LAATSTE NIEUWS: BESLAG OP HUIS FERDI ROET OMDAT HIJ IN 2015 WON VAN DE ELITE BIJ DE HOGE RAAD

ESCALATIE: FERDI ROET GAAT KEIHARD IN DE TEGENAANVAL EN HEEFT 194.000 MAN ACHTER ZICH * KOM OOK IN VERZET TEGEN DE CRIMINELE PEDO- EN PLUNDER-STAAT!

HET GAAT ER NU HARD AAN TOE IN TERREUR-LAND NEDERLAND * NET ALS IN DE VS MET HET IRS-SCHANDAAL VAN OBAMA WAARIN DE BELASTINGDIENST WERD INGEZET OM POLITIEKE TEGENSTANDERS UIT DE WEG TE RUIMEN GEBRUIKT NU OOK MARK RUTTE HET ‘FISCALE WAPEN’ TEGEN ‘VIJANDEN VAN DE STAAT’ * DE MEEST ZEKERE WEG IN NEDERLAND NAAR DE ONDERGANG: WINNEN VAN DE OVERHEID ZOALS FERDI ROET VAN LOTERIJVERLIES, CHIPSHOL VAN SCHIPHOL EN MICHA VAN DE LIEGENDE RECHTER HANS WESTENBERG

4 Replies to “LAATSTE NIEUWS: BESLAG OP HUIS FERDI ROET OMDAT HIJ IN 2015 WON VAN DE ELITE BIJ DE HOGE RAAD”

 1. Detail: Roet heeft helemaal geen mensen achter zich, aangezien hij uit de stichting waar die mensen zijn aangesloten is gezet vanwege gesjoemel met geld. En ik zie nergens bewijs dat die mensen vervolgens massaal naar zijn persoon overgestapt.

  Vertel nou eens het complete verhaal. Anders bent u even weinig waard als de door u zo gehate andere media.

 2. Dat soort uitspraken (als in mijn vorige reactie) van een rechter van het type Zijlstra kun je verwachten, als anders “de staat” het risico loopt (of ooit zou kunnen lopen) ZELF in de gevangenis te belanden, waarbij “de staat” dus bijv. niemand anders is dan hoogverraderlijke SS/SA psychopaat Bernhard zur Lippe B., de samenspanner met de geallieerde gruwelmoordenaars van Dresden.

  Een grandioze (illegale) “verzetsheld”, waarover Rutte (of Balkenende) tranen met tuiten zou huilen, als hij hem “in het team” zou moeten missen.

  MET PSYCHOPATEN KOMEN DE EINDELOZE VREEMDIGHEDEN….!!!

  Het is echter wél zeker, dat JIJ bij iets dat niet noemenswaardig is, of dat psychopaten evident knettergek hebben GEFABRICEERD , goed verholen PROACTIEF extreem agressief, de volle knoet van de overheidsmacht in de nek gelegd krijgt.

 3. Stel je een rechter van het “integere kaliber” Zijlstra voor……die ijskoud de uitspraak doet dat Prins Bernhard wel in de datscha van Poetin aanwezig was, hoewel deze toen reeds was overleden.

  De rechter heeft het laatste woord, dus dan moet dat kloppen…….

  Alleen het kán helemaal niet kloppen. Wat nu?

 4. Of door corrupte “staats”rechters als H.A.A.G. Vermeulen (die dan een ongeschoold lijkende bizarre uitspraak vol onmogelijkheden en belachelijke onzorgvuldigheden doen) een ECHT (!) belangrijke HALSzaak voor de “elite”/Oranjes (conform de ‘alien mindset’: UITERAARD) verliezen, die normaliter gewonnen zou moeten zijn.

  Dat is in Prins Bernhard BV de meest (!) zekere weg naar ‘gaslighting’ met naargeestig “creatief gaand” misbruik van overheidsmacht en -middelen door deze volkomen gewetenloze morele debielen, waarmee uiteraard niet echt via juridische weg iets te bereiken valt: ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’.

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

Geef een reactie