L’HISTOIRE SE REPETE: ZIJLSTRA EN RUTTE NU DEFINITIEF IN VOETSPOREN HITLER EN GOEBBELS

HET OP BASIS VAN LIST, LEUGENS, BEDROG EN DEMONISERING AANSTUREN OP EEN OORLOG MET RUSLAND IS EXACT WAT DE NAZI’S DEDEN EIND JAREN 30 * ZIE DE PARALLELLEN TUSSEN GOEBBELS IN 1937 EN ZIJLSTRA IN 2016 * HIER EEN UITGEBREIDE REDE VAN GOEBBELS OVER DE GEVAREN VAN HET BOLSJEWISME/USSR

[wp_ad_camp_1]

2 Replies to “L’HISTOIRE SE REPETE: ZIJLSTRA EN RUTTE NU DEFINITIEF IN VOETSPOREN HITLER EN GOEBBELS”

 1. In het midden van Duitsland staat een tuin van God

  https://youtu.be/z4RLAE5_MH8

  Psychopaten zijn (verholen: Zie Halbe Zoolstra, de ‘illuminiert’ stralende Fries) proactief agressief ANTI-menselijk.

  IJskoude fundamentele levensgevaarlijke leugenaars die er in Prins Bernhard BV niet worden UIT-getest, maar juist worden IN-getest.

 2. Vandaag, 13 februari 2018, is het 73 jaar geleden, dat de, al maanden als enorm oorlogsgewonden- en vluchtelingenkamp dienstdoende, stad Dresden -met praktisch alle 1,2 – 1,4 miljoen zich daarin bevindenden- OPHIELD TE BESTAAN.

  Een extreem gruwelijk proactief agressief misdrijf tegen de normale (niet psychopathische) mens, ijskoud gestoord walgelijk onder dekmantel van oorlogsvoering tussen erkende normale en legale staten (= normaliter geen psychopathocratie-en), waarmee de psychopaten en meelopende sociopaten en karakteropaten die erbij betrokken waren en…..hun opvolgers met exact dezefde ‘mindset’ tot op heden zijn weggekomen DOOR met name kortzichtige ONVERSCHILLIGHEID EN GEMAKZUCHT.

  De BRD leugenaars, roeptoeteren vandaag weer ongestraft (evenals in Prins Bernhard BV: met misbruik van door de gruweldaders gevestigde en geruggensteunde onwelriekende staatsmacht) hun 25.000 doden (i.p.v. ‘horror-victims’) in de rondte.

  DRESDEN IS DE ULTIEME ANTISOCIALE LEUGEN, WAARMEE PSYCHOPATEN (van het type Churchill) EEN VRIJBRIEF KRIJGEN OM UIT TE SPOKEN WAT ZE MAAR WILLEN en de geschiedenis zich OP GROTERE SCHAAL (!) zomaar kan herhalen.

  Psychopaten beteren zich (immers moreel debiel) sowieso al niet, laat staan als ze niet GESTRAFT/UITGENOMEN worden (liefst voordat ze de overheidsadministratie infiltreren en overnemen/pathologisteren).

  Karakteropaten zullen nu aankomen met het verhaal “Ja maar weet je dan niet wat Hitler alemaal op zijn kerfstok heeft”, maar dat is hier NIET HET ONDERWERP.

Geef een reactie