LAATSTE KANS HALBE: WE HEBBEN HET ADRES VAN ZIJN VROUW IN WASSENAAR

WE GEVEN DAT ADRES HIER NIET PRIJS OMDAT WE ABSOLUUT INTERGER WILLEN HANDELEN -ZOALS ALTIJD * MAAR WIE MICHA EEN EMAIL STUURT DAT HIJ OF ZIJ HET DURFT -FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS- AAN TE BELLEN EN MEVROUW HALBE (OF HALBE ZELF, JE WEET HET NIET) ENIGE VRAGEN TE STELLEN KRIJGT HET ADRES IN WASSENAAR, VLAK BIJ ‘STICHTING EEN BRANDENDE KAARS’ * WIJ BRANDEN OOK EEN KAARS VOOR HALBE EN VOOR NEDERLAND * HALBE-FILES ROL

‘Waarom heeft u al die tijd niet een tweetje gemaakt om ons te laten zien dat u nog leeft? Waarom weigert VolkerWessels bewijs te geven dat u daar werkt zoals een video? Waarom noemde Zembla u ‘CEO’ -heeft u Zembla niet duidelijk gezegd wat precies uw functie is? Waarom is er op de website van VolkerWessels en op internet geen enkel bewijs te vinden dat u activiteiten verricht voor VolkerWessels? Waarom treedt u niet op in het openbaar?’ Dit zijn mogelijke vragen die aan Halbe zouden kunnen worden gesteld of aan zijn vrouw. Wij geven in the meantime geen eurocent meer voor de optie dat Halbe alive and well is, maar omdat het hier zo’n enorme zaak betreft -een mogelijk moord in opdracht van Mark Rutte op een van zijn naaste medewerkers- willen we geen weg onbewandeld laten. We zijn benieuwd. Zijn er nog echte reporters/patriots/truthers in Nederland? Misschien iets voor Arnold Karskens of Alberto Stegeman -dan zonder bom graag?

Eén reactie op “LAATSTE KANS HALBE: WE HEBBEN HET ADRES VAN ZIJN VROUW IN WASSENAAR”

  1. DSR is ook niet in het illegale vazalstaatje van de USA/GB ‘deep state’: Prins Bernhard BV….bij oningewijden, booswichten, onherstelbare uilskuikens en zondaars bekend als de *absoluut* Nassau-soevereine Staat der Nederlanden…..

Geef een reactie