LODEWIJK ‘WILLEM’ DE XVIe EN ZIJN VROUW MARIE ‘MAXIMA’ ANTOINETTE

DE REVOLUTIE ZET ZICH VOORT IN GELDERMALSEN: HET VOLK KOMT IN OPSTAND * PANISCHE MSM SPREEKT NIET VAN ‘REVOLUTIONAIREN’ MAAR VAN ‘RELTUIG’ * OP NAAR HET VOLGENDE ‘SLAGVELD’ IN NEDERLAND

[wp_ad_camp_1]

Geldermaidan: Nederland bekent kleur

Door Hans Vogel

Mark Rutte is met zijn kabinet overeind gebleven na een nepdebat in een nepparlement. Een nepdebat omdat niemand het echte probleem mocht aansnijden, namelijk de vervlechting van wanbestuur en corruptie met het “Koninklijk Huis.” Een nepparlement, omdat de Staten-Generaal (net als de andere EU-parlementen) nog maar beslist over hoogstens 20% van alle wetgeving. Minstens 80% van alle regels en wetten die het leven van de Nederlandse burger bepalen, komt uit Brussel, waar de “Europese Commissie,” gelijk het politbureau van de voormalige USSR, de dienst uitmaakt. Met democratie heeft het allemaal niets meer te maken.
Brussel zegt: meer contributie naar de EU en Nederland betaalt grif en zonder blikken of blozen de geëiste miljarden.
Brussel zegt: meer geld voor Griekenland en Nederland maakt braafjes de miljarden over die de Commissie eist.
Brussel zegt: neem meer “vluchtelingen” op en Nederland zet gedwee de voordeur open. Ook als de Commissie orders van hogerhand krijgt, blijft Nederland zoetjes in de pas lopen. De VS wil sancties tegen Rusland. De Commissie gehoorzaamt slaafs en Nederland doet weer wat de Commissie opdraagt, ook al is dat schadelijk voor de Nederlandse economie. En als de Commissie geen eisen of opdrachten heeft, heeft de NATO die wel. En de NATO is, zoals iedereen weet, een club waar de VS de dienst uitmaakt.

De leden Staten-Generaal zijn door de burgers gekozen. Het zijn dan wel “volksvertegenwoordigers,” maar ze doen allang niet meer wat het volk wil. Het volk wil geen geld betalen aan Griekenland. Het volk wil geen AZC’s in de achtertuin of aan de overkant. De tuinders willen geen sancties tegen Rusland. De Nederlandse burger is een vredelievend mens en wil helemaal niet dat uit zijn naam bommen worden gegooid op onschuldige burgers in Libië, Syrië, Afghanistan of worden afgeknald ergens in Afrika. De Nederlandse burger betaalt minstens 80% belasting op elke Euro die hij verdient, maar heeft he-le-maal geen enkele invloed op de besteding van zijn zuurverdiende centen. En op de koop toe wordt hij nog eens stelselmatig belogen door de NOS en andere staatsmedia, die worden gefinancierd met zíjn belastinggeld!

Er is helemaal niemand die luistert naar zijn klachten. Ja misschien de ombudsman, één vent op 17 miljoen gekoeioneerde en dagelijks vernederde en uitgebuite burgers. Of de burger kan een beetje gaan WOBben, als hij misschien nog tijd en zin heeft wanneer hij doodmoe thuiskomt na urenlang in de file staan. En áls er dan een keer geen file is, moet hij weer op zijn hoede zijn voor flitsers langs de weg. En een beetje ontspannen zit er vaak niet bij, want de burger moet al zijn bonnetjes bewaren voor de belastingaangifte straks. Een kleine fout en hij wordt genadeloos gepakt.

Nederland vrij? Nederland democratisch? Nederland soeverein? Nederlanders baas in eigen land? Maak dat de kat wijs!

Misschien zou het allemaal niet zo pijnlijk zijn indien Nederland werd bestuurd door mensen met verantwoordelijkheidsgevoel, die het eigenbelang ondergeschikt maken aan de maatschappij. Eerlijke, oprechte bestuurders en leiders.

