LUKT HET DEN HELDER EEN CRIMINEEL EN EEN PEDOFIEL WEG TE KRIJGEN ALS BURGEMEESTER OF ZWICHT DE STAD VOOR DE HAAGSE MAFIA?

DE CASUS-DEN HELDER STAAT SYMBOOL VOOR NEDERLAND ALS GEHEEL: IS HET NOG MOGELIJK ONS TE BEVRIJDEN VAN HET CRIMINELE EN PEDOFIELE JUK WAARMEE DE RUTTE/DEMMINK-MAFIA ONS KLEINEERT, TERRORISEERT, LEEGPLUNDERT EN VERKRACHT? * VRAAG HET REKENINGNUMMER VAN MICHA’S STICHTING OP VIA drsmkat@yahoo.com

5 Replies to “LUKT HET DEN HELDER EEN CRIMINEEL EN EEN PEDOFIEL WEG TE KRIJGEN ALS BURGEMEESTER OF ZWICHT DE STAD VOOR DE HAAGSE MAFIA?”

 1. Micha Kat heeft geen kinderen en is geobsedeerd door het verkrachten, in stukken snijden en vermoorden van kinderen. Je hoeft geen psycholoog te zijn om te weten hoe deze vork in de steel zit.

 2. Het belang van een door psychopaten gecontroleerde MSM zien wij hier, in dit berichtje van NOS Teletekst van vandaag: De NYT zonder een zweem van schaamte (!) over eerdere (geslaagde) oorlogshitserij met waarschijnlijk meer dan 1.000.000 burgerdoden (goeddeels op extreem gruwelijke en pijnlijke wijze aan hun tragische eind gekomen) tot gevolg, gaat ijskoud ongeremd op dezelfde weg voort en de NOS plaatst het (dito moreel debiel) meteen op Teletekst:

  PAG. 130

 3. Nu de steden erg afhankelijk worden van compensatie uit Den Haag voor bijstandsuitkeringen aan erkende vluchtelingen, zullen ze wel zwichten voor de Haagse mafia die de geldpers heeft ge-usurpeerd.

  Ongeveer de eerste machts- en controlemiddelen waar psychopaten in de 1945 positie van Bernhard op afgaan zijn immers wapens en geld en daarna volgt meteen de MSM.

  Vandaar Benno’s extreem en driedimensionaal wonderlijk opduiken als Führer van de BINNENLANDSE Strijdkrachten (BS……staat ook voor ‘bullshit’) te Londen en van het GEWAPENDE (!) ILLEGALE verzet te Londen, waarbij stevig achter hun oren krabbende (en m.n. de door de hoogverraderlijke vlucht in oorlogstijd vol op de kaak getroffen) Nederlandse burger- en m.n. ook de militaire ambtenaren in 1945 natuurlijk moesten worden omgekocht, gemanipuleerd, gesust of tot gedeisd houden bedreigd en als dat niet ging….gewetenloos KALTGESTELLT.

  Het is (voorspelbaar) een prachtig gekkenhuis geworden!

 4. Er is geen enkel bewijs dat de burgemeester pedofiel is. Nul, nada, noppes. Hou toch eens op met jezelf naar beneden halen door dit soort onzin online te plaatsen. Je begint steeds meer op Jeroen de Kreek te lijken, die heeft zijn site al grotendeels moeten sluiten.

Geef een reactie