MAANDAG OOK PEDO-ZAAK OP RECHTBANK AMSTERDAM

MORGEN VANAF 9:30 UUR, RECHTBANK AMSTERDAM: VERZOEK TOT HET HOREN VAN GETUIGEN IN DE ZAAK DIE EEN SLACHTOFFER VAN DE PEDO-NETWERKEN HEEFT AANGESPANNEN TEGEN DE ELITE-KINDERVERKRACHTERS * LEES HET HELE VERHAAL OP DE SITE VAN NICO VAN DEN HAM

pedo's om

[wp_ad_camp_1]

De belangrijkste elite-pedofielen binnen de justitie-organisatie: Joris Demmink, Jan Wolter Wabeke, Hans Holthuis en Henk Wooldrik. De laatste drie waren hoofofficier van justitie. Het is niet te bevatten.

2 Replies to “MAANDAG OOK PEDO-ZAAK OP RECHTBANK AMSTERDAM”

  1. Bovendien is het niet ongevaarlijk. Amerikaanse collega’s hebben al aangedrongen op beveiligingsmaatregelen.

    Ook kun je als hoogleraar/ambtenaar -bij de huidige stand van de wetenschap- niet het achterste van je tong laten zien in vazalstaatjes van de USA als PB BV……volgt u mij.

  2. Abnormaal energiek rechten studeren en dan solliciteren. Ze herkennen de aberratie bij elkaar en spelen elkaar “op hun eigen frequentie ” het balletje toe.

    Dit lijkt makkelijk te bevatten, maar je moet eerst het fingerspitzengefühl van een doorgewinterd (forensisch) psycholoog hebben en daar komt meer voor kijken dan voor een relatief eenvoudige rechtenstudie.
    Ook emotioneel is het radbrakend. Studies naar bijv. (de gevolgen voor “overlevenden” van) “Dresden