KOMT HET TOCH NOG GOED? HILLARY GAAT DOWN EN K.O. TIJDENS HERDENKING 9-11; KAN HET SYMBOLISCHER?

WIE SPREEKT OVER HILLARY’S HEALTH IS NOG STEEDS EEN ‘CONSPIRACY NUT’; MAARTEN REIJNDERS, KOM ER MAAR IN! OF HEB JE JE BOEK NU AL UIT DE HANDEL LATEN NEMEN NOG VOORDAT ER EEN EXEMPLAAR IS VERKOCHT?

DIT MOMENT KAN DE TOEKOMST VAN DE WERELD BESLISSEN * HELLARY-HITLERY-KILLARY-ILLARY NU DEFINITIEF OUT OF THE GAME * HET IS NU MARTIAL LAW OF DONALD TRUMP

6 Replies to “KOMT HET TOCH NOG GOED? HILLARY GAAT DOWN EN K.O. TIJDENS HERDENKING 9-11; KAN HET SYMBOLISCHER?”

  1. Heeft Trump dan een ‘bill of health’zodat wij zeker weten niet met een psychopaat van doen te hebben?

    Anders weet je niet wat je doet.

    Een figuur die voor zichzelf een jacht met gouden kranen laat bouwen, kun je om te beginnen enigszins verdenken van meer dan gemiddeld narcisme…..meen ik.

    Glib is ie ook “nogal” en hij speelt aardig op zijn omgeving in.

    1. Het feit de gehele elite tegen hem is kan alleen maar goed zijn. Ook is er niet 1 leugen die langer dan een dag stand houdt tegen hem. Indien Trump ook maar een beetje fout was geweest dan hadden de MSM hem daar mee afgemaakt. Dit hadden we dan dag na dag tot in den eeuwige dagen moeten horen van ze. Dat gebeurt dus niet. Elke keer moeten ze een nieuwe leugen verzinnen als de oude weer doorgeprikt is. Eigenlijk hebben we ook geen keuze en moeten we Trump een kans geven. Met Hillary wordt het WWIII. Anders wordt het Marshall Law met Obama.

Geef een reactie