LAATSTE (WANHOOPS) OFFENSIEF NWO: TOTAL CIVIL WAR IN DE VS EN FORCEREN VAN DE (EXTREEM DODELIJKE) TWEEDE CORONA-GOLF

DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN IN VOGELVLUCHT * DE BLACKS ‘VALLEN NU BIJ BOSJES‘ IN DE VS IN POGINGEN VAN DE DEEP STATE DE ‘RASSENOORLOG’ TOT EEN MAXIMUM OP TE WEKKEN OM HET LAND ZO MAXIMAAL TE DESTABLISEREN EN TRUMP MAXIMAAL TE VERZWAKKEN * HILL & KNOWLTON REINTRODUCEERT OOK WEER HET ‘LYNCHEN’ VAN JONGE BLACKS ZOALS GEBEURDE IN DE JAREN 50 EN HET OPHANGEN AAN BOMEN VOOR ‘MAXIMAAL EFFECT’ * IN THE MEANTIME WORDT VIA CHINA DE SECOND WAVE GEINTROCUDEERD DIE MOET LEIDEN TOT NIEUWE LOCKDOWNS EN NIEUWE TERREUR-MAATREGELEN

De vraag blijft een beetje open waar in dit mega-offensief van de Bilderbergers die ‘rassenrellen’ in Europa moeten worden geplaatst. Het doel van de rellen en verwoestingen in de VS is duidelijk: het verzwakken van Trump en het hem dwingen in de positie van ‘racist’ om zo de black vote te ‘redden’ voor de Dems. Maar in de EU? In alle grote landen zitten NWO-regeringen: Merkel, Marcon, Rutte, Johnson, Conte, Sanchez… En in de landen waar de patriots aan de macht zijn zoals Polen en Hongarije daar vinden juist geen Antifa/BLM onlusten plaats! Wat het UK betreft zou je nog kunnen poneren dat Boris ‘half NWO’ is en dat de extreme onlusten daar zouden kunnen leiden tot zijn vertrek en het einde van Brexit. Maar heeft de NWO iets te winnen bij rellen en verwoestingen in Frankrijk, Duitsland, Italie en ook Nederland? Wellicht is de agenda om overal chaos en destructie te realiseren (ordo ab chao) om aldus from scratch on de NWO te implementeren. Maar in the meantime hopen we nog steeds dat dit allemaal kan worden gestopt. Dat is voor 99,9% jullie verantwoordelijkheid, mensen. Zonder opstand en verzet zijn we reddeloos verloren.

Eén reactie op “LAATSTE (WANHOOPS) OFFENSIEF NWO: TOTAL CIVIL WAR IN DE VS EN FORCEREN VAN DE (EXTREEM DODELIJKE) TWEEDE CORONA-GOLF”

  1. ‘Strange Fruit’……

    En wie op het volk vertrouwt, bouwt op modder….

    Enfin, misschien zijn het de eerste weeën die de Eindtijd aankondigen. Regering door psychopatische criminelen/de duivel hebben we al eeuwenlang gehad (mét de bekende rokende puinhopen en ten hemel schreiende lijken-bergen).

Geef een reactie