LAATSTE NIEUWS: RAAD VRAAGT OM ‘ORGININELE ANTWOORD’ VAN FENNEMA

DEZE KLACHT IS HET BESLISSENDE MOMENT, HET POINT OF NO RETURN VOOR DE MEDIA IN NEDERLAND * GAAT DE RAAD DE LEUGENS EN DE LASTER VAN EENVANDAAG SLIKKEN NADAT DE ‘ACTUALITEITENRUBRIEK’ EEN ONGEKENDE SLANDERING-SERIE HEEFT GEMAAKT OM EEN COMPLETE BEVOLKINGSGROEP TE DEMONISEREN IN DE OPMAAT NAAR EEN NIEUWE HOLOCAUST?

Raad voor de Journalistiek Today at 10:36 AM
To: ‘micha kat’

Geachte heer Kat,
Ik verzoek u de door u ontvangen mail aan mij door te sturen, zodat ik precies kan zien wanneer de heer Fennema heeft gereageerd.
Met vriendelijke groet,
Mw. mr. D.C. Koene
Secretaris

We houden ons hart vast. Precies zoals gebeurde met de Joden in Nazi-Duitsland zien we dat steen voor steen de rechten en de zekerheden voor plotters worden afgebroken. Nu is reeds aan de orde dat:

-plotters geen recht meer hebben op een eerlijk proces
-plotters geen aangifte meer mogen doen bij de politie
-plotters waarschijnlijk (afhankelijk van wat de Raad gaat doen) niet meer in het geweer kunnen komen tegen publicaties over hen

De volgende stappen zullen zijn:

-plotters mogen ongestraft worden mihandeld en beroofd
-plotters kunnen zonder gevolg worden ontslagen
-plotters worden buitengesloten van bepaalde beroepen
-plotters mogen niet meer wonen in bepaalde wijken

5 Replies to “LAATSTE NIEUWS: RAAD VRAAGT OM ‘ORGININELE ANTWOORD’ VAN FENNEMA”

 1. Aangiftes worden niet aangenomen, eerlijk proces zo goed als uitgesloten, woongenot wordt verziekt, beroving zouden ze zeker willen en Marokkanen her en der gepolst/gevraagd en inderdaad plotters mogen geen inkomen krijgen, lees moeten geisoleerd worden. Exact wat bij mij van toepassing is.

 2. De hele media zal zichzelf opblazen net zoals dat in Amerika gebeurt. Het is zeker wel van groot belang dit allemaal goed te documenteren i.v.m. toekomstige rechtzaken na de grote burgeroorlog natuurlijk.

 3. Sinds 2009 heb ik via Argusoog en Argusoog Radio veel aandacht besteed aan de doofpottencultuur in de BV VerNederland. Eind 2009 heb ik voor Argusoog een persbericht gestuurd naar vele alternatieve mediasites, met de vraag om het allemaal gelijktijdig te plaatsen. Velen gaven daar gehoor aan, zoals de volgende site:

  http://www.actiefront.nl/?page_id=741

  Dit bericht was toen bedoeld om met elkaar meer aandacht te besteden aan de Demmink-doofpot en ter ondersteuning van Micha Kat. Ik zet in dit artikel meerdere doofpotten op een rij.

  Argusoog Radio heeft in 2011 een zes uur durende thema-uitzending gewijd aan de doofpottencultuur in NL. In die uitzending kwamen verschillende klokkenluiders aan het woord.

  https://www.youtube.com/watch?v=ImtE-l_Pwtk&list=PL0C138FEC135A5AA2
  – door Arend Zeevat op woensdag 3 augustus om 15:11

Geef een reactie