LAATSTE NIEUWS: MICHA HEEFT DE TELEGRAAF DOWN GEKREGEN; CONCERN STORT IN, MASSAONTSLAG, GEEN ADVERTENTIE-INKOMSTEN MEER

HET HOOGTEPUNT IN MICHA’S OORLOG TEGEN DE TELEGRAAF: HET VERBOD VAN HET HAAGSE GERECHTSHOF HET WOORD ‘PEDOGRAAF’ TE GEBRUIKEN

DE STEUN AAN JORIS DEMMINK EN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE HEEFT TMG NU GEHEEL OP DE KNIEEN GEBRACHT * MICHA HEEFT EEN CRUCIALE ROL GESPEELD BIJ DE SLOOP VAN HET CRIMINELE CONCERN DAT ZICH STEEDS WEER LIET PROVOCEREN EN PROCEDURES OPSTARTTE TEGEN MICHA EN DE WAARHEID * DE ZAAK TEGEN DE ‘MET DE DOOD BEDREIGDE’ BART MOS STAAT NOG ALTIJD OP DE ROL MAAR NU IS HET HELE CONCERN ‘MET DE DOOD BEDREIGD‘ * BELOON MICHA VOOR ZIJN ONSCHATBARE WERK EN INSPANNINGEN VOOR DE JOURNALISTIEK EN DE WAARHEID MET EEN STORTING OP ZIJN STICHTING [rek.nr. op te vragen via drsmkat@yahoo.com]

8 Replies to “LAATSTE NIEUWS: MICHA HEEFT DE TELEGRAAF DOWN GEKREGEN; CONCERN STORT IN, MASSAONTSLAG, GEEN ADVERTENTIE-INKOMSTEN MEER”

 1. TMG haalt anders nog altijd 35.5 miljoen euro aan advertenties uit de markt, terwijl Kat het maar niet voor elkaar om van zijn groepje volgelingen – overwegend zorgmijders – ook maar 1 euro los te praten.

  1. Met die 35 miljoen kunnen ze nog niet eens hun papierrekening betalen laat staan de redactie, distrubitie en drukkosten. Lekker geblaat van je ze gaan gewoon failliet.

 2. Ongeveer de helft van de stukken die je publiceert vind ik goed Micha. De rest geeft de indruk van een journalist te zijn die nogal gespannen is, maar dat begrijp ik in jou situatie. En om nu te roepen dat de telegraaf down is, is wat voorbarig. Trouwens die krant mag verdwijnen, omdat die veel narigheid en leugens in de maatschappij brengt en de gewone burger meer slecht doet dan goed. Ga door maar laat je niet gek maken

  1. De helft… dat is een hele hoge score! Dank daarvoor! Het valt inderdaad niet altijd mee het koppie koel te houden…. maar we blijven ons best doen.. for YOUR freedom, thruth and happiness!

 3. Het falliet van de Telegraaf, grote tekorten en nieuwe kansen.

  Grote tekorten,

  Het falliet van de Telegraaf zal heel veel mensen geld kosten. Waar moeten die kinderen toch hun toekomstige oud papier vandaan halen voor het sponseren van hun favoriete vereniging. Zoals gewoonlijk doet de Telegraaf weer iets waar kinderen het slachtoffer van zijn. Ook Kattenbakbezitters zullen in de toekomst weer hun kattenbak uit staan te schrobben omdat er geen krantje meer onderin ligt. Al dit extra kattengrit in de riolering zorgt natuurlijk ook weer voor verstoppingen met alle bijbehorende gevolgen. Zo als u hoort het is alleen maar ellende wat de klok slaat. Dan hebben we natuurlijk ook nog de mensen met een houtkachel die nu de hele dag moeten gaan slepen met aanmaakblokjes. Volgens de Econoom van Revolutionaironline zouden er op zeer korte termijn zeer grote tekorten op de aanmaakblokjes markt kunnen onstaan.

  Nieuwe kansen,

  Gelukkig krijgt de oudpapier markt via de achterdeur weer extra oud papier. De ontslagen werknemers van de Telegraaf zorgen natuurlijk voor een extra berg papier die bij het UVW gegenereerd wordt. Ook de duizenden sollicitatiebrieven die zij zullen gaan schrijven zorgen dat de oudpapier industrie gewaarborgd wordt van een constante toevoer. De nieuwe banen in de aanmaakblokjes industie zullen door middel van bemiddeling van Mark Rutte zoveel mogelijk opgevuld worden met extelegraafmedewerkers die daar gratis moeten werken met behoudt van uitkering. Om het kattenbak probleem op te lossen is al jaren geleden een experiment gestart. Ze hebben toen een Kat naar Ierland toe gejaagd en experiment gaat vooralsnog goed, want die Kat is nooit meer in Nederland teruggezien. Zo zie je maar elke crisis creeert nieuwe kansen. Het is maar net hoe je er tegen aan kijkt.

  De Zure Haring

 4. Zonder een krant zal de strijd op het internet voortgezet worden. Helaas voor hun betekent dat ze in de minderheid zullen zijn. Mensen zijn nu ook veel flexibeler en kunnen zo van de ene naar de andere site over hoppen zonder dat ze een abonnementje op hoeven te zeggen. Nu gaan ze helemaal afgeslacht worden. Drudgereport.com zal binnenkort de grootste nieuwssite op het internet zijn. De enigste reden dat MSN nu nog op 1 staat is omdat Explorer standaard MSN als startpagina instelt. Dit alles heeft echter ook nadelen vooral voormensen met een houtkachel en een kattenbak. Hierbij voorspel ik dat aandelen in aanmaakblokjes in de toekomst sterk zullen stijgen.

Geef een reactie