LIJKJES VAN BABY’S? JORIS DEMMINK IS ONSCHULDIG, HOORT U MIJ????

VONDST DODE BABY’S IS ‘MYSTERIE’ OMDAT DE BABY-ETENDE MONSTERS VAN DE ELITE-PEDONETWERKEN NIET MOGEN WORDEN ONDERZOCHT * ALSOF DIT DE EERSTE KEER IS DAT DIT IN ONS LAND GEBEURT * IN ZAAK GELEENSE BABY’S WERDEN DE ORGANEN OPGEGETEN, ALLE BEWIJS VERNIETIGD EN EEN FORENISCH A CHARGE-ONDERZOEKER HET LAND UIT GEJAAGD

Hoe zou het gaan met Danny Spendlove? Spendlove’s problemen begonnen in 2011 toen hij als patholoog voor advocaten en het OM contraonderzoek deed in gecompliceerde moordzaken. De arts ontdekte daarbij diverse onherstelbare blunders door NFI-pathologen. Zo onthulde hij in mei 2011 in De Telegraaf dat het overheidslab organen had weggegooid van enkele Geleense baby’s die volgens het OM Maastricht door hun moeder waren vermoord. Door de NFI-fouten was het onmogelijk geworden de doodsoorzaak bij de kinderen vast te stellen. Wat zou er door Spendlove heengaan bij het lezen van het verhaal over opnieuw de ‘mysterieuze vondst’ van baby-lijkjes? Probleem is dat er nu in ons land geen ‘Spendloven’ meer zijn om deze zaak te onderzoeken. En geen Micha’s Katten meer. Weggejaagd, het land uit, gedemoniseerd, geinterneerd, geridiculiseerd, gepsychiatriseerd. En de pedo-netwerken verkrachten en moorden door, gesteund door NOS en NRC. Het is bijna Halloween in Ierland.

2 Replies to “LIJKJES VAN BABY’S? JORIS DEMMINK IS ONSCHULDIG, HOORT U MIJ????”

  1. Op voorhand kun je niets uitsluiten bij psychopaten die een ‘appetite’ voor absolute macht en controle over kinderen hebben.

    De optelsom van ware krankzinnigheid is zeker grenzenloos tot iedere ondenkbare horreur in staat.

    In casu zijn er echter nog vele andere mogelijkheden open.

Geef een reactie