LAATSTE NIEUWS: CHRIS KLOMP BEDREIGT NU OOK ADVOCAAT THIJS STAPEL; LATER MEER

CHRIS KLOMP LOOSES IT EN GAAT OVER TOT BEDREIGING VAN THIJS STAPEL; LATER MEER * DIT GAAT ZEKER AFLOPEN MET DE VAL VAN CHRIS KLOMP, NET ALS MICHA-VIJAND TON HOFSTEDE VOLLEDIG DOWN IS * WE HEBBEN HET AL VAKER GEZEGD: ALLE VIJANDEN VAN MICHA GAAN UITEINDELIJK DOWN OMDAT NIETS EN NIEMAND DE WAARHEID KAN TEGENHOUDEN

3 Replies to “LAATSTE NIEUWS: CHRIS KLOMP BEDREIGT NU OOK ADVOCAAT THIJS STAPEL; LATER MEER”

 1. “”CHRIS KLOMP BEDREIGT NU OOK ADVOCAAT THIJS STAPEL”” Lijkt men dat men rekening moet houden dat Kat dit weer eens zwaar uit zijn verband haalt.
  En hoogstwaarschijnlijk is dat Klomp zijn gesprekken met Stapel heeft opgenomen.

 2. MICHA-VIJAND TON HOFSTEDE VOLLEDIG DOWN IS “” Natuurlijk Kat, dat Hofstede down is dan alleen het geval bij fraulein Bou en Micha kat in het hoofdje.

  Bou is je laatste strohalm, verder ben je helemaal uitgekakt in de alternatieve sector en daar heb je hard je best voor gedaan.

  Overigens zal Ton niet down gaan aangezien het niet de persoon naar is, en niet met iedereen in oorlog beland vanwege zijn karakter, bij jouw ligt dat effe anders

 3. Hier op pag. 109 van NOS Teletekst het bewijs, dat er bij het NFI geen rare dingen kunnen gebeuren met bijv. DNA samples.
  Met name niet, dit spreekt vanzelf, als hogerhand (eertijds de verzwegen en verholen SS psychopaat Prins Bernhard, waarvoor iedere waardeloze lapzwans-ambtenaar meteen in de van honingzeem druipende houding sprong) iets geregeld of, het is ondenkbaar, iets verdoezeld wil hebben:

  ——————-
  Een medewerkster van het Nederlands
  Forensisch Instituut is aangehouden op
  verdenking van het knoeien met bij haar
  afgenomen bloedmonsters.De vrouw zou zo
  hebben willen verdoezelen dat ze met te
  veel alcohol op had gereden.
  ——————–

Geef een reactie