LAATSTE NIEUWS: KONING ‘UITGEWEKEN’ NAAR BARILOCHE OM DAAR BETER ‘LEIDING TE KUNNEN GEVEN’ AAN HET VERZET TEGEN DE ‘TURKSE INVASIEMACHT’

DE KONING EN ZIJN FAMILIE ZIJN IN HET BELANG VAN HET NEDERLANDSE VOLK ‘UITGEWEKEN’ NAAR ARGENTINIE OMDAT ZE VANUIT DAAR ‘BETER EN EFFECTIEVER’ LEIDING KUNNEN GEVEN AAN HET ‘VERZET TEGEN DE TURKSE INVASIEMACHT’ * KONING HEEFT AL HET GOUD VAN DE NEDERLANSE BANK ‘UIT VEILIGHEIDSOVERWEGINGEN’ MEEGENOMEN * UPDATES VOLGEN

14 Replies to “LAATSTE NIEUWS: KONING ‘UITGEWEKEN’ NAAR BARILOCHE OM DAAR BETER ‘LEIDING TE KUNNEN GEVEN’ AAN HET VERZET TEGEN DE ‘TURKSE INVASIEMACHT’”

 1. Heeft Erdogan nu dus gelijk met zijn Nazi opmerking, waarop zo hooglijk arrogant afwijzend (als van de ratten gebeten) wordt gereageerd?

  JA!

  Iedere goede leugenaar (steeds op weg naar een vorm van dictatuur) mixt zijn leugens immers met flarden waarheid…….

 2. Voor de oplettende lezertjes:

  Anne Frank is niet vergast. Door de grenzenloze en genadeloze USA/GB bombardementen op o.a. spoorlijnen en ALLES wat zich daarop bewoog (terwijl men eigenlijk slechts duidelijke troepenverplaatsingen en die van militair materieel had mogen bombarderen), konden vanaf medio 1944 de concentratie-kampen nauwelijks nog verzorgd worden met o.a. voedsel, medicijnen en andere middelen.
  Hierdoor braken epidemieën uit w.o. tyfus. Hiervan zijn Anne en haar zus Margot het slachtoffer geworden in het voorjaar van 1945 te Bergen Belsen op de Lüneburger Heide.

  Deze meer precieze gang van zaken komt eigenlijk nooit helder voor het voetlicht en duidt, volgens prins Bernhard en zijn nieuw verworven vrienden van de USA/GB, op sterke Nazi-sympathieën.

  1. Prins Bernhard nam orders aan van de Jezuïeten als Maltezer Ridder.
   Hitler was een Katholiek, Benito Mussolini was zo rooms dat hij het Vaticaan aan de paus schonk.

   Maar dat is natuurlijk weer te gevaarlijk om te vernoemen door een Jood in Ijsland. Zelfs Geert Wilders durft het niet aan, ondanks al zijn beveiliging. Maria beeldjes en kruisjes in kamp Auswitsch = De Joden daar zagen het, maar de historici niet.

 3. Tijd voor Bernhard om beschermheer van het Anne Frank Huis te worden, lijkt me.
  Een “goede” dekmantel is immers nooit weg.

  Misschien is dit i.c. echter te direct/te opvallend voor de schimscheimerige Übermensch.
  Dan het Prins Bernhard Cultuurfonds de operatie maar laten uitvoeren.

  ————
  Subsidieverstrekkers en samenwerkingspartners

  Met steun van de Gemeente Amsterdam (burgemeester: de door Bernhard erkende illegale verzetsheldenzoon Van der Laan) neemt het Amsterdams Fonds voor de Kunst met € 40.000 de helft van de kosten voor zijn rekening. Verder hebben onder andere het Prins Bernhard Cultuurfonds bijgedragen.
  —————–

  Het (kenmerkend totaal onverschillig naargeestig cynisch) nassauen of usurperen (of pissen op het lijk) van het slachtoffer.

  1. Nassauen pisten op de lijken van door roomse inquisitie gemoordde christenen in Servie, 1999, nadat een hypocriete geheimhouding op de moord van 3500 Serviërs in Srebrenica. 3500 Christenen werden in Srebrenica doodgemarteld door de Moslims in 1992. In 1999 bombardeerde de Nederlandse landmacht, als Kroatië gangers in NAVO verband, al weer Christelijken Serviërs, als herdenking aan Kardinaal Stepinac.

