KRANT VAN CHRIS KLOMP FRAUDEERT ZELFS MET OLIEBOLLEN EN PATATJE MET EN MOET DE ‘TESTEN’ NU STOPZETTEN

WAAR IS CHRIS KLOMP AS WE SPEAK? WAAR JELLE VAN BUUREN? WAAR IS HARAMBAM? WAAR IS GERLOF LEISTRA? WAAR PETER R. DE VRIES? WAAR MARCEL HULSPAS? WAAR IS MAARTEN REIJNDERS? * HIER IS HET ANTWOORD: VERSLAGEN DOOR WAARHEIDS-WARRIOR MICHA KAT!

Het Algemeen Dagblad schaft zijn oliebollentest, haringtest en friettest af. In 2017 kwamen de testen van de krant onder vuur te liggen, omdat er werd getwijfeld aan de objectiviteit ervan. Zo gaven bakkers te kennen de oliebollentest slecht onderbouwd te vinden en spanden twee haringboeren de krant zelfs aan voor smaad en laster, na berichten dat een van de panelleden niet onafhankelijk zou zijn.
Het stoppen van de test is door hoofdredacteur Hans Nijenhuis bevestigd.

6 Replies to “KRANT VAN CHRIS KLOMP FRAUDEERT ZELFS MET OLIEBOLLEN EN PATATJE MET EN MOET DE ‘TESTEN’ NU STOPZETTEN”

    1. Rare kostgangers, die geloofsgenoten van Kat. Of ze slaan onafgebroken wartaal uit (Stoute Revolutionair) of noemen zich Anne Frank en beginnen over Zyklon B.

  1. Jaja, waar zijn al deze heren, wie zal het zeggen?
    Maar één ding is zeker: ze zitten in ieder geval niet tussen de beschimmelde muren van een troosteloos hostelletje in een uithoek van Europa, omringd door al hun vrienden in een lege kamer…

  2. Waar al deze heren zijn? Aan het werk, wat dacht je daar van? Gewoon geld verdienen en talent ontplooien in plaats van wegvluchten en bedelen. Eat that, Micha.

Geef een reactie