KONING TOONT ZICH GEEN LEIDER, MAAR EEN ZWAKKE, BANGELIJKE HUILEBALK

IN PLAATS VAN VIERKANT ACHTER ZIJN VOLK TE GAAN STAAN EN ACHTER DE NEDERLANDSE CULTUUR, NORMEN EN WAARDEN ‘WORSTELT’ DE KONING, TWIJFELT EN BIBBERT: ‘KUNNEN WE SAMEN NOG PROBLEMEN VREEDZAAM OPLOSSEN?’ * HOE MOEILIJKER HET WORDT, HOE MEER DE KONING GAAT ‘BIBBEREN’ TOT HIJ OP DE VLUCHT SLAAT EN ZIJN VOLK ACHTERLAAT -WE’VE BEEN THERE BEFORE


Nico ‘melder van misstanden’ van den Ham hield een eigen kersttoespaak in de Amsterdamse Stopera

Geen woord over de vernietiging van de Nederlandse cultuur, van het Sinterklaasfeest en nu ook van kerstmis. Niets over het terugvechten tegen de terreur vanuit de Islam, over het tegenhouden van terroristen en het beschermen van zijn volk tegen dood en verderf. Geen woord over de problemen waarmee zijn volk worstelt: armoede, massa-ontslagen, corruptie, kindermisbruik, geweld. Onze koning zou eens een paar maanden stage moeten lopen bij Donald Trump. Koning Willem toont zich de zwakte vorst uit de Nederlandse geschiedenis en ademt louter angst uit, onzekerheid en twijfel. Hoe kan een koning die miljoenen betaald krijgt een leider te zijn en zijn volk hoop en steun te bieden in godsnaam zeggen ‘Ik heb geworsteld met deze kersttoespraak’? WAAR HAALT HIJ HET GORE LEF VANDAAN? Als hij het allemaal niet aankan, als het hem te veel en te moeilijk is, MOET HIJ AFTREDEN! Als hij al ‘worselt’ met een simpele kersttoespraak, wat dan als de armen en benen van zijn ‘landgenoten’ door de lucht vliegen na een terroristische aanslag? Wat doet hij dan?

12 Replies to “KONING TOONT ZICH GEEN LEIDER, MAAR EEN ZWAKKE, BANGELIJKE HUILEBALK”

 1. Aan een obsessie ligt wel een waanidee ten grondslag. Zoals “Eigenlijk houdt Jodie Foster van mij, maar ze wil het niet toegeven”. Nu gaat de lijder zich helemaal concentreren op Jodie Foster zodanig dat zijn gehele leven erom gaat draaien en hij wil eigenlijk nergens anders meer over praten en verbindt alles (op absurde wijze en niet omdat een beschouwer bijv. echt te dom is om te begrijpen dat niet Albert Schweitzer de opa is van de Kersttoespraak-houder en wat daar zoal i.g.v. psychopathie bij de grootvader van moederszijde de gevolgen van kunnen en zullen zijn) met Jodie Foster.
  Een verdere uitwas hiervan is de stalking.

  Nee aan domme amateur-psychologen heb je niets. Klok horen luiden, niet weten waar de klepel hangt.

  Als we even verder zijn zeggen ze nog dat je -als je tenminste professioneel bent- psychopaten op je spreekuur gezien moet hebben, voordat je i.c. een indicatie (af te ronden met een moderne psychopatentest) kunt afgeven.

  Feilloos wijzen ze een goedmoedige en diervriendelijke autist als psychopaat aan, als ze wat van de kenmerken van psychopaten hebben gelezen op Internet.

  Hun verdere inzichten zijn meestal ook niet erg om over naar huis te schrijven.
  Laat staan dat er een ECHTE remedie wordt aangedragen.

 2. Aan een obsessie ligt wel een waanidee ten grondslag. Zoals “Eigenlijk houdt Jodie Foster van mij, maar ze wil het niet toegeven”. Nu gaat de lijder zich helemaal concentreren op Jodie Foster zodanig dat zijn gehele leven erom gaat draaien en hij wil eigenlijk nergens anders meer over praten en verbindt alles (op absurde wijze en niet omdat iemand echt te dom is om werkelijk te begrijpen dat niet Albert Schweitzer de opa is van de Kersttoespraak-houder met Jodie Foster.
  Een verdere uitwas hiervan is de stalking.

 3. Al zou koning Pils af willen treden dan houden Bea en Maxima dat wel tegen. Bea heeft niet voor niets Maxima uitgekozen. Ook lekker van de drie dagen dat meneer moet werken per jaar is hij er dan ook nog 1 op vakantie. Hij had op zijn minst even op onze kosten op en neer kunnen vliegen in zijn door ons betaalde vliegtuig. Zou hij er wel eens aan gedacht hebben als er in Nederland geen nederlanders meer wonen er ook geen draagvlak meer is voor een nederlands koningshuis. Als bijvoorbeeld DENK de grootste partij van Nederland wordt dan maakt Erdogan van Soesdijk toch binnen een week zijn vakantiehuis.

 4. Wij noemen het oude koeien en wie anders beweert is staatsgevaarlijk en gek.
  ================

  En vooral niet met de ogen van nu naar de situatie van toen kijken hè mensen.

  Toen was alles anders en puur toevallig steeds sterk in het voordeel van eerder genoemde USA/GB (diep) verholen feitelijke stadhouder.

  De in de zgn. “Aanwijzingen” voor bepaald overheidspersoneel genoemde “te rapporteren misdragingen/misdrijven door militairen”, zagen toen bijv. slechts op dergelijk gedrag door de Duitse militairen.
  Nederland is altijd sterk voor het lukraak bombarderen van burgers geweest en liep daarin internationaal voorop enz. enz. Dit zou echter nu ondenkbaar zijn, maar was toen heel gewoon.

