LAATSTE NIEUWS: TERWIJL MICHA DE KOMST VAN DE NAZI-TERROR-STAAT AANKONDIGDE OP KANTELPUNT, WORDT HIJ DE FACTO GEINPLEMENTEERD DOOR RUTTE EN DE JONGE

2 Replies to “LAATSTE NIEUWS: TERWIJL MICHA DE KOMST VAN DE NAZI-TERROR-STAAT AANKONDIGDE OP KANTELPUNT, WORDT HIJ DE FACTO GEINPLEMENTEERD DOOR RUTTE EN DE JONGE”

 1. Beste Boeren,
  Bijna alles wat de overheid doet met de burgers is corrupt als het hun uitkomt. Het komt uiteindelijk op neer dat ze de grond van de boeren willen hebben voor een zeer lage prijs en als de boeren kapot of failliet gaan is het veel akkerland en weidegrond voor weinig geld. Ik heb het al meer geschreven, ze zijn nog erger dan de maffia, omdat ze net zo bloeddorstig zijn. Verder hebben ze een grote voorsprong op de maffia, ze doen alles openlijk en niemand doet ze wat. De politiek heeft geen directe invloed, maar zou door betere wetgeving de rechters kunnen dwingen met maatregelen eerlijk recht te spreken. En overigens onze “Koning” laat dat maar al te graag toe. Het heeft niets meer met onafhankelijke rechtspraak te maken. Een tombola, de overheid wint altijd. Verder hebben ze ambtenaren om het extra smerige werk op te lossen. Deze personen doen alles voor hun overbetaald baantje. De mensen die ze tot zelfmoord drijven zijn voor hun geen mensen maar nummer zoveel waar de uitvaart voor wordt betaalt door de nabestaande, en als die kritiek durven te uiten wacht hun het zelfde lot. Ikzelf maakte ook iets mee wat niet te geloven is als ik de bewijzen niet zou hebben. Zie mijn web site; http://www.rechtmachtmisbruik ,welke overigens niet compleet is ,maar u kunt mij daarovers vragen stellen. Ik ben voor 3 miljoen benadeeld door de rechtsmacht samen met de overheid. Alles wat ik hier schrijf is mijn oprechte mening. Momenteel worden er veel standbeelden van allerlei misdadigers vernield of gewoon weggehaald. Dit alles zal mettertijd ook gebeuren met de smerige machthebbers van deze tijd. De geschiedenis zal zich herhalen en de smeerlappen van nu zullen mettertijd ook worden besmeurd. Natuurlijk zullen de huidige machthebbers die zich misdragen om mijn mening lachen. Maar het lachen zal ze vergaan in hun graf en hun nabestaanden als ze nog lachen zal dat zijn als een boer met kiespijn. Dat is in dit geval een mooie woordspeling
  H.C. Klomp.

 2. De Oranjes (een ge-usurpeerde naam door, zoals steeds illegaal, huwelijk met een erfdochter van een mini-staatje) zijn vanouds massa (boeren) moordenaars. Op weg naar macht en controle gaan ze, holomodor e.d. veroorzakend, over lijken.
  Grootste anti-Nederlandse daad: Nederland in 1940 (de burger begrijpt dit toch niet) verraderlijk compleet in handen van Hitler spelen.
  Ondertussen worden *moorddadige* sommen belastinggeld narcistisch onttrokken/weggezogen, zelf jaar in jaar uit geen rooie cent belasting betalend:

  “Koning” Willem-Alexander heeft niet betaald voor de inrichting van de privévertrekken van paleis Huis ten Bosch. De overheid nam bevreemdend (!) gul alle kosten voor de verbouwing op zich en maakte daarbij geen onderscheid tussen zakelijke en privékamers.
  € 63 miljoen , schijntje voor een toppertje van de meest echte en allerhoogste, vooral ook moreel hoogstaande adel van Europa…….
  De koning ontvangt jaarlijks bijna 5 miljoen euro, bedoeld voor onder meer dergelijke uitgaven.

Geef een reactie