KONING, RUTTE, STEF BLOK EN P (J.) AALBERSBERG AANWEZIG BIJ SATANTISCHE MH 17-HERDENKING

EXTRA: TON ‘TYPFOUT’ HOFSTEDE LOSES IT EN LAAT ZIJN WARE AARD ZIEN: ‘MICHA LAAT ZELF-ORGASTISCHE SCHETEN OP INTERNET EN SHOWT DE ZOOI IN ZIJN BROEK MET WC-PAPIER’ * GEEN WOORD OVER ZIJN DEMMINK-BEDROG INZAKE RIOUWSTRAAT 13

[wp_ad_camp_1]

VIA POWERPLAY, DE ZOVEELSTE PEPERDURE MASSA-HERDENKING, MEGA-MONUMENTEN EN DE ‘MAGIC’ VAN HET KONINKLIJK HUIS WORDT DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID VAN TAFEL GESPEELD: HET NEDERLANDSE KABINET IS DE MOORDENAAR NA CHANTAGE MET DE DEMMINK-PEDO-DOSSIERS

5 Replies to “KONING, RUTTE, STEF BLOK EN P (J.) AALBERSBERG AANWEZIG BIJ SATANTISCHE MH 17-HERDENKING”

 1. ‘De MH17 is neergehaald door de Katholieken’

  Natuurlijk, en de meegeleverde linkjes plus het glasheldere betoog daaronder maken dat weer meteen duidelijk.

  Blijft de vraag: van welke molen heeft Geuz een klap gehad?

 2. Misschien ter opheldering van Geuz:

  Psychopaten kennen geen normale religieuze integratie en kunnen die door hun aberratie niet kennen.

  Of ze zich nu uitgeven voor katholiek, protestant, Jood, vrijmetselaar, hindoe, SS’er, mohammedaan of satanist:

  Het blijft allemaal gelogen door een lege huls, die probeert macht en controle te verwerven.

  Ik durf aldus te beweren, dat normale katholieke kerkgangers in Nederland verre staan van het neerhalen van MH-17.

  Daarbij is het zo, dat het moderne christelijke Europa (ter voorbereiding op de wederkomst van Christus op aarde) uit de grond getimmerd is door serene overheidspersonen die eerder katholiek waren geworden.

  Het is nogal “socialistisch” (en het gaat in rokende puinhopen resulteren) om de eigenaar, degene die “de fabriek heeft opgericht”, de toegang tot het werk van zijn handen te willen ontzeggen.

 3. Deze ‘dead inside’ massamoordenaars zijn internationaal steevast zéér betoverend (vgl. Hitler ten opzichte van de Duitse ‘gullible fools’). Het resultaat is (ook steevast) rampzalig/rokende puinhopen:

  ————–
  We shall go on to the end. We shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our island, whatever the cost may be. We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender, and if, which I do not for a moment believe, this island or a large part of it were subjugated and starving, then our Empire beyond the seas, armed and guarded by the British Fleet, would carry on the struggle, until, in God’s good time, the New World, with all its power and might, steps forth to the rescue and the liberation of the old.

  Churchill impressed his listeners and the speech was immediately recognised to be historic. One of Churchill’s secretaries noted in his diary “A magnificent oration, which obviously moved the House”. A Conservative MP wrote in his diary “he was eloquent and oratorical and used magnificent English; several Labour members cried”.

 4. Als er een merkwaardig fluïdum van op je inspelende magie en (vooral fysieke w.o. verbale) bombast om personen en aangelegenheden hangt zijn er vaak aangepaste/gecompenseerde psychopaten in het spel:

  Denk aan bijv. Joseph Luns, Rolph Gonsalves, Adolf Hitler, Gijs van der Wiel, “Piet Hein” Donner, Winston Churchill en noem de ‘dead inside adapted compensated’ exemplaren maar op.

 5. Wat ik zojuist ook je college Joost Niemoller vertelde:
  De MH17 is neergehaald door de Katholieken.
  http://www.truthontheweb.org/abe.htm
  http://www.caotica.com/the-bonfire-plot-part-3-smoking-out-the-jesuits-the-true-mission-of-the-plot/

  Maar onze overheid is wel medeplichtig, want lieden als timmerfrans en andere papisten, zijn niet legaal in de ambtenarij. Het is Katholieken al zo’n 400 verboden om als ambtenaar te werken in Nederland.

  Het feit dat deze plakkaten vernietigd zijn door de Jezuïeten, doet niet af aan het feit dat onze plakkaten nooit opgeheven zijn.

  Mochten deze plakkaten niet afdoende zijn, dan wil ik de Nederlander er aan herinneren, dat Adolf Hitler, Benito Mussolini en Francesco Franco ook Rooms Katholieken waren. En dat de historici vaak liegen over de Tweede Wereld Oorlog. Hitler heeft in 1933 de uitspraak gedaan dat hij zijn hele leven Rooms Katholiek zou blijven. Er zijn afdoende bewijzen, dat dit ook juist is. Zoals: In 1945 meldde Francesco Franco dat Hitler, als een zoon van de Katholieke Kerk, was overleden in Berlijn.

  Hij was natuurlijk ontsnapt via de rattenlijnen van het Vaticaan, vooral Dominicanen en Franciscanen, maar ook de OSS hielp. Paus Paul VI was lid van de OSS.

Geef een reactie