KRIJG NOU WAT! DEZE SITE IN NIEUW ‘NEPNIEUWRAPPORT’ VAN OLLONGREN IN CATEGORIE ‘HYPERPARTISAN’ EN NIBURU.CO, MARTINVRIJLAND.NL EN STELLING.NL IN ‘CONSPIRACY’!

DIT IS ME TOCH OOK WAT.. IS DE ‘BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND’ NU GEEN COMPLOTDENKER MEER? * WIL TANTJE KASJA HIERMEE ZEGGEN DAT DEZE SITE WEL DE WAARHEID BRENGT MAAR ALLEEN MAAR VANUIT EEN ‘ZEER PARTIJDIGE INVALSHOEK’? * ALS DAT ZO IS MOETEN WE HAAR EEN GROOT COMPLIMENT GEVEN WANT DAT IS 100% DE WAARHEID! * FEIT IS DAT DEZE SITE ‘HARDE JOURNALISTIEK’ BEDRIJFT EN NIBURU EN MARTINVRIJLAND VEEL MEER OPINIEREND EN ANALYSEREND ZIJN * WIJ NEMEN ZEKER GEEN AFSTAND VAN BEIDE SITES DIE AF EN TOE BRILJANTE STUKKEN HEBBEN -MAAR DE PLANK OOK OP GIGANTISCHE WIJZE MIS KUNNEN SLAAN

Hilarisch is dat Ollongren de site Stopdebankiers.com in de categorie ‘junk news’ plaatst terwijl nota bene ING vorig jaar de hoogte boete wegens fraude kreeg uit de Nederlandse geschiedenis en ook ABN Amro nu is exposed als een grote criminele witwas-machine ten dienste van criminelen -en daavoor ook wordt onderzocht door het OM!

Geef een reactie