LATER OP DE DAG VERKLARING MICHA OVER CRIMINELE TERREUR BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK

DE MSM ZIJN EXPOSED, KAPOT EN TOTALLY DISCREDITED MET DUIZENDEN LEZERS EN KIJKERS PER DAG DIE GILLEND WEGRENNEN * UIT FRUSTRATIE GAAN ZE NU OM ZICH HEEN TRAPPEN EN PROBEREN DE ECHTE JOURNALISTEN KAPOT TE MAKEN * ALEX JONES OVER DE WANHOOPS-PSYCHOLOGIE VAN DE MSM

[wp_ad_camp_1]

We hebben thans het volgende onthuld over Egbert Myjer, de ‘rechter’ die op 3-2 moet oordelen over de zaak van Micha tegen De Volkskrant (en dan hebben we het nog niet eens over de vier bijzitters):

1. Relaties met Joris Demmink die hem eind 2004 als SG van Justitie benoemde als de Nederlandse rechter bij het EHRM
2. Relaties met Rolodex-officieren van OM; zat in top van OM in Rolodex-periode als de hoogste man in Amsterdam
3. Trad op voor De Persgroep (eigenaar van De Volkskrant) in 2014 als witwasser van het Perdiep-schandaal bij Trouw; werd hij hiervoor betaald?
4. Blokkeerde namens de Raad voor de Journalistiek de demoniserings-zaak van Micha
5. Bestuurder van Amnesty International dat weigert op te komen voor politiek vervolgde Nederlanders als Erwin Lensink en Micha Kat en voor Baybasin; Amnesty wordt mede aangestuurd door de criminele NWO-agent George Soros
6. Kreeg ruzie met Micha in 1999 tijdens een interview als OM-topman in Amsterdam toen hij weigerde te erkennen dat het OM fouten maakt
7. Crimineel optreden in de Deventer Moordzaak waarin hij namens de macht de opdracht had de vast te houden aan de ‘schuld’ van Ernest Louwes tegen alle feiten en omstandigheden in. We kregen hierover gisteren deze alarmerende mail van een insider:

Beste Micha,

Je weet het wel, maar misschien ben je het vergeten. Egbert heeft ook een zeer kwalijke rol gespeeld in de Deventermoordzaak. Als rechter in Straatsburg heeft hij de zaak die Louwes had ingediend in no time afgewezen. Dat was zeer opmerkelijk omdat
1. het niet gewoon is dat rechters zaken uit hun eigen land behandelen
2. hij dikke vriend was van Arend Vast de hoofdofficier van justitie die de zaak Louwes behandelde en die het onderzoek naar de klusjesman heeft gestopt. Dat zij vrienden waren werd genoemd in de Opportuun waarin Egbert vertelde dat Arend hem zo goed had geholpen met de IKEA meubeltjes bij zijn verhuizing naar Straatsburg.
3. Toen Knoops de brief met afwijzing uit Straatburg kreeg had hij hem zelfs enige tijd laten liggen omdat hij dacht dat het de bevestiging van ontvangst was. Zo een snel besluit was nog nooit voorgekomen.

Enige relatie van Demmink met de Deventermoordzaak is nooit aangetoond, maar lijkt me zeer wel mogelijk. Als jij de connectie kan aantonen tussen Demmink en Myjer, dan hoort Vast ook bij die club. Mijn analyse is dat Michel de Jong niet beschuldigd mocht worden van de moord om dat hij kennis had van de sexuele escapades van Vast en mogelijk Demmink e.a. Ik sluit niet uit dat hij deze “heren” hiermee heeft gechanteerd. Blijft wel allemaal speculatie, direct bewijs heb ik nooit gezien.

Ik wens je heel veel sterkte

Onze conclusie is dat we hier niet te maken hebben met een rechter, maar met een agent van de PP-elite die als missie heeft alle branden te blussen die deze elite in de problemen kunnen brengen en dat hoeven we niet te accepteren. Let wel: de zaak op 3-2 gaat in de kern om de zaak-Demmink. Immers: de reden dat Hulspas mij ‘een paranoide gek’ noemde en de ‘koning van het gekkenhuis’ is dat ik jaar in jaar uit onthullingen bracht over Joris Demmink. Volgens De Volkskrant zou ik mij schuldig hebben gemaakt aan een ‘uiterst onsmakelijke heksenjacht’ op Demmink die ‘zijn leven tot een hel zou hebben gemaakt’.

5 Replies to “LATER OP DE DAG VERKLARING MICHA OVER CRIMINELE TERREUR BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK”

 1. De Centrale Bankiers zijn het probleem niet, zoals hier oppervlakkig (de meeste mensen zijn geen diepdenkertjes, laat staan diepe doordenkertjes) wordt geconstateerd, maar psychopaten……die dergelijke constructen uit hun ‘alien mindset’ persen…….

  TO MAKE MOTHERS WEEP

  Het eind van het liedje is dan nog, dat jij (‘gullible fool’) met je kinderen en kleinkinderen op de vuilnisbelt van een (nucleaire) oorlog wordt gedumpt voor je overdreven buitenmodel gezwoeg en geploeter (eigenlijk bedoeld om de mensheid een beter bestaan en groter gevoel van WELZIJN te geven):

  ‘Blood, Sweat and Tears’ bullshit hebben psychopaten je PROACTIEF te bieden…….

 2. van psychopaten die niet binnen de rode lijn worden gehouden door hun geweten
  ————————–
  Door een NORMALITER aanwezig geweten.

  Ontbreekt dit ABERRATIEF, dan heb je van doen met “de optelsom van WARE, proactief moordzuchtige, krankzinnigheid”
  Met goede woorden en voorbeelden NIET (in zijn -bij der ergste gevallen: monolitisch collectieve- projecten) TE STUITEN.

  Het (vaak onschuldig of infantiel ogende: Balkenende, Donner, Luns, Powell enz.) logisch soms niet onbegaafde empathieloze MONSTER, baggert onverdroten verder dóór het hem omringende menselijk (maar ook dierlijk en plantaardig) leven, dat links en rechts “als dood blad” van hem afvalt.

 3. Je stuit hier op de driedimensionaal ‘pure evil’ GRENZENLOOSHEID van psychopaten die niet binnen de rode lijn worden gehouden door hun geweten: ‘No inhibitions……none’ = tot alle walgelijke gestoorde gruwel in staat.

  Dat schept ook de (’true mad’) mogelijkheid tot bijv. ‘false flag’ operaties waarbij de eigen bevolking of familie ijskoud wordt gepionofferd.

  Ook het PROACTIEF zomaar moordzuchtig slachten van “eigen” troepen ‘gullible fools’ zoals Winston Churchill (de kwade genius achter de horror-slachting van Dresden) bij Gallipoli deed (en dan later een “menselijke fout” suggereren OM ERMEE WEG TE KOMEN, want ja: wat kan het anders geweest zijn….aldus de normale omgeving), behoort tot het ondenkbare arsenaal van de psychopaat.

Geef een reactie