LET THE HEADS ROLL: DE JUNTA RUTTE-DEMMINK GAAT VALLEN; ER KOMT EEN EINDE AAN DE MOORDPARTIJEN, PLUNDERINGEN EN VERKRACHTINGEN

ONZE VOORSPELLING: NOG VOOR DE VERKIEZINGEN KOMT RUTTE TEN VAL EN HIJ SLEURT ZIJN HELE CRIMINELE PEDO-KLIEK MEE * VAL VAN CLINTON, OBAMA EN DE PEDO-FOUNDATION SLEURT DE COMPLETE NEDERLANDSE DEEP STATE MEE

5 Replies to “LET THE HEADS ROLL: DE JUNTA RUTTE-DEMMINK GAAT VALLEN; ER KOMT EEN EINDE AAN DE MOORDPARTIJEN, PLUNDERINGEN EN VERKRACHTINGEN”

 1. Er schijnt in de USA een dossier te liggen over Maxima ¨Queen of the Netherlands¨. Dit dossier is afkomstig van een onlangs gearresesteerde ¨Vatican pedofile Priest¨ die is gaan zingen als een kanarie na zijn arrestatie. Dit dossier gaat over Maxima¨s relatie in Argentinie met een Vatican Jesuiet Priest en wat er is gebeurd met hun eerst geboren kind. Kortom Ik ga nu niet in over de verdere inhoud maar indien dit waar is er genoeg info om die Oranjes voor altijd van hun troon te stoten. Afgelopen weken heb ik bij meerdere Amerikaanse stations deze info voorbij horen komen. Al iets hierover gehoord Micha?

 2. Ach, kijk: een voorspelling van Kat. Rutte gaat vallen. Maar wacht eens even, was dat vorige week ook al niet zo? En vorige maand zes keer? En vorig jaar? Was de hele NWO al niet al lang gevallen? Macron al afgevoerd? Journalist Klomp down? Gratis tip aan Micha Kat: misschien moet je eerst eens wachten met publiceren voor je daadwerkelijk iets van een feit kan presenteren. Ik geef toe: dan zal het hier akelig stil worden, maar je maakt op deze manier dagelijks zeker drie keer een karikatuur van een toch al niet bijster geloofwaardige site.

  1. Als je Micha zo’n waardeloze journalist vindt waarom kom je dan toch steeds op zijn site? Zit er een steekje bij je los?

   1. Beste Johan Bosman, (werktuigkundige)

    Dat had hij/zij net nodig, ik heb het al vaker gevraagd ook aan andere trollen “Wat schuift het?” Als je Micha Kat niet voor vol wil zien bashen wat doe je en al die anderen dan nog op zijn site?

Geef een reactie