LEVENSGEVAARLIJK: EEN NEDERLANDS BELLINGCAT MET DE NAAM INVESTICO MET ALS BAAS DEMMINK-VRIEND EGBERT MYJER

HET SCHIMMIGE ‘BURGERJOURNALISTIEKE NETWERK’ BELLINGCAT IS EEN DEEP-STATE OPERATION OPGERICHT OM DE BERICHTGEVING OVER MH 17 PRO-NWO TE BEINVLOEDEN * IN DE GEEST HIERVAN ZIEN TAL VAN INITIATIEVEN HET LICHT ZOALS IN NEDERLAND INVESTICO * DIT IS EEN 100% DOOR DE STAAT AANGESTUURD PROPAGANDA-VEHIKEL MET ALS VOORZITTER DEMMINK-VRIEND EGBERT MYJER DIE MICHA’S KLACHT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK TEGEN HET PARANOIDE GEK-DEMONISERINGSARTIKEL IN DE VOLKSKRANT AFWEES

[wp_ad_camp_1]

Het clubje kwam onder onze aandacht door een tip over het artikel waar ons vorige stuk over ging: de ‘bedreiging’ die het bedrijf e-Court zou vormen voor de ‘geheel onafhankelijke en onpartijdige overheidsrechtspraak’ in ons land. Hier de missie van Investico. Deze missie wordt dus gestand gedaan via ‘onderzoek’ naar een bedrijf dat een oplossing wil bieden voor een enorm en breed gedeeld probleem: het falen van onze rechtstaat. Maar in plaats van dit initiatief te steunen proberen de bedriegers van Investico het -uiteraard in opdracht van de zwarte mafia- kapot te schijven -waar ze overigens niet eens in slagen, zo goed en succesvol is dat e-Court. Dus in plaats van onderzoek de doen naar de zaak-Demmink of te berichten over de zaak-Westenberg waarin Micha heeft aangetoond dat de complete staatsrechtspraak een groot crimineel complot is tegen het recht, de waarheid en de bevolking van Nederland richt Investico zich op een bedrijf dat aan al deze misstanden een einde wil maken! Kijk hier naar de mensen achter Investico en huiver! De zakelijk leider, Jacqueline Gerritsma, komt van het bureau Andersson Elffers Felix, een van de grootste oplichtersbureau’s van Nederland dat al decennialang de overheid leegzuigt als consultant met excessieve declaraties. En dan het journalistieke rampenproject Xandra Schutte. No further questions. Precies als Bellingcat en Publeaks is ook dit Investico een grote fraud, bedoeld om het vrije val van de tradionele media en het verlies aan invloed op te vangen om aldus te proberen de publieke opinie pro-staat en pro-pedofielen te manipuleren en te brainwashen. Gelukkig is er deze website for your freedom, truth and happiness!

2 Replies to “LEVENSGEVAARLIJK: EEN NEDERLANDS BELLINGCAT MET DE NAAM INVESTICO MET ALS BAAS DEMMINK-VRIEND EGBERT MYJER”

  1. Het is allemaal het kern-krankzinnige werk van de ‘alien mindset’ van een relatief kleine groep ongelooflijk (en alle kanten op) ‘pure evil’ SCHADELIJKE psychopaten.

    Neem het onderstaande en bedenk daarbij, dat de VN door psychopaten als Churchill (vrijwel uitsluitend: de rest is ‘mask of sanity’) in het leven is geroepen om met geallieerde WOII horror-crimes tegen de NORMALE mensheid (meest aansprekende volslagen abjecte oorlogsMISDAAD: DRESDEN) weg te kunnen komen:

    http://thefreethoughtproject.com/report-finds-un-employs-3300-pedophiles-responsible-60000-rapes-worldwide/

    We zien in feite steeds dezelfde (!) patronen van PROACTIEVE “satanische” althans ’threedimensional pure evil’ ondermijning van alle goede bedoelingen (van vele NORMALE mensen die iets hebben opgericht, iets hebben uitgevonden, of zich ergens -begoogled door de ‘mask of sanity’- bij hebben aangesloten) ontstaan…….

    ONVOORSTELBAAR SCHADELIJK DEZE MONSTERS

  2. Dat e-court deugt voor geen meter. Uitspraken worden niet gepubliceerd dus is er geen controle en als er geen controle is dan wordt er 100% zeker gesjoemeld. Basisprincipe is dat het altijd transparant en open moet zijn.

Geef een reactie