LEES OOK NIBURU.CO: TALLOZE VRAGEN RONDOM DUBBELE MOORD ROMY EN SAVANNAH

ZIJN ROMY EN SAVANNAH HET SATANISCHE VERVOLG OP MARIANNE, HET MEISJE VAN NULDE, NICKY VERSTAPPEN, ANDREA LUTEN, MILLY BOELE, ANASS, RUBEN EN JULIAN, MANUEL SCHADWALD, DASCHA GRAAFSMA EN ALLE ANDERE SLACHTOFFERS VAN DE SADO-PEDO-NETWERKEN?

Na de aanslag in Londen afgelopen zaterdagavond, werden de media gedurende de Pinksterdagen vooral gedomineerd door de verdwijning en moord van twee jonge meisjes. Twee zaken die volgens de politie niets met elkaar te maken hebben, maar als je alle feiten op een rij zet, dan krijg je toch een wat ander beeld. De schokkende gebeurtenissen in onze huidige wereld volgens elkaar in zo’n hoog tempo op, dat je nauwelijks tijd hebt om in detail op een aantal zaken in te gaan. En met de moorden op twee jonge Nederlandse meisjes lijkt dat toch wel raadzaam, want er spelen een aantal vreemde dingen. LEES VERDER OP NIBURU.CO

Eén reactie op “LEES OOK NIBURU.CO: TALLOZE VRAGEN RONDOM DUBBELE MOORD ROMY EN SAVANNAH”

  1. Je kunt van Micha zeggen wat je wil maar consequent is hij wel. Hij beweerde eerder dat Demmink verantwoordelijk is voor de dood van Marianne, Milly, Anass, Ruben en Julian. Dat in al die zaken moordenaar dan wel doodsoorzaak bekend zijn doet voor hem niet ter zake. Hij weet het gewoon zeker, allemaal verzonnen en de moordenaars zitten onschuldig vast onder druk van Demmink.

    Zucht!

Geef een reactie