KUNNEN DE MSM NOG DIEPER ZINKEN? TELEGRAAF PROBEERT TE INCASSEREN OVER DE KANKER VAN CRUIJFF

DE TELEGRAAF SCHRIJFT: ‘CHEF TELESPORT JAAP DE GROOT WEET AL EEN PAAR DAGEN DAT JOHAN CRUIJFF LONGKANKER HEEFT’. ALDUS PROBEREN DE PEDO-BESCHERMERS JOURNALISTIEK TE ‘SCOREN’ VIA DE STERVENDE JOHAN * EN: CORRUPT FD GEKIELHAALD

[wp_ad_camp_1]

Gelukkig neemt niemand het FD meer serieus. Hoe kan men ook als de ‘journalisten’ van deze krant tegen beter weten in criminele plunder-bankiers als Nout Wellink en Gerrit Zalm blijven steunen? Verspreid deze video zo veel mogelijk! We will be victorious!

4 Replies to “KUNNEN DE MSM NOG DIEPER ZINKEN? TELEGRAAF PROBEERT TE INCASSEREN OVER DE KANKER VAN CRUIJFF”

 1. “”en kerosine moet worden gebruikt om de grote mind control agenda uit te rollen. Dit is het missende puzzelstukje Helaas is dit allemaal aan Micha voorbij gegaan. “”””

  nou tijdje geleden had ie het er wel over, volgens Kat was tevens Demmink hier verantwoordelijk voor.
  De heer Demmink heeft lijntjes met Shell, waar ze vervolgens de brandstof zo zouden te manupileren dat alleen volwassene het slachtoffer zouden zijn en dus er alleen maar kids over bleven.

 2. “”PROBEERT TE INCASSEREN OVER DE KANKER VAN CRUIJFF””””

  Kat doet niet anders en jengelt met de onderbuikjes mee ……… op allerlei vlakken om zijn racune driftjes te voeden ……….

  Bijv. over dat vermoorde kind afgelopen week!!!

 3. Longkanker van mensen die nooit gerookt hebben is skyrocking. Cruijff is al in 1991 gestopt met roken. Dit is typisch een geval ultrafijnstof luchtvervuiling. Vandaag in het nieuws nano koolstof buisjes in de longen van alle astma patienten. Ik kan je vertellen dit is de smoking gun. Dit is produkt van de benzine auto katalysatoren. En ook van de kerosine Dit is het middel dat wordt gebruikt voor de wereldwijde depopulatie. Let op ze gaan dit downplayen. Diesel moest de grote boosdoener worden en het veld ruimen voor de “schone” benzine. Deze nanotechnologie van benzine en kerosine moet worden gebruikt om de grote mind control agenda uit te rollen. Dit is het missende puzzelstukje Helaas is dit allemaal aan Micha voorbij gegaan. http://www.c2w.nl/longen-vol-koolstofnanobuisjes.413056.lynkx

 4. Goed zo Van Houts!

  Het is het geperveteerde wettige betaalmiddel waar alle staatsterreur wereldwijd op drijft. De bankiers en hun miezerige vazallen in de politiek zullen dit geperveteerde geldsysteem desnoods gewapenderhand verdedigen. Uit welbegrepen eigenbelang: gezond geld heeft namelijk helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren nodig.

  Daarom wil ik de over lijken gaande ratten uit onze regeringsgebouwen daar weg hebben.

  Fouten kunnen altijd hersteld worden.

Geef een reactie