‘KWALITEITS-JOURNALISTIEK’: ZO REAGEERT MARCEL HAENEN (NRC) ALS MICHA HEM BELT OVER ZIJN OVERWINNING OP WESTENBERG

INMIDDELS HEBBEN ADVOCATIE.NL, QUOTENET EN VILLAMEDIA AANDACHT BESTEED AAN DE UNIEKE OVERWINNING VAN MICHA KAT OP DE LIEGENDE EN CORRUPTE EX-RECHTER HANS WESTENBERG. TIJD VOOR EEN TELEFOONTJE NAAR MARCEL HAENEN VAN NRC HANDELSBLAD, DE KRANT VAN JURIDISCH NEDERLAND. DIT IS HET RESULTAAT: [audio mp3="https://www.revolutionaironline.com/wp-content/uploads/2015/09/haenen.mp3"][/audio] WEL ROEPT MARCEL HAENEN STEEDS DAT MICHA ‘ZIJN MEDICIJNEN MOET INNEMEN’. WORDT HET TIJD VOOR HET SUBIETE VERTREK VAN MARCEL HAENEN?

7 Replies to “‘KWALITEITS-JOURNALISTIEK’: ZO REAGEERT MARCEL HAENEN (NRC) ALS MICHA HEM BELT OVER ZIJN OVERWINNING OP WESTENBERG”

 1. En nog steeds vol blijven houden dat je journalist bent, terwijl het aan alle kanten zo duidelijk is dat je puur op wraak uit bent. Zou je ook graag hoofdredacteur van het NRC willen worden?

 2. =========
  Zeker niet als je begint door te krijgen dat deze diep gestoorden compleet ‘out of this world’ zijn.
  =========
  Je kunt nooit ECHT “praten” met een psychopaat, maar als je ze doorhebt of begint te krijgen, laten ze ook hun “liefdevolle” masker en uiterst bedrieglijke schertsvertoning ietwat vallen (uitsluitend -dat kan gruwelijk beroerd zijn- jouw richting uit!!!), omdat ze hebben berekend dat het geen zin meer heeft om dat vol te houden.

  Alsof je door een gruwelijke ijskoude onmenselijke windvlaag tot in het beenmerg wordt getroffen.

  Overigens heb ik het idee, dat deze Haenen eerder een niet meer aanspreekbare, totaal in hun netten verstrikt geraakte/verdwaalde meeloper is.

  Ik weet niet waarom. Fingerspitzengefühl van de oude maestro?

  Enfin, als we het (als mensheid) zeker willen weten, moeten we TESTEN.

  1. Waarschijnlijk weet u het al, alleen de Nederlandse nieuwszenders daar heb ik het niet gehoord. Zegt niet alles want ik kan het best wel gemist hebben nl. In het Duitse Giessen speelt op dit moment een gigantische rel nl. er zijn daar lukraak vrouwen verkracht op een van de grootste AZC’s van West Europa.

   Men heeft het in Duitsland onder de pet willen houden like de Vaatstra zaak maar dat is mislukt en nu zijn daar de rapen gaar.

   Ik heb de NOS om commentaar gevraagd,”geen reactie.

 3. ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ en veelal ook niet met hun gemanipuleerde/gebiologeerde/betoverde meelopers.

  Zeker niet als je begint door te krijgen dat deze diep gestoorden compleet ‘out of this world’ zijn.

  Als eens met onze vertrouwde koning Willem van Amsberg van Lippe Biesterfeld gebeld?

 4. De reactie zoals deze zal wel om een bepaalde reden zijn, en niet gebaseerd op dit ene telefoontje.

  Zal vermoedelijk te maken hebben met de racune drang van Kat, en na een tijd zal de NRC en zijn medewerkers het wel hebben gehad met bepaald gedrag van Kat, en dan krijg je vervolgens dit soort reacties ……….

Geef een reactie