KOM IM ACTIE! DWING BIJ EENVANDAAG AF DAT MICHA WORDT GEINTERVIEWD IN HUN NIEUWE SERIE OVER ‘COMPLOTTERS’

OPROEP: ZOEK CONTACT MET EENVANDAAG EN PROBEER AF TE DWINGEN DAT MICHA KAT, DE ‘BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND’ (BRON: CHRIS KLOMP) WORDT GEINTERVIEUWD IN DE COMPLOT-SERIE VAN EENVANDAAG * OPNIEUW PRESENTEREN DE STAATSJOURNALISTEN OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER EEN SERIE WAARIN ALLEEN ‘DESKUNDIGEN’ (OOK DOOR DE STAAT BETAALD) AAN HET WOORD KOMEN

[wp_ad_camp_1]

Dinsdag lanceert EenVandaag het multimediale project ‘Complot or Not?’ Met behulp van experts analyseert het programma bewezen en onbewezen complotten. Zit de Amerikaanse geheime dienst achter de 9/11-aanslagen? Is aids een uitvinding van de overheid? En zit de JSF-lobby achter de moord op Pim Fortuyn?

Introductie

Op dinsdag 2 augustus wordt de kijker geïntroduceerd in de wereld van complotten. De populariteit van complottheorieën neemt toe en waarom? Hoeveel invloed hebben ze en wat zegt dat over onze samenleving? Aan het woord komen onder meer socioloog Jelle van Buuren en psycholoog Jan Willem van Prooijen. Van Prooijen zei onlangs nog in het AD dat de verspreiding van complottheorieën samenhangt met lager zelfvertrouwen en een lage status, maar dat sommige theorieën door een groot deel van de bevolking worden aangehangen. “Complotdenkers zijn geen gekken. Daarvoor zijn het er te veel.” Hij zei verder dat complotdenkers vaak of extreemlinks of extreemrechts zijn. “En wat je denkt, stuurt nu eenmaal je gedrag,” zei hij. “Het kan kwaad in de zaken die een keuze sturen, in de persoonlijke gezondheid bijvoorbeeld. Als jij denkt dat de farmaceutische industrie knoeit met vaccinaties, dan laat je je niet vaccineren. Maar het ondermijnt ook het vertrouwen in de rechtsstaat en de democratie.”
De eerste aflevering begint gelijk goed. Complotdenkers zullen dus waarschijnlijk worden weggezet als mensen met een laag zelfvertrouwen, een lage status en die extreemlinks of extreemrechts en anti-vaxxers zijn. LEES VERDER BIJ NINEFORNEWS

6 Replies to “KOM IM ACTIE! DWING BIJ EENVANDAAG AF DAT MICHA WORDT GEINTERVIEWD IN HUN NIEUWE SERIE OVER ‘COMPLOTTERS’”

 1. Het zal wel weer een freakshow worden met halve psychiatrische patiënten die overal Ufo’s zien vliegen. Misschien met een stel ingehuurde nep complotters ertussen die een echt complot proberen te spinnen. Natuurlijk ook een echte MSM onderzoeksjournalist die het hele zaakje afzeikt, Klomp misschien. Ter afsluiting nog een derderangs psycholoog die zijn overbetaalde mening geeft. Er zal wel geprobeerd worden om het hele zaakje af te schilderen als een stel gekken. Dit hebben we al gezien bij het Amerikaanse programma Preppers. Ben ik nog wat vergeten meldt het dan even.

  1. Nooit aan meewerken je weet toch dat ze alles verdraaien, knippen en plakken dat het een lust is. Hier komt nooit wat goeds uit. Ze gaan je tijd verspillen en proberen je misschien op kosten te jagen met nul resultaat. Vraag het maar aan Alex Jones. Heb je wel een goed gesprek met hun dan zenden ze het gewoon niet uit. Trap er niet in. Alleen overwegen indien alle onkosten van te voren worden betaald inclusief vergoeding voor de tijd. Kijk ook uit dat ze niet een val opzetten dat de politie je meteen oppakt. Hebben zij ook meteen een mooi spannend filmpje. Een interview via Skype is misschien het beste.

 2. owwh wacht ik doe wel effe mee, stuur wel effe een berichtje.
  Als dat zo geweldige presentatie wordt als het filmpje over Myra kunnen we weer harteloos lachen.
  Doe je wel je rode blouse aan en je slof schoenen ……….

 3. Ik denk dat ze dus beter een Myra kunnen uitnodigen dan een Kat, Kat is af en doet niet meer mee.

  Overigens wat had je in gedachte een zielig verhaal te vertellen hoe slecht dat je het hebt, dat niemand in de alternatieve media je nog mot.

  1. Ja gezellig Myra hand in hand met Klomp.Wat heeft Myra dan ooit eens onthuld. Helemaal niets en daar zit nu juist het probleem.Ik zie het al helemaal voor me. Myra die gaat zitten vertellen Dat zielige Demmink afgeperst wordt door oplichter Van Well.

Geef een reactie