Maar nee! De “autoriteiten in het land der voldongen feiten” zijn niets meer en niets minder dan ordinaire zakkenvullers, graaiers, opportunisten en baantjesjagers. Het lijkt wel of ze allemaal weten dat de tijd dringt en dat ze moeten opschieten met hun jatwerk, het gebeurt allemaal vrij openlijk, zoals het debat in het nepparlement over de “Teevendeal” nog eens heeft aangetoond. Jatten, bedriegen, liegen, ze doen het allemaal. Alle bestuurders, alle regenten. In de politiek, de ambtenarij, de zorg, het onderwijs, de bankensector, de accountancy en boekhouding, de beurs, de voedselindustrie. Ook de “zelfstandige bestuursorganen” zoals de “Voedsel-en Warenautoriteit” de “Autoriteit Financiële Markten” en hoe ze allemaal verder mogen heten: allemaal corrupt.

En de “Koning” dan, kan hij zijn volk niet beschermen? Tot vervelens toe wordt de Nederlander sinds jaar en dag verteld dat er een mystieke, onverbrekelijke band is tussen het volk en het “Huis van Oranje.” Maar wat wordt de burger hier nu concreet wijzer van? In 1940 had hij nood aan de aanwezigheid van de “Koningin,” maar die ging er als een dief in de nacht vandoor en liet haar geliefde volk aan zijn lot over. Nu is er weer zo’n moment dat het Nederlandse volk de steun (al was het maar psychologisch) van zijn vorst zou kunnen gebruiken. Maar in plaats daarvan doet de “Koning” helemaal niets. Steekt geen poot uit. Declareert wel ieder jaar 50.000 Euro “kleedgeld” voor ieder van zijn drie kinderen. Maakt reisjes naar verre landen en verkoopt slappe praatjes aan vreemdelingen. Is in de weer met de verbouwing van zijn vakantievilla in Griekenland. Buigt zich over de verbouwing van Paleis Huis ten Bosch. Bekijkt folders voor een nieuwe speedboot. Gaapt nog eens, rekt zich uit en vraagt aan zijn importbruid of het al bedtijd is. Het Nederlandse koningshuis is het duurste ter wereld en kost de schatkist jaarlijks honderden miljoenen Euro’s. Maar o wee wanneer iemand eens zonder toestemming een fotootje publiceert van die familie: dan worden legers advocaten losgelaten om genoegdoening te eisen.

Willem Alexander is een karikatuur geworden van Lodewijk XVI, Máxima een karikatuur van diens vrouw Marie Antoinette. En iedereen weet dat het met Lodewijk en Marie Antoinette slecht is afgelopen.

De NOS; de Krant van Misbruikend Nederland, NSB-Handlangersblad, het kwaliteitsblad van Cris Klomp, ja alle media tot GeenStijl aan toe, allemaal noemen ze de woedende burgers van Geldermalsen “relschoppers.”

Het volk staat dan nog wel niet in de paleistuin in Wassenaar, maar roert zich wel in Oranje (!), Steenbergen en Geldermalsen. Geldermaidan. Het lijkt erop dat de bevolking eindelijk genoeg begint te krijgen van de dagelijkse vernederingen, de leugens, de bedriegerij, de diefstal van gemeenschapsgeld. Genoeg van de Poppenkast. Genoeg van Jan Klaassen en genoeg van Katrijn.

