LAATSTE PETER-NIEUWS: ‘MR.MISDAAD’ EN JEROEN PAUW ONTVLUCHTEN STUDIO VIA NOODUITGANG

ALS WARE CRIMINELEN PROBEREN JEROEN ‘ENDEMOL’ PAUW EN PETER ‘JORIS DEMMINK’ DE VRIES ONAFHANKELIJKE MEDIA TE MIJDEN * WAAR GAAT DIT HEEN? * JEROEN MOET PETER BLIJVEN UITNODIGEN, NU HELEMAAL! * ALLE TAFELGENOTEN VAN PETER MOETEN NU CONTRACTEN TEKENEN DAT ZE PETER GEEN ‘LASTIGE VRAGEN’ GAAN STELLEN ZOALS HERO BRINKMAN DEED

Het viel ons op dat de stoere misdaadverslaggever er dinsdagavond wat beteuterd bijzat nadat zijn beloning ter sprake was gekomen. Wij wilden hem woensdag enkel een hart onder de riem steken. Waren zelfs bereid hem ook te betalen als hij maar een paar vragen wilde beantwoorden. Wij vonden het daarom jammer dat de man die zelf vaak scharrelcrimineeltjes op de vlucht heeft doen slaan, nu zelf als een dief in de nacht het VARA pand verliet en op hol sloeg. Waar Adriaan van Dis, Nadja Hüpscher en Advocaat Gerard Spong gewoon de studio via de voordeur verlieten, zoals het hoort, daar koos de stoere sterreporter voor de nooduitgang aan de achterzijde. Onder begeleiding van een bewaker snelde hij naar zijn bolide om met gierende banden het terrein te verlaten. De man die vroeger nog zelf ontmaskerde en onthulde sloeg op de vlucht, zoals de scharrelcrimineeltjes, destijds voor hem, in zijn beste jaren, op de vlucht sloegen. “Onthutsend” zou hij vroeger zelf gezegd hebben. LEES HET HELE VERHAAL OP BLIKOPNOSJOURNAAL

14 Replies to “LAATSTE PETER-NIEUWS: ‘MR.MISDAAD’ EN JEROEN PAUW ONTVLUCHTEN STUDIO VIA NOODUITGANG”

 1. ach dit filmpje kunnen we evenwel over de heer KAT produceren, als er opeens wat NL ers zijn youth hostel bezoeken en een camera op de neus drukken.

  Of zijn werkzaamheden for tube your shop gaan lastig vallen.

  Overigens lijkt me dat de Vries al 2 dagen lang gestalkt wordt door verschillende burgers die zo nodig hun gram moeten halen inc. wat dreigmail en het nog niet zo vreemd is dat hij de achter uitgang neemt, zelfs kan dit vooringenomen zijn en is bijv. de achteruitgang misschien de kortste weg.

  Overigens lijkt er of dat er wat mist in het filmpje, het ene moment staat ie waarschijnlijk nog met een glas in zijn hand en het andere momement is het pikkedonker ……….. moest Kat zijn JUNK eerst effe een jointje draaien?? En heeft ie het moment gemist dat de Vries gewoon via de hoofdingang het pand verlaten, middels het jointje gedraaid was de toko gesloten ????

  1. lS…

   Wat een zielige trollen poging om die rat te verdedigen. Ooit een keer Pedo Air de Vries op zijn website bezocht met een paar opmerkingen. Maandenlang de fanclub van deze NSB rat achter mij aan gehad. De pedo NSB van Pedo Air de Vries kon vrij beschikken over mijn email adres. Zo gaat dat in de verraders kringen. Ik kon wel lekker los… HAHAHA !

 2. LS…

  Als ze de realiteit onder ogen zien, mag het. Jij lult maar wat dus jij mag als eerste slachtoffer zijn van de Fascisten / Islamieten / Khazaren die hier de boel komen verkankeren. Neem je familie mee !

 3. Dit is nou een mooi voorbeeld van zich zelf benoemde elite, gezwets voor veel geld, onzin verkopen en de broodheren veren stoppen in een plek waar de zon niet komt.

  Het is al eerder gezegd, mijn indruk was dat p.r.de v er bekakt bij zat, Pauw wilde hem de reddende hand toesteken door hem tijdens zijn tirade en het overstemmen van Brinkman maar het hielp niet.

  Want Pauw liet hem even laten ondergaan met een steen van 30 kg. om z’n nek toen Pauw het item “pesten” aankondigde.

  Nou een ieder heeft kunnen zien met welk een rechtse hoek p.r.de v knock out uitgedeeld door Brinkman ging.

  Beste mensen nog even dit voor het te laat is, u kunt nu -voor zover u dat nog niet gedaan heeft- nog stemmen voor het referendum van Geen Peil.
  Er zijn nog twee dagen!!!

 4. LS…

  Ach ja ! De shape schiftende rattenkop moet het nu met een joden-fooi doen. Wat een afgang ! Nu die foute Spong nog en Adriaan die ook niet vies is van plagiaat !

  1. Beste CLC,

   Kan mij wel iets bedenken waarom die Spong aanschuift bij Pauw € ….,- welk normaal mens durft het aan om rechtsbijstand te accepteren van die Spong en daar ook nog voor te betalen. Kwaliteit behoeft geen krans.

 5. “”ALS WARE CRIMINELEN PROBEREN JEROEN ‘ENDEMOL’ PAUW EN PETER ‘JORIS DEMMINK’ DE VRIES ONAFHANKELIJKE MEDIA TE MIJDEN””

  Je moet wel in je rol blijven KAT, normal geef je voormalige “”werknemer”” je racune riedeltje mee JUNK Verslaafde enz enz …., en bij wac val je ook weer uit je rol.

  Pseudo journalisten stalken R de Vries en blazen triomf op racune basis.

Geef een reactie