KONING WILLEM ALEXANDER LAAT ‘PREVENTIEF’ MENSEN ‘RUIMEN’ DOOR JUSTITIE

DE TOTALE HORROR IS EEN FEIT: KONINKLIJK HUIS KAN VRIJELIJK BESCHIKKEN OVER DE ‘DIENSTEN’ VAN JUSTITIE EN ZET DE POLITIE EN ZELFS SPECIALE SQUADS IN OM MENSEN DIE WORDEN GEZIEN ALS ‘BEDREIGING’ UIT DE WEG TE RUIMEN

Het was een verbazingwekkend bericht deze zomer: een ’44-jarige man uit Kampen’ kreeg een maand cel opgelegd omdat hij Koning Willem een moordenaar, verkrachter en dief noemde. Een sanctie die overigens schril afsteekt bij de tien maanden die Micha kreeg wegens de ‘belediging’ van de eenvoudige burger Marcel Gelauff. Het bericht over ‘de man uit Kampen’ wordt nog veel merkwaardiger als we constateren dat de ‘majesteitsschennis’ gewoon mag blijven staan op YouTube waar de koning in geuren en kleuren wordt beschuldigd van een afgrijselijke moord. Hoe verhoudt dat zich dan weer met de video-kanalen van Micha die reeds worden gesloten als Chris Klomp het ergens ‘niet mee eens is’? Wie is de werkelijke royalty in Nederland: koning Willem Alexander of mensen als Marcel Gelauff en Chris Klomp? Wat hier ook van zij, deze site kan thans berichten wat de werkelijke achtergrond is van de eerste veroordeling wegens ‘majesteitsschennis’ sidns decennia, en dat nog wel juist in een periode dat vanuit de politiek steeds luider de roep klinkt majesteitsschennis helemaal af te schaffen! De ‘Kampenaar’ werd in 2015 door onze Koning ‘preventief geruimd’ toen deze een bezoek bracht aan Zwolle. Koning Willem zag de man die in een jarenlang voortslepend en gecompliceerd conflict is geraakt met het KH (dat overigens nergens over gaat) namelijk als een ‘bedreiging’. De rechtzaak en de veroordeling van deze zomer vormden de ‘voortzetting’ van deze ‘schoonmaakactie’. Bronnen berichten deze site dat er destijds honderden special squad-eenheden in Zwolle rondliepen om de koning te ‘beschermen’ tegen de vermeende dreiging -en dat terwijl de man dus achter de tralies zat! Er zou bij de koning en zijn gevolg sprake zijn van een ‘aan paranoia grenzende angst’ voor het volk en elementen daaruit die als ‘bedreiging’ worden gezien. Deze angst is mogelijk gevoed door incidenten als de ‘aanslag’ op Koninginnedag 2009, de actie van de ‘Damschreeuwer’ in 2010 en van Erwin ‘de waxine-werper’ Lensink eveneens in 2010. Andere bronnen zeggen dat het niet zozeer koning Willem is die door deze angsten wordt gekweld, maar veeleer Maxima. Het ‘preventieve ruimen’ doet ook enigzins denken aan de periode in Argentinie die bekend is komen te staan als de ‘Vuile Oorlog’.

Eerder liet de Koning Erwin Lensink ‘preventief ruimen’ op Prinsjesdagen uit angst voor nieuwe objecten die hij mogelijk richting Gouden Koets zou kunnen gaan gooien. Ook Micha Kat werd ‘preventief geruimd’ en wel tijdens de kroning van de Koning op de Dam, zij het dat de politie toen niet Micha Kat arresteerde, maar de Republikeinse actievoerder Hans Maassen in de mening te maken te hebben met Micha. Dit werd zelfs bericht door de NOS. De gang van zaken rond de ‘Kampenaar’ en de andere slachtoffers doet ook sterk denken aan wat er op het Binnenhof gebeurde rond het afscheid van Joris Demmink: zeven burgerjournalisten werden preventief geruimd om de pedo-SG vrije aftocht te kunnen bieden na zich te hebben volgegoten met glazen wijn van 60 Euro per glas. Volgens Volkskrant-journalist Marcel Hulspas maakte Micha het leven van Demmink ’tot een hel’ -wel een hel waarin de duurste wijnen kunnen worden gedronken en de man vrijelijk kan beschikken over de ‘diensten’ van de politie!

3 Replies to “KONING WILLEM ALEXANDER LAAT ‘PREVENTIEF’ MENSEN ‘RUIMEN’ DOOR JUSTITIE”

 1. Ik denk inderdaad dat de paranoïde aanvallen van Alex zowel als zijn Max mede te maken hebben met hun terecht aangevoelde afkeer waar een steeds groter deel der weldenkende Nederlandsche volk tegen alles wat letterlijk naar monarchie stinkt telkens maar weer mee klaar moet zien te geraken. De hoofdreden van hun achtervolgingswaan is volgens mij dan ook niet hun goed aangevoelde angst voor het volk, als wel de inwijdingsrituelen waaraan ze verplicht hebben deel te nemen in ruil voor de welbekende dikke reet op het pluche waarop dan weer schaamteloos dit hard werkende Nederlandsche volk parasiterend en al tot aan hun ouderdomsgraf de schompes kan worden leeggezogen! Als je met occult vuur speelt komen er voor goed voodoo krachten bezit van je gemoedsrust nemen, waardoor je in iedereen die je recht op je pedo hoererende porem durft aan te spreken het gelaat van satans tegenstrever hemzelf meent te moeten zien. Zo ook met die goed ingewijde kroonprins binnen het CDA die als dank voor zijn insiderskennis HIER door een capo pedo van pervers genot zowat in het openbaar ejaculerend het podium voor een goede achterdracht werd opgetrokken! Ook Camiel vreesde namelijk na o.a. enkele elektronische berichtjes van mij en de mijnen dat zijn torso binnenkort wel eens op een bolderkar binnen het verraderlijkheidsnarrenhof ter volksbezichtiging het een en ander he-le-maal gratis en voor niets zou kunnen krijgen te doen ondervinden hahaha..;

  “Om met het occulte krachtveld te verbinden raadde Aleister Crowley als meest ultiem ritueel de uitputting en verkrachting van een jonge jongen aan. Crowley was een groot voorvechter van anale sex liefst met zo jong mogelijke jongens, omdat daarbij volgens hem een energie vrijkwam die van spirituele occulte waarde is. Crowley was een voorvechter van allerlei magische technieken (magick met ‘ck’ genaamd). Uit dergelijke informatie zouden we dus kunnen lezen dat pedofilie veel meer is dan simpelweg een seksuele geaardheid of voorkeur. Daarom is het misschien verstandig om niet meteen te zwichten voor het gevoel van medelijden met die arme mannen die deze behoefte bezitten. Daarvoor moet wel eerst het besef ontstaan welke energetische of occulte verbinding er aan deze behoefte gekoppeld zit. Dat kan natuurlijk alleen als u gelooft dat er een dergelijk krachtveld bestaat. We hebben het dus over de koppeling tussen een seksuele daad (of de behoefte daaraan) met een wereld die voor ons fysieke waarnemingsspectrum onzichtbaar is. Het lijkt er op dat pedofilie veel binnen hooggeplaatsxte kringen voorkomt.”

  “Eurlings’ liefdesleven moet echter nog steeds voldoen aan het huisje-boompje-beestje ideaal van het CDA uit de jaren vijftig. Waarom blijft een raadsel. De gevallen KLM-baas is achterdochtig geworden en kan op gezette tijden ontploffen als hem iets niet bevalt of iemand zijn imago als ideale schoonzoon (ja, Albert dat doen wij) in twijfel trekt. Tessa Rolink zou klappen hebben gekregen toen zij Camiel vroeg of hij ‘eigenlijk niet gewoon op mannen viel’. Opvliegendheid was ook al een karaktertrekje dat opviel op het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Eurlings is wantrouwig en lijdt aan waandenkbeelden. De Telegraaf komt een smeuïge anekdote die we u niet mogen onthouden. ’Eurlings leek gebukt te gaan onder achtervolgingsangst, wat leidde tot de gekste taferelen. Zo moest de veiligheidsdienst van KLM eens een pakketje in zijn huis openen, omdat hij bang was voor een aanslag. Er bleek een stropdas in te zitten. Hij liet vaak enkele reizen boeken en was dan soms meerdere dagen ’zoek’. Dit dreef zijn staf tot wanhoop.’”

 2. Er zou bij de koning en zijn gevolg sprake zijn van een ‘aan paranoia grenzende angst’ voor het volk en elementen daaruit die als ‘bedreiging’ worden gezien.
  ================
  Psychopaten kennen in elk geval geen angst. Dat kan helemaal niet. Uitsluitend zonodig jengelend geacteerd. Ze zijn wel enorm pragmatisch en voor beveiliging zal dus alles binnenstebuiten worden gekeerd.

  En dat mag voor de fundamentele “übermensch” rustig (over lijken) wat kosten. Dan nog maar een aardappeltje minder in de verpleeghuizen enzo.

  Maar waarom gaat het verhaal van de Kampenaar “nergens over”? Dat zou de meesten toch wel een pak van het hart wezen, na de verbijsterende beschuldiging het filmpje gezien te hebben!

  Is het een geflipte, pseudoloog fantaste crimineel ofzo?

 3. Koning Willem zag de man die in een jarenlang voortslepend en gecompliceerd conflict is geraakt met het KH (dat overigens nergens over gaat) namelijk als een ‘bedreiging.
  ===================
  Vertel…..

Geef een reactie