3 Replies to “LAF EN CRIMINEEL TMG MAAKT MASSAAL BANENVERLIES BEKEND…OP OUDEJAARSAVOND!”

 1. Overigens aangaande ht hypen ik ken van die figuren in de alternatieve media die daar ook een erg regelmatig handje van hebben …. of is het dan weer anders 🙂

  Kat kan je effe de tekst van het filmpje waar je Rutte zijn kop er af trekt effe in het engels vertalen, voor de engels sprekende toekomstige fans.

 2. Als je voor een satanische club gaat werken moet je niet gaan janken als je opgeofferd wordt om de huid van je meester te redden. Helaas voor TMG gaat dit de doodsteek betekenen. De kwaliteit van de verschillende sites van TMG holde de laatste tijd al achteruit en nu gaan ze natuurlijk op al sites het zelfde nieuws zetten. Dit zal resulteren in nog minder lezers. Als er minder personeel is hebben ze ook minder onroerend goed nodig om die te huisvesten. Dit betekend dat er dus panden van TMG leeg of gedeeltelijk leeg komen te staan. Daarmee daalt dan de waarde van het onroerend goed wat ze in bezit hebben. Een paar jaar geleden heeft TMG al eens hun onroerend goed portefeuille flink uitgedund om hun cashflow op te vijzelen. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat de rest van de gebouwen die ze in bezit hebben flink overgewaardeerd zijn. De echte waarde van deze panden zal nog verder dalen als deze leeg komen te staan. Verhuren voor een realistische huurprijs kunnen ze ook niet omdat er dan enorm afgeschreven moet worden op de waarde van het onroerend goed. Of te wel ze staan schaak mat. Let op. Of heel toevallig gaat de overheid het van ze huren voor een veel te hoge prijs en voor een belachelijk lange periode.

 3. Span, voor de verandering, een kort geding aan tegen de FT!

  Micha, neem geen filmpjes op wanneer je te dronken en verward bent.

  Dat is echt slecht voor je image (voor zover je dat nog hebt).

  Happy New Year!

Geef een reactie