LAATSTE NIEUWS: OOK GELAUFF NU ‘AAN BOORD’ IN DE ZENUWGIF-SPIN; DIT IS ‘HET GROTE DING’!

HET GAAT NU SNEL: DE ZENUWGIF-SPIN VAN DE BILDERBERGERS WORDT DE CASUS BELLI VOOR DE DERDE WERELDOORLOG

Het Britse leger zet zo’n 180 militairen in bij het onderzoek naar de vergiftiging van de Russische ex-spion Sergej Skripal. Het gaat onder andere om troepen die zijn getraind in chemische oorlogvoering en het ontsmetten van een getroffen gebied. De militairen gaan onder meer helpen bij het opruimen van spullen en voertuigen op de plek van het incident, waaronder de ambulances waarmee eerste hulp werd verleend. Volgens de Britse politie is er buiten het afgezette gebied geen gevaar voor de volksgezondheid. LEES VERDER BIJ MARCEL ‘5 AANGIFTES TEGEN MICHA’ GELAUFF

4 Replies to “LAATSTE NIEUWS: OOK GELAUFF NU ‘AAN BOORD’ IN DE ZENUWGIF-SPIN; DIT IS ‘HET GROTE DING’!”

  1. De Britse psychopathocratie is echt bezorgd om eventuele walgelijke moord door Putin. Vandaar het minutieus zorgvuldige onderzoek.

    Psychopaten spelen elkaar het balletje niet ondenkbaar ‘pure evil’ toe, om krankzinnige moordpartijen zoals “Dresden” (of zo technisch mogelijk: liefst op grotere en gruwelijker schaal) te veroorzaken.

    Degenen die denken dat dat (conform de mensvreemde ‘alien mindset’) best kan, dát zijn juist de ware engerds en proactief agressieve anti-mensen.

Geef een reactie