KRANKZINNIGE CLIMAX IN ZAAK-DEMMINK: DAAR IS DE ‘ANDERE JORIS’ WEER VAN STAN DE JONG!

ZEER TALENTVOLLE A CHARGE-JOURNALST STAN DE JONG BLIES ZICHZELF VOLLEDIG OP IN DE ZAAK-DEMMINK MET DE INTRODUCTIE IN HET HORROR-VERHAAL VAN DE ‘ANDERE JORIS’ * NU BLIJKT DEZE ‘ANDERE JORIS’ NOG ALTIJD EEN ROL TE SPELEN IN HET DOSSIER [KLEINTJE MUURKRANT] EN OP BEZOEK TE ZIJN GEWEEST BIJ DEMMINK-GETUIGE KOOS VAN WOUDENBERG -DIE DOOR STAATSTROL MYRA WERD GEDEMONISEERD * HIER WAT ACHTERGRONDEN OVER STAN DE JONG EN ZIJN ‘ANDERE JORIS’ * WERD STAN DE JONG ZELF GECHANTEERD WEGEN KINDER-ACTIVITEITEN IN SPANJE?

3 Replies to “KRANKZINNIGE CLIMAX IN ZAAK-DEMMINK: DAAR IS DE ‘ANDERE JORIS’ WEER VAN STAN DE JONG!”

  1. Myra heeft Koos van den Woudenberg helemaal niet gedemoniseerd, maar ze twijfelde over het waarheidsgehalte van zijn laatste getuigenis om begrijpelijke redenen, want die veranderde bij elke keer dat hij getuigde.

  2. Zeg troldinges. KM heeft gedocumenteerd bewijs dat de ontmoeting plaatsvond.
    In mijn stadje blijft weinig onopgemerkt, vooral niet als je op A-locaties gaat zitten. Had jij je zo sportief uitgedost? Wanneer komt de volgende backlash?

  3. Van Woudenberg heeft deze ‘andere Joris’ helemaal niet in Hindelopen ontmoet. Die naam heeft hij gewoon van internet. We kennen Koos langer dan vandaag.

    Kennelijk schrijft hij Kleintje Muurkrant aan omdat die zijn reputatie nog niet kent.

Geef een reactie