7 Replies to “LODEWIJK ‘WILLEM’ DE XVIe EN ZIJN VROUW MARIE ‘MAXIMA’ ANTOINETTE”

 1. Nederland vrij? Nederland democratisch? Nederland soeverein? Nederlanders baas in eigen land? Maak dat de kat wijs!
  ======================
  Anne Frank -overigens idolaat van “het koningshuis in ballingschap te Londen”- schreef op 13 juni 1944 ondergedoken de volgende observatie:
  Hoe onrechtvaardig ze redeneren, beseffen de mensen niet, als ze steeds weer zeggen dat ze Engelse bezetting hier niet willen hebben. Alles bij elkaar genomen komt deze gedachtengang hierop neer: Engeland moet vechten, strijden en zijn zonen voor Nederland en de andere bezette gebieden opofferen. De Engelsen mogen niet in Nederland blijven, moeten hun onderdanigste excuses aan al de bezette staten aanbieden, moeten Indië aan de oorspronkelijke eigenaar teruggeven en mogen dan verzwakt en arm naar Engeland terugkeren. Arme sukkel, die zich dit zo voorstelt en toch, zoals al gezegd, moeten vele Nederlanders tot die sukkels gerekend worden. Wat, vraag ik nu, zou er uit Nederland en de naburige landen geworden zijn, als Engeland de zo vaak mogelijke vrede met Duitsland getekend had?
  Nederland was Duits geworden en daarmee basta!
  ======================
  Omdat Nederland echter internationaal staatkundig gezien al Duitse vazalstaat geworden was, dankzij de geplande “ordeloze vlucht” van het staatshoofd door samenzweerders Bernhard/Wilhelmina, is de situatie hier die van de VERLIEZER van WOII, met heel cynisch (“je krijgt wat je begeert” van de griezelige gruwelslachters van Dresden) hier de zo innig geliefde hoogverraders als zetbaas van de USA/GB……en daarmee basta (want wat kun je eraan doen…..behalve INTERNATIONAAL de geïnfiltreerde psychopaten TESTEN EN UITNEMEN)!
  Vandaar:

  ======================
  Ook als de Commissie orders van hogerhand krijgt, blijft Nederland zoetjes in de pas lopen. De VS wil sancties tegen Rusland. De Commissie gehoorzaamt slaafs en Nederland doet weer wat de Commissie opdraagt, ook al is dat schadelijk voor de Nederlandse economie. En als de Commissie geen eisen of opdrachten heeft, heeft de NATO die wel. En de NATO is, zoals iedereen weet, een club waar de VS de dienst uitmaakt.
  ======================

 2. LS…

  ER IS MAAR ÉÉN PRANGENDE VRAAG: WAT WEET DE CRIMINEEL CEES H. DAT CA 5000.000 OUDERWETSE FLORIJNEN WAARD WAS C.Q. IS. DE REST IS GEKONKEL IN EMMERS SNOT DAT TEGEN DE PLINTEN VAN DE EERSTE EN TWEEDE KAMER KLOTST EN WAAR ALLE POLITICI KNIEHOOG IN STAAN.

  1. “Uit de documenten blijkt dat er op 10 september 2001 in één keer ruim 4,7 miljoen gulden is overgemaakt aan H.”

   “Pim Fortuyn (Wilhelmus Simon Petrus Fortuijn; * 19. Februar 1948 in Driehuis in der Gemeinde Velsen; † 6. Mai 2002 in Hilversum)”

   10 sept 2001 > 6 Mei 2002 Aan betaling moord aanslag mischien?

 3. De psychopathisch gestoorde grenzenLOOSheid/vreesLOOSheid eindigt bij welk project op welk terrein dan ook (ook als koppelaar), nu en in de toekomst, IN rokende puinhopen en dan heb JIJ het gedaan (‘You are the culprit’). Als e.e.a. dan na lange tijd toch in een helder licht dreigt te komen, dan heeft bijv. een goede vriend of achterneef ongevraagd de boel omgedraaid en mag jij je in de watten laten leggen met bijv. een kopje thee:

  http://www.nieuwsdossier.nl/koninklijk-huis/prins-bernard-gewond-bij-auto-ongeluk

 4. LS…

  Volgens Zionisten Pleepapier Elzevier is de positie van Teflon
  Rutte er alleen maar sterker op geworden. Hoe krijg je het op papier ! Voor de rest kan ik niets verzinnen. Sprakeloos !

Geef een reactie