Eén reactie op “LONDON UPDATE: DEVASTATING ELECTIONS”

 1. Napoleon heeft de slag bij Waterloo niet verloren, want zijn neef werd president van Frankrijk en onze Monarchie opgezet door Napoleon Bonaparte bestaat nog steeds.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Napoleon_III

  Maar een echt uitstekende reportage Micha, bedankt voor deze video.

  Wat ik er nog aan toe kan voegen is, dat het democratie theater van de Britten, soortgelijk theater als het toneelgezelschap in onze Staten Generaal, een afleidingsmanoeuvre is voor de werkelijke politieke gebeurtenissen.
  De werkelijke politieke gebeurtenissen in de UK zijn:
  Vorig jaar heeft Schotland geprobeerd onafhankelijk te worden van de UK, nu dan wordt Schotland omgekocht met de hoofdrol in het democratie voorstelling van het BBC ea Britse MSM podium. Maar ondertussen is de UK machthebber werkelijke bang voor een NO POPERY banner tijdens de protesten door de Schotten, dus harde maatregelen als macht over het parlement, zogenaamd, is nodig om het Britse volk weer in het gareel te krijgen. In 2014 is het ook na 400 jaar gelukt het jaarlijks verbranden van een beeld van de paus tijdens Guy Fawkes nacht te verbieden. Zo dan zien we de Britten in de situatie van ons land 100 jaar geleden, de Nacht van Kersten, het laatste protest tegen het installeren van Bisschoppelijke zetels kaltgestellt.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Aprilbeweging

  Natuurlijk kan men discussiëren over de werkelijke machthebbers in onze landen, maar alle missies van ons leger zijn evident gericht ten bate van het Vaticaan, dat lijkt me toch een feitelijke maatstaf die niet te weerleggen is.

Geef een reactie