  Wie nu ineens anders beweert is een revisionist en een oproerkraaier.

  1. We zijn echt onder de indruk. Zowel Facebook, Twitter en Youtube zijn aan het leeglopen. Doordat ze met die censuur de laatste maanden in overdrive zijn gegaan zijn er veel mensen wakker geworden. Het hoofdkantoor van twitter is in Nederland al gesloten. Nog een jaartje en ze staan op de rand van het faillissement net als TMG.

 5. Laten we redelijk blijven:

  Het was bij de toenmalige kijk (1945) op geopolitiek en bij de toenmalige (niet meer middeleeuwse) internationale wetgeving op dit terrein, absoluut onvermijdelijk, dat Nederland werd overgenomen door de USA/GB met prins Bernhard als hun feitelijke “stadhouder”.

  Immers, de Staat der Nederlanden had zich vrijwillig en zonder -tamelijk heldhaftig en professioneel- militair verzet volkomen vrijwillig als vazalstaat aangesloten bij Nazi-Duitsland en was niet, zonder oorlogsverklaring, door een veel groter buurland verraderlijk plotseling overrompeld.

  En…….wie de foute keuzes maakt, moet nadien op de blaren zitten, laten we wel wezen en redelijk blijven.

  Dus is het volkomen logisch, dat Nederland van “de bevrijder” de soevereiniteit niet heeft teruggekregen en nu gewoon in dezelfde positie verkeert als de BRD.
  Puur toevallig zeer voordelig uitpakkend voor SS psychopaat prins Bernhard (vuurpeloton of ophanging?!) en zijn prettige nageslacht.

  Bovendien hebben kleine landjes helemaal geen soeverein bestaansrecht. Daar zijn ze immers niet sterk genoeg voor! Democratisch is het zo, dat de man met de grootste en meest gewetenloos gehanteerde knuppel heerst.

  Laten we redelijk blijven: Als ons staatshoofd in Nederland was gebleven in mei 1940, dan hadden we er in 1945 precies hetzelfde voor gestaan.

  Overdracht/teruggave van de soevereiniteit met een redelijke (!) vergoeding voor de voor de bevrijding geleverde inspanningen en eventueel vrijwillige samenwerking met de USA/GB (na een normaal tribunaal voor door hen begane, voor iedere krijgsman weerzinwekkende, oorlogsMISDRIJVEN), zou dan in de toenmalige situatie (1945) evenzo ondenkbaar zijn geweest.

  In alle redelijkheid mensen en geen oude koeien uit de sloot halen hè. De situatie is weliswaar nog steeds zo, maar in alle redelijkheid:

  Wij noemen het oude koeien en wie anders beweert is staatsgevaarlijk en gek.

 6. Psychopaten twijfelen en bibberen als het zo uitkomt: allemaal ijskoud toneelspel.

  Ze slaan ook niet op de vlucht: Ze spelen (met maling aan de -Grond-wet: immers ‘The law does not apply to psychopaths’ vinden deze monsters zelf), als overwinnen militair niet mogelijk is, kenmerkend ‘dead inside’ pragmatisch (!) Nederland ijskoud in handen van bijv. Hitler om daarna dan de kat uit de boom kijkend op twee paarden te wedden te Londen.

  En ‘Beware the soothing voice, the voice of reason’…….

  In plaats van tot spontane zelfontbranding over te gaan wegens schaamte ‘beyond belief’ zoals een (normaal) mens in dit geval onhoudbaar zou overkomen, zou een morele debiel bijv. zeggen (de naam van ‘Erasmus’ gelijk maar usurperend als die van Anne Frank door Hillary Clinton):

  Laten we vooral redelijk blijven en vriendelijk doorgaan met honderden miljoenen per jaar uitgeven aan de kleinzoon van een in oorlogstijd alhier gedeserteerde, BEWEZEN hoogverraderlijke SS (professioneel geïndiceerde) psychopaat, die ons de middelvinger geeft onder de ruiten van de pragmatisch gepantserde gouden koets, waarin hij wordt rondgereden.

  Niet onredelijk worden beste Nederlanders, want dan staan de Apache gevechtsheli’s en de Amerikaanse mariniers, als bondgenoten van prins Bernhard persoonlijk, voor je klaar om je mores te leren………

 7. “WAAR HAALT HIJ HET GORE LEF VANDAAN?”
  *,-Als je nog maar eens goed beseft door wie dat op belastinggeld royaal parasiterende gespuis ooit al eens totaal geflopt is uitgekakt hé meneer Kat?

  “Als hij het allemaal niet aankan, als het hem te veel en te moeilijk is, MOET HIJ AFTREDEN!”
  *,-Om dan als alternatief DIT vanonder een brug met deze SURROGAAT presstitute te moeten vervangen?

  “Als hij al ‘worselt’ met een simpele kersttoespraak, wat dan als de armen en benen van zijn ‘landgenoten’ door de lucht vliegen na een terroristische aanslag? Wat doet hij dan?”
  *,-Dan gaat hij bij Trump al alternatief in de leer hoe hij via de eenarmige bandiet de zwarte woekeraars winsten der geldwisselaars mede kan helpen witwassen?!

 8. Wat hij dan doet? Repressieve maatregelen invoeren natuurlijk wat de bedoeling is van zogenaamde war on terror. Regeren dmv angst en terreur. Een zionistische expertise overgens was een groot succes in de middeleeuwen.

Geef een reactie