IN DE HELDERSE POLITIEK IS OFWEL PEDOFIEL, OFWEL GAAT VREEMD MET MEEDERE SECRETARESSES, OFWEL SEROPOSITIEF, OFWEL NECROFIEL DAN WEL BESTOFIEL: DAAROM IS HET ZO’N CHAOS! * PIETER KOS VAN DE STADSPARTIJ DIE DE ‘ROB SCHOLTE COALITIE’ DEED KLAPPEN ‘STEEKT HEM OVERAL IN TOT DE MAGNETRON AAN TOE’ * KOS WERD GECHANTEERD DOOR SCHUILING MAAR SCHUILING ZELF OOK GECHANTEERD

KANSEN VOOR DE PEDOFIELE BURGEMEESTER OM AAN DE MACHT TE BLIJVEN ZIJN NU TOT EEN MINUMUM GEDAALD * GAAN RUTTE EN DEMMINK NU DE ULTIEME MACHTSKAAT SPELEN OM HET PEDO-BOLWERK AAN HET MARSDIEP TE BEHOUDEN?

Het laatste nieuws uit Den Hel-der, de hel op aarde: de kansen van Schuiling lijken nu tot (net boven) het nulpunt gedaald, zie hier de ontwikkelingen. Het beeld is dat iedereen in Den Helder natuurlijk van de pedofiel af wil, maar dat de Haagse swamp er alles aan doet hem in het zadel te houden. Hiertoe werd zelfs een complete formateur, Jan Nagel, naar Turkije gestuurd om te kunnen overleggen met VVD-voorman Visser. De MSM verzwijgen dit natuurlijk en maken ervan van Nagel ‘zelf op vakantie was’ [zie NSB Handelsblad]. Nu is het wachten op een ‘Haagse staatsgreep’ in Den Helder om de pedo-mafia aan de macht te houden. Die is dus nodig omdat de kansen van de VVD in het college te komen nu minimaal zijn. Eerder wist Schuiling zijn leven nog te rekken door de Rob Scholte-coalitie op te blazen door voorman Pieter Kos van de Stadspartij te chanteren met zijn vele buiten-echtelijke en buiten-geslachtelijke escapades. Zelfs de ‘nummer twee’ van de stadspartij bleef niet gevrijwaard van het geslacht van ‘potente Pieter’. Maar Schuiling -die net als Demmink beschikt over een eigen ‘inlichtingendienst’ om ‘dossiers aan te leggen’- wordt zelf ook weer gechanteerd met zijn kindermisbruik -en dat is veel erger want dat kost de burger klauwen met geld. Zo opereert er in Den Helder een groep ‘ondernemers’ die met de Schuiling-pedo-dossiers in de hand allerlei lucratieve opdrachten afdwingt. Waar hebben deze figuur meer gezien? Juist: in het Den Haag van Joris Demmink. Sterker: Demmink zelf kon decennia lang aan de macht blijven die chantage van zowat de hele top van Nederland! Intussen heeft Schuiling als een ware zwanenzang als een vanzijn (vermoedelijk laatste) ‘beleidsdaden’ een oekaze uitgevaardigd dat er onder geen enkele omstandigheid mag worden gesproken met Rob Scholte of zijn afgevaardigden.

5 Replies to “KOEN SCHUILING CHANTEERT IEDEREEN -MAAR WORDT ZELF OOK GECHANTEERD”

 1. Grski trollemans, de “rijksoverheid” is in werkelijkheid Prins Bernhard BV en de naamgevende psychopaat, heeft deze contraptie kenmerkend (voor een door psychopaten gevormde “staat”) vanaf 1945 stukje bij beetje volgestouwd met devianten (op sleutelposities elkaar onderling herkennende psychopaten) en verhoogd op ZICHZELF gerichte collaborateurs, die onaangedaan over ‘horror-victims’ hun lijk (of het psychische equivalent) meehuppelen, zelf onder de typische psychopathische paraplu.

  De kroon is afgedankt in 1945. De jurisdictie nooit op de correcte wijze weer overgedragen aan legitieme vertegenwoordigers van de vooroorlogse Staat der Nederlanden. Wat men nu de kroon noemt, is STIEKUM ILLEGAAL (USA/GB vazalstaat, met rugdekking van……) Prins Bernhard BV.

  Psychopathisch (threedimensional without inhibitions/borders) TYPISCH ijskoud het over een andere boeg gooiend/er omheen breiend doorgaan alsof er niets gebeurd is……

 2. Micha beweerde dat er een video bestaat waarin wordt aangetoond dat Schuiling een pedofiel is. Hij kon deze video echter nooit tonen.
  Hij is dus een leugenaar.

 3. Overigens, Micha, is het hard nodig dat je een opfriscursus Nederlandse staatskunde doet. De positie van een burgemeester is namelijk niet gekoppeld aan de raad. Dus het maakt niet uit welke coalitie er in Den Helder komt, Schuiling blijft gewoon zitten om zijn tweede periode van zes jaar, ingegaan in 2016, vol te maken. Tenzij er een crisissituatie is en de burgemeester door de Kroon wordt ontslagen.

  Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/gemeenten/burgemeesters/benoeming-vacatures-en-ontslag

 4. En Micha Kat is medeschuldig aan pedofilie, necrofilie en bestialiteit (bestofilie *proest*) zolang hij de video met het bewijs tegen Shuiling niet openbaar maakt en/of aan de daarvoor bestemde instanties overdraagt.

  Micha Kat, je bent medeschuldig aan de dood van duizenden babies.

Geef een reactie