KONING: ‘ONZE RECHTSTAAT BESCHERMT WAT WEERLOOS IS’…

…ZOALS ALLE UIT HUIS GEPLAATSTE EN DOOR DE PEDO-NETWERKEN MISBRUIKTE KINDEREN. ZOALS BAYBASIN EN MICHA EN NICO VAN DEN HAM EN DE NABESTAANDEN VAN DE VERMOORDE PASSAGIERS VAN HET MH 17-VLIEGTUIG * KONING WAAGT HET OPNIEUW DE TWEEDE WERELDOORLOG IN TE ZETTEN IN ZIJN KERSTTOESPAAK TERWIJL HIJ JUIST IN ZIJN HEMD IS GEZET DOOR JUDITH HERZBERG

3 Replies to “KONING: ‘ONZE RECHTSTAAT BESCHERMT WAT WEERLOOS IS’…”

 1. Zijn psychopathische SS/SA opa moet de weerlozen trouwens ‘lebensunwertes Leben’ gevonden hebben. Nutteloze eters, rijp voor de onvrijwillige euthanasie.

  Gelukkig is de appel ver van de boom gevallen!

 2. Psychopaten hebben wel wat van een mechanisch orerend, berekende glad en diep naar binnen glijdende frasen logisch aan elkaar plakkend paardenkadaver o.i.d..

  De ‘chilling’ totaal-indruk die achteraf hinderlijk aan het firmament van de herinnering (van hen die er gevoelig voor zijn) blijft knipperen is een knagend: ER KLOPT IETS NIET, MAAR WAT PRECIES.

  “ENG”, “ENGERD” van die flitsen.

  Je mag er best ANGST voor hebben!!! Doe er wat mee, voordat je met je leven gaat betalen op een of andere gruwelijke manier!

 3. Een uur vóór de leugens (“kersttoespraak”) van Willem de Overbodige was Rutte ook al vol in beeld om van zijn respect voor het nederlandse volk te betuigen. Het staatstuig ruikt onraad!

Geef een reactie