LAATSTE KANS VOOR DE NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN

ORDE GAAT DE WEG VAN DE TWEEDE WERELDOORLOG EN NOG ERGER * COMPLETE RECHTSTAAT STORT IN ELKAAR, POLITIE IS EEN STINKENDE BEERPUT, PEDOFIELEN REGEREN HET MINISTERIE EN HET OM MAAR DE ORDE ‘GAAT NIET IN OP INDIVIDUELE ZAKEN’ * DE ORDE KAN BETER ZEGGEN ‘WIJ GAAN NIET IN OP HET VESTIGEN VAN INDIVIDUELE TOTALITAIRE REGIMES’

[wp_ad_camp_1]

tongerenGeachte heer Van Tongeren,

Zojuist begreep ik van mevrouw Barendregt op het bureau van de Orde dat uw dekanaat pas ingaat per 2016. Dat betekent dus dat de huidige deken, mr. Hendriksen, ‘stiekem’ actief is als advocaat van mijn wederpartij in de zaak-Westenberg. Hiermee kiest de Orde dus niet alleen informeel, maar ook formeel de kant van een corrupte en criminele rechter.

Maar daar blijft het niet bij. Ik beschik over bewijs dat de Orde mijn advocaten in deze zaak intimideert en belet hun werk serieus te doen. Dit is een buitengewoon ernstige situatie. Een van de bewijzen in deze is de krankzinnige bescherming zijdens de orde van advocaat Y. Moszkowicz die moordaanslagen mag plegen -en alle mogelijke andere delicten kan plegen- zonder dat zulks ook maar de geringste tuchtrechtelijke consequentie heeft. Moszkowicz heeft als vennoot van het kantoor dat mij bijstond in de zaak-Westenberg gesprekken met mij opgenomen en doorgespeeld aan het OM zodat die dit materiaal konden gebruiken bij het optuigen van strafzaken tegen mij.

Thans vorder ik de Orde mij schriftelijk toe te zeggen dat mijn nieuwe advocaat mr. Stapel niet zal worden tegengewerkt bij het bijstaan van mij in de zaak-Westenberg. Dat kan toch geen grote moeite zijn.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

5 Replies to “LAATSTE KANS VOOR DE NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN”

 1. overigens betreft de orde schijn je al tig gesprekken gevoerd te hebben tot uurtje of 7 + volgens de aanwezige info op het internet ………
  Zelfs gesprekken waar de heer Stapel bij aanwezig is …….

  En dus het hele verhaal ten aanzien van de orde allang is uitgesproken incl. Moskowitz advocaat verhaal ……

  Gaat er erg op lijken dat je verhaaltjes weer eens nieuw leven in blaast om intressant over te komen en oude zooi van KLOL weer oprakelt ……..

  Krijg toch sterk het idee dat je oude website raadpleegd en dat vervolgens hier maar weer neer

 2. “”Crimesite Camilleri is gewend tegen de stroom in te zwemmen en daarom hieronder ons 100% uncensored interview deze week opgenomen met de in onze ogen absoluut sympathieke Micha Kat, waarin hij ons de primeur geeft dat hij niet alleen kan dammen, maar ook strategisch kan schaken: onder auspiciën van de Utrechtse Deken heeft Micha Kat een concept-vaststellingsovereenkomst met Yehudi Moszkowicz liggen.””

  kijk eens na de zogezegde aanslag ………… https://www.youtube.com/watch?t=11&v=LouxsthFVOw

 3. Zo kan een normaal/rechtschapen en (omtrent PB BV) goed geïnformeerd mens natuurlijk geen rechten gaan studeren. Dan kun je je tijd en geld net zo goed in de plomp gooien!

 4. Als de eed een contradictio in terminis is, biedt zelfs een Friese advocaat geen uitkomst:

  Ik swar (ûnthjit) trou oan de Kening, it neilibjen fan ‘e. Grûnwet, earbied foar de rjochterlike autoriteiten, …

 5. Nou, nou: ware ridders van de “democratische rechtsstaat PB BV” van ineens spontaan helemaal genezen en omgeturnde SS ‘corporate adapted compensated psychopath’ prins Bernhard ‘himself’ en de geallieerde gruwelmoordenaars van “Dresden”.

  Het kan niet, maar we doen het toch…..

  Hoogverraad is bewezen, maar ‘never mind’…..

  De leugen regeert en de overwinnaar schrijft de geschiedenis.

  We zijn bevrijd en verder gebonden dan ooit.

  Rest mij MK succes toe te wensen, bij zijn rechtszaken binnen (internationaal onder psychopaten netwerkend) PB BV.

  Het klinkt als een extreem naargeestig cynisch grapje, vind ik zelf ook, maar ‘what else can you do’?

Geef een reactie