KRANKZINNIGE PSYCHOPAAT BOLHAAR: TRUMP WIL ‘EEN MUUR BOUWEN’ EN WORDT PRESIDENT, WILDERS WORDT VERVOLGD VOOR ‘MINDER MAROKKANEN’

HET IS NU DE TIJD AF TE REKENEN MET DE KRANKZINNIGE PEDO-PSYCHOPATEN VAN HET OM ONDER HERMAN BOLHAAR DIE DE ORGANISATIE HEBBEN VERANDERD IN EEN POLITIEKE GESTAPO IN DIENST VAN DE PP-ELITE * MICHA GAAT AFREKENEN MET HERMAN BOLHAAR EN ZAL ONZE RECHTSTAAT HERSTELLEN * STEUN MICHA HIERBIJ!

[wp_ad_camp_1]

Als je in de VS zegt ‘een muur te gaan bouwen’ om illegale Mexianen tegen te houden wordt je president, maar als je in Nederland als politicus vraagt aan de kiezers of ze ‘meer of minder Marokkanen willen’ wordt je vervolgd als een crimineel door de Bolhaar-Gestapo. Dat moet stoppen. Het OM is het spoor volledig bijster! Steun Micha in zijn epische confrontatie met Herman Bolhaar die op jacht is naar zijn DNA -en dat alleen maar omdat Micha den pedo-criminaliteit binnen zijn eigen organisatie en bij justitie heeft exposed!

7 Replies to “KRANKZINNIGE PSYCHOPAAT BOLHAAR: TRUMP WIL ‘EEN MUUR BOUWEN’ EN WORDT PRESIDENT, WILDERS WORDT VERVOLGD VOOR ‘MINDER MAROKKANEN’”

 1. * MICHA GAAT AFREKENEN MET HERMAN BOLHAAR EN ZAL ONZE RECHTSTAAT HERSTELLEN * STEUN MICHA HIERBIJ!

  Micha verkondigd wel vaker iets …………… waar wederom niks van terrecht komt, niet dat Kat dat wat kan schelen. Als er maar geld over de brug komt en als dat weer op is bedenk ie wel weer een nieuw senario waarmee geld te valt genereren.
  Nog een jaar of 12+/- en Kat zal kunnen stoppen met dit soort werk.

 2. “”Als je in de VS zegt ‘een muur te gaan bouwen’ om illegale Mexianen tegen te houden wordt je president””

  ja hallo koekkoek ……………het is verkiezingstijd, waarbij regelmatig beloftes worden gedaan en op nada uitlopen.
  Daarbij lijkt mij dat Trump ook zijn spindokters heeft die hem voorkauwen wat voor snoepgoed hij zijn kiezertjes moet voorhouden om ze over de streep te trekken en dus die muur eventueel een luchtkasteel is.

  Eveens zou dit het geval zijn als Pim Fortuin had geleefd.

  1. Bla bla bla. Trump heeft gewonnen en hij zou nooit zoveel tegenwerking gehad hebben van mensen met zo n walgelijke instelling zoals jij, als hij niet zou deugen.

   1. hoezo ben nl niet zo bezig met amerikaanse verkiezingen aka trends, waar jan en alleman een strijd over voeren.

    En zoals ik eerder al verkondigde zou Fortuin ook zijn verkondigingen niet kunnen waarmaken, en zijn dus min of meer alle politieke beloftes luchtkastelen …………..en om dan vervolgens als een blind paard er achter aan te hobbelen ……… sja

 3. Apenkool van alle kanten, maar nog steeds geen moderne psychopatentest voor allen op weg naar posities van “macht en controle” en voor hen die zich daar reed genesteld hebben……dom, dom, dom.

 4. Dat hele gedoe rond Wilders is een toneelspel en Wilders is ook een toneelspeler. Hij wil Rutte wel in zijn kabinet hebben zei hij. Wilders houdt ook lekker zijn mond dicht als het over Demmink gaat. Hieruit zou je toch wel kunnen concluderen dat Wilders keiharde controlled opposition is. Onze Trump was Pim Fortuyn en die liep heel toevallig per ongeluk tegen een kogel aan.

Geef een reactie