KRANKZINNIGE ONTWIKKELINGEN IN SMAADZAAK-GELAUFF: HEEFT MICHA HET SYSTEEM OP DE KNIEEN?

MICHA’S ADVOCAAT THIJS STAPEL IS VAN DE AARDBODEM VERDWENEN ROND HET APPEL VAN MICHA TEGEN DE 10 MAANDEN ONVOORWAARDELIJK WEGENS ‘SMAADSCHRIFT’ TEGEN GELAUFF * HEEFT DE ADVOCAAT-GENERAAL IETS GEEIST? EN ZO JA, WAT? * GEEN BERICHT OP VILLAMEDIA ‘OPNIEUW 10 MAANDEN GEEIST TEGEN MICHA KAT’ * WAT LAAT DIT ZIEN? DAT DERGELIJKE POLITIEKE PEDO-VERVOLGINGEN ZONDER ENIGE INHOUD AUTOMATISCH ‘VERDAMPEN’!

Elke keer komen er weer dingen die zelfs de bekendste complotdenker van Nederland en de meest vervolgde ‘paranoide gek’ uit onze geschiedenis voor onmogelijk zou hebben gehouden ware het niet dat ze echt gebeuren! Wat speelt zich af rond het hoger beroep van Micha in de Gelauff-zaak dat gisteren zou hebben gediend? Waarom is Micha’s advocaat al twee dagen compleet onbereikbaar? Wat we hier zien slaat werkelijk alles wat er ooit is gebeurd en ooit nog zal gebeuren:

-Micha wordt vervolgd voor een zin in een artikel waarvan de waarheid meer dan 100 keer is aangetoond
-In eerste aanleg wordt een straf opgelegd die normaal gesproken alleen wordt uitgedeeld bij moord
-Het OM belet Micha zijn eigen proces bij te wonen in het hoger beroep nadat Micha bij de zaak in eerste aanleg ook al ontbrak
-Niet bekend is of er uberhaupt een zitting is geweest
-De advocaat van Micha houdt zich op de dag van de zitting onbereikbaar en laat ook de dag daarna niets van zich horen
-In de media die normaal gesproken elke scheet ten nadele van Micha berichten is niets te vinden
-Gelauff zelf biedt via zijn NOS ook al geen enkele duidelijkheid

We wijzen erop dat het OM in de ‘grote strafzaak’ (de Abbink-zaak) vrijspraak heeft geeist voor Micha voor alle smaad-tenlasteleggingen. Op basis hiervan hoopte Micha dat het OM dat in deze zaak -die nog vele malen krankzinniger is dan de smaad-onderdelen van de grote strafzaak- opnieuw zou doen en dat de rechters deze eis dan zouden opvolgen -hetgeen destijds in de grote strafzaak niet is gebeurd, ook al weer zo iets krankzinnigs. Hieronder een email van Micha aan Stapel waarin hij hem instrueert over het appel van gisteren:

Later is deze opdracht in die zin aangepast, dat niet de ‘volledige correspondentie met het Parket-Generaal’ zou moeten worden ingediend, maar het verzoekschrift voor het horen van de journalisten als voorlopige getuigen [getuigenverhoren.nieuw] waar de genoemde correspondentie een onderdeel van is. Zou het zo kunnen zijn dat het OM zich bij hun jarenlange hetze tegen Micha nu dusdanig in de problemen heeft gewerkt, dat het complete systeem instort?

3 Replies to “KRANKZINNIGE ONTWIKKELINGEN IN SMAADZAAK-GELAUFF: HEEFT MICHA HET SYSTEEM OP DE KNIEEN?”

  1. Natuurlijk Micha; zelfs door verstek te laten gaan krijg jij justitie op de knieën. Dat zegt wel iets over hoe sterk jij staat. Ik stel voor dat je naar de rechtbank komt om ze daar allemaal in hun gezicht uit te lachen…
    Droom lekker verder!

  2. Het wordt tijd, dat hier ook eens wat prinsen van “Saoudisch moreel kaliber” of waarschijnlijk nog erger opgepakt gaan worden…….dat wel.

Geef een reactie