LAATSTE NIEUWS: OM HEEFT VANDAAG, EEN DAG VOOR DE ZITTING, ‘BESLOTEN’ DAT MICHA GEEN VRIJGELEIDE KRIJGT

THIJS STAPEL HEEFT MICHA TOEGEZEGD EEN KG TE ZULLEN BEGINNEN OM DE VRIJGELEIDE AF TE DWINGEN MAAR DAT HEEFT HIJ NIET GEDAAN 18 Oct 2017 10:24 Outgoing

DE PROVOCATIES GAAN DOOR EN DOOR * STAPEL LAAT WETEN MORGEN GEWOON AANWEZIG TE ZULLEN ZIJN * OPROEP: KOMT ALLEN NAAR HET GERECHTSHOF IN DEN BOSCH (13:30 UUR) OM GETUIGE TE ZIJN VAN DE SMERIGSTE HORROR-FILM UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT

2 Replies to “LAATSTE NIEUWS: OM HEEFT VANDAAG, EEN DAG VOOR DE ZITTING, ‘BESLOTEN’ DAT MICHA GEEN VRIJGELEIDE KRIJGT”

  1. Verder is de IJslandse immigratiedienst natuurlijk erg blij te horen dat je Nederland veilig genoeg acht om heen te gaan, als ze maar niet je DNA afnemen. Valt dus wel mee met die angst voor de ‘demminksquads’.
    Niet echt een basis voor politiek asiel, he? 😉

  2. Het OM heeft natuurlijk helemaal niks “besloten”, domweg omdat niemand je een strobreed in de weg legt om bij je eigen zaak te zijn, een civiele zaak die je zelf hebt aangespannen. Het enige wat je wil is, zoals je zelf zegt, dit “strategisch” inbrengen, zodat je je eigen zaak weer wat kan rekken. En het is duidelijk waarom: zolang deze procedure nog loopt, kun je je ouders wijsmaken dat er binnenkort een fortuin op je rekening wordt gestort, en hoop je erop dat ze je nog een tijdje blijven financieren. Er komt geen miljoen, en laat staan een ‘rehabilitatie’, omdat je 100% zelf verantwoordelijk bent voor je eigen teloorgang.
    En jammer voor je, er komt morgen geen ME naar Den Bosch. Die tijden zijn voorbij. Je mag hopen op Caroly, Rogier en Beo&Bea. That’s it.

Geef een reactie