LAATSTE NIEUWS: OP 18-12 WORDEN DE HAAGSE PEDOFIELEN DE HOFVIJVER IN GEDREVEN… ZE HEBBEN NOG EEN WEEK HUN PLEKJE IN EEN HELIKOPTER TE BOEKEN

AFTELLEN GEBLAZEN VOOR DE (OP ONZE KOSTEN) ZUIPENDE, NAAIENDE, STELENDE, VERKRACHTENDE EN MOORDENDE ‘ELITE’ IN DE HAAGSE SWAMP * FOTO: TERWIJL DONALD TRUMP IN DE VN EEN CRUCIALE TOESPRAAK HOUDT, ZITTEN RUTTE EN KING WILLEM PEDO-PORNO TE BEKIJKEN OP HUN SMARTPHONES

Een keiharde actie waarbij eerdere protesten van boeren en bouwers zullen verbleken. Dat is volgens Farmers Defence Force (FDF) het doel van de nieuwe actiedag op woensdag 18 december. Wát er precies gaat gebeuren, houden ze nog in het midden, maar volgens FDF is er veel animo om mee te doen. “Het kan zelfs een meerdaagse actie worden”. FDF werkt volgende week samen met de bouwers van Stichting Bouw in Verzet. Hun belangrijkste kritiekpunt is het stikstofbeleid van de overheid. Tijdens een bijeenkomst maandagavond is besloten om 18 december uit te roepen tot landelijke actiedag. Of de boeren die dag de distributiecentra van supermarkten gaan blokkeren om zo de voedselvoorziening te raken, is de vraag. “De doelen waar we heen gaan, worden pas op de actiedag zelf bekendgemaakt. Vanaf 7.00 uur zullen onze trekkers in colonnes vertrekken naar de door het bestuur aangegeven bestemming” aldus FDF-voorzitter Mark van den Oever.

3 Replies to “LAATSTE NIEUWS: OP 18-12 WORDEN DE HAAGSE PEDOFIELEN DE HOFVIJVER IN GEDREVEN… ZE HEBBEN NOG EEN WEEK HUN PLEKJE IN EEN HELIKOPTER TE BOEKEN”

  1. Goed nieuws! Nu maar hopen op een forse deelname en dat het maar flink uit de hand mag lopen. Na decennia lang TEGEN het Nederlandse volk te hebben geregeerd is het sprookje van vrije verkiezingen en democratie wel uit. Iedereen wéét het….alleen het zwaar criminele schorem op het Binnenhof wil er niet aan.

  2. De pedofielen de Hofvijver in drijven zal wel het laatste zijn waaraan de boeren denken.

    Ze hebben geen idee wat een psychopaat is en ze proberen niet eens het te begrijpen.

Geef een reactie