LEVENSTEKEN VAN HALBE: ZIT HIJ SAMEN MET ZIJN VRIEND RUTTE ACHTER DE VAL VAN TEN BROEKE?

KIJK EENS WAT MICHA OP 31 AUGUSTUS BERICHTTE OVER DE AFFAIRE-TEN BROEKE? * OPNIEUW BEWIJS: DE TELEGRAAF WORDT GEBRUIKT DOOR DE GROEP RUTTE/DEMMINK * MAAR DAT OOK GEENSTIJL HIERAAN MEEDOET..

HET BEELD DAT ONTSTAAT VAN DE VVD TART NU WERKELIJK ELKE BESCHRIJVING: EEN BENDE KINDERVERKRACHTENDE MATENNAAIERS WAAR MAAR EEN DING TELT: PERVERSITEITEN EN HET BEHOUDEN VAN DE MACHT DOOR DE GROEP-RUTTE

Nu Rutte er maar niet in slaagt zijn vertrouweling Halbe -met alle kennis die hij heeft van VVD-perversiteiten- aan een internationala fop-functie te helpen lijkt er te worden gewerkt aan zijn terugkeer in Den Haag. Tsja, je kunt iemand die alles weet van de kinderverkrachtingen binnen de partij natuurlijk niet te lang ‘in het wild’ laten rondlopen. En het heeft allemaal al zo lang geduurd! En zie: reeds van het eerste moment hadden wij van ROL de indruk dat de val van Han ten Broeke gekoppeld was aan de affaire-Halbe en zie wat we nu lezen bij Welingelichte Kringen!Wat er daar dan weer niet bijstaat, is dat Halbe bij het opknopen van Ten Broeke vrijwel zeker moet hebben gehandeld met het groene licht van Rutte. Gezellige boel daar bij de VVD! De moraal van dit verhaal: de homo/pedo-mafia binnen de VVD ruimt opnieuw een hetero-tegenstander op. Wellicht kan De Volkskrant nog een mooie rol spelen in dit verhaal waarvan de smerigheid prima past bij de smerigheid van de krant.

Geef een reactie