LET OP! ROL ZOEKT JOURNALISTIEK TALENT IN NL! HIER ZIJN DE EERSTE OPDRACHTEN!

WAAR KAN IEMAND HET VAK VAN JOURNALIST NOG LEREN? * BIJ DE TELEGRAAF? BIJ CHRIS KLOMP? BIJ GELAUFF? BIJ TWAN HUYS? * NEE: DAAR TELT ALLEEN DE STEM VAN DE MACHT EN VAN DE PEDOFIELEN * WIE HET VAK WIL LEREN KOMT AL SNEL HIER TERECHT * MICHA GEEFT TWEE OPDRACHTEN EN NODIGT IEDEREEN DIE OOK WIL STRIJDEN FOR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS UIT BIJDRAGES IN TE ZENDEN VIA DE CONTACTFUNCTIE VAN DEZE SITE

1: Waar is Halbe Zijlstra? Probeer met een camera beelden te schieten van Halbe. Stel waar mogelijk vragen naar eigen inzicht. Ga te rade bij de voorlichters van de VVD: waar is Halbe? Ook zijn gezin kan worden benaderd. Zijn er nog banden tussen Halbe en de VVD en zo ja, welke? Is Rutte nog steeds druk bezig met het vinden van een baan voor hem en zo ja, in welke sfeer?

2: Wat is er gebeurd met PVV-senator Martin van Beek? Bel met de woordvoerders van de PVV, met de woordvoerders van Wilders. Benader eventueel zijn gezin -uiteraard met kiesheid- om antwoorden te krijgen op de meest basale vragen. Was het een ongeluk? Wat is er gebeurd? Waren er getuigen? Is er onderzoek gedaan?

5 Replies to “LET OP! ROL ZOEKT JOURNALISTIEK TALENT IN NL! HIER ZIJN DE EERSTE OPDRACHTEN!”

  1. Mij lijkt het wel wat, deze functie. Ik zou graag werken tussen journalistieke grootheden zoals Hop en Ham.

    Maar toch zou ik nog wel graag wat nadere informatie willen; om hoeveel uur per week gaat het in deze job, en op welk salaris is die ingeschaald? En in welke klasse hoort de bijgaande lease auto? Hoeveel vrije dagen, gebaseerd op fulltime, komen er met deze functie, en hoe ziet het pensioenplan eruit?
    Komt er bij het vaste salaris ook nog een provisie deel, gebaseerd op het aantal opgeleverde artikelen, en zo ja; hoe is dan de verhouding tussen vast- en provisie salaris?

  2. Nee, jongens. Heeft er niks mee te maken. Hij zoekt uitbreiding, samenwerking en kan zelf niks doen in Nederland. Dus, borrepoes, pak die camera en ga erop af!

  3. Echte onderzoeksjournalistiek, als een bok op de haverkist.

    De moreel impotente Prins Bernhard BV grijze muizen, krijgen er grijze haren van…….

Geef een reactie