   Koningin Beatrix beloonde die zouaven vervolgens met een Kroaatje, voor hun bombardement op de Christenen in opdracht van de Heilige Inquisitie, ten bate van een islamitisch Kosovo.
   https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2013/03/27/koningin-reikt-cravate-uit-aan-koninklijke-luchtmacht-video

   Het is echter zo, dat zowat iedereen die ik ken op lijken van martelaren pist.
   Katholieken pissen op het lijk van Willem de Zwijger, Protestanten pissen op het de lijken van de profeten en de Sjabbat, Moslims pissen onder meer op het lijk van Aisha, welke als kind vele jaren verkracht werd vanaf haar 9de door tevens pedofiel Mohammed.

   De mensheid is zo ongelofelijk corrupt, waarom zou je dan een staatshoofd van diezelfde corruptie beschuldigen.

   Pallywood!
   Ook gij Micha?
   – naar Julius Ceasar

 4. Anne Frank was trouwens helemaal weg van het koningshuis.
  Ze vond het zo leuk, die biologerende charmante jonge prins en zijn prinses met hun pasgeboren kindertjes.
  Terwijl ze misschien zelf kinderen gehad zou hebben, als Wilhelmina en (Nazi juridisch referendaris!!!) Bernhard het Nederlandse ambtenarenapparaat niet IJSKOUD met huid en haar in handen hadden gespeeld van Hitler.

 5. Aboutaleb is er, zoals chronisch in ‘deep sleep’ verkerend Nederland, ook niet van op de hoogte, dat SS hoogverrader prins Bernhard, de bakens -zo lijkt het- fundamenteel verzettend, zich vanaf 1944/1945 naadloos heeft aangesloten bij het USA/GB groepje naargeestige gruwelmoordenaars van Dresden.

  De overeenkomst tussen Dresden en het vergassen van Joden als bijv. Anne Frank is ook zo groot: het lijkt wel ‘pure evil’ krankzinnig TEGEN HET LEVEN ZELVE gericht.

  Voor een psychopathische SS hoogverrader, is dit dus een véél kleiner en onverschillig lichtvoetig te zetten stapje, dan wij met onze normale ‘mindset’ denken!

  Dat bedenkt Aboutaleb zich allemaal niet en daarom valt te vrezen, dat hij nog wel meer dingen helemaal niet overziet…….terwijl hij zich wel energiek (!) naar voren dringt als burgemeester.

 6. Aboutaleb heeft de NL geschiedenis uit boekjes geleerd.

  Hij denkt dat PB BV geen SS-staatje is, omdat Rotterdam juist door de Nazi’s is gebombardeerd.

  Precies wat PB BV gebruiken kan. Goed geïnformeerde Nederlanders die e.e.a. oplettend en wakker hebben doorstaan, zijn ongeleide projectielen die onschadelijk moeten worden gemaakt en mogen bijv. nooit leider van het CDA worden zoals (half wakkere) Aantjes.

 7. Niet zo gefaket snel hoor Kat. Binnen het internet tijdperk (want ongeïnformeerd zijn is vandaag aan de dag gewoonweg crimineel, imbeciel dan wel lui/dom versterven?!) is hun conditioneringsgereedschap (nl het schaamteloos crimineel hersenspoelen der Nederlandsche stemvee via een zorgvuldig erin geramde matrix?!) vanwege de burgerjournalistiek totaal onbruikbaar gebleken, waardoor Willem ook wel op zijn natte klompen in de modder alreeds aanvoelt dat hij nooit meer terug hoeft te komen wanneer hij als verplicht verwekte & daardoor onherstelbaar voorgeprogrammeerde monarch nogmaals ongestraft laf het slagzij makende schip ratachtig occult denkt te kunnen verlaten… BRON

 8. Kat moet weer heel erg in de war zijn. De Koning was vrijdag in Breda en ontvangt dinsdag op Paleis Noordeinde alweer de ambassadeur van Qatar.

  Máxima bezoekt van maandag 13 tot en met woensdag 15 maart New York en Washington in het kader van haar werkzaamheden als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

  https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2017/03/10/koningin-maxima-bezoekt-new-york-en-washington

  De update zal wel weer zijn dat er niets klopt van dit bericht.

 9. De geschiedenis herhaalt zich bijna.

  Alleen hebben ze in 1940 de hermelijnen mantel met de kroon voorgoed aan de wilgen gehangen (tot enorme schade van Nederland en de -met name indringend gevoeld door de rechtstreeks hierdoor aan eigen lijf en goed getroffen- Nederlanders en bijv. statenlozen onder Nederlandse protectie) en is de PB BV grondwet nu (met stille trom….) zorgvuldig dichtgetimmerd, zodanig dat het nep-staatshoofd nu wel in tijd van oorlog mag uitwijken naar waarheen hij wil. Het is geen weerzinwekkend (alleen de NSB vond dit, heeft men achteraf bedacht) hoogverraad meer.

Geef een reactie