KOSTEN JURDISCHE TERREUR BIJ AFSCHEID DEMMINK NIET MEEGEREKEND DOOR AD

BIJ HET AFSCHEID VAN JORIS DEMMINK IN OKTOBER 2012 WERDEN 7 BURGERJOURNALISTEN ‘OPGERUIMD’ OM DE KINDERVERKRACHER VRIJE AFTOCHT TE BIEDEN UIT DE RIDDERZAAL WAAR DE PP-ELITE ZICH OP KOSTEN VAN DE BURGER HAD LATEN VOLLOPEN MET PEPERDURE WIJNEN * REPO POWNED MET JAN ROOS -EN BERNHARD WELTEN

Het AD heeft het in de berichtgeving over het afscheid van Joris Demmink niet over de smerigste gebeurtenissen die middag: door de Haagse politie werden zeven burgerjournalisten die vragen stelden aan de bezoekers van de receptie als criminelen gearresteerd en in de cel gesmeten om te voorkomen dat ze Demmink vragen zouden kunnen stellen. Deze arrestaties leidden tot krankzinnige strafvervolgingen wegens ‘het negeren van een bevel van de politie om kinderverkrachters met rust te laten’. Micha was toen ook aanwezig, maar werd deze keer gek genoeg NIET vervolgd (maar wel gearresteerd) hoewel hij die middag the leader of the pack was. Voor zover deze site weet is iedereen die toen werd gearresteerd uiteindelijk -na jaren- ‘ontheven’ van de sancties die aanvankelijk werden opgelegd -het betalen van forse boetes wegens het ‘dreigen de kinderverkrachter hinderlijk voor de voeten te lopen’.

2 Replies to “KOSTEN JURDISCHE TERREUR BIJ AFSCHEID DEMMINK NIET MEEGEREKEND DOOR AD”

  1. En Micha was “the leader of the pack”

    Blijkbaar door de politie niet als dusdanig herkend Micha.

    Zit je nu trouwens nog steeds in dat suffe Killarney?

    Must be boring in the end of november.

  2. Volgens mij dachten ze echt dat iemand iets zou doen ofzo, en dan noemen ze mij paranoïde. Zij zijn zelf ongezond paranoïde. Een lege/koude sfeer heerste daar.

Geef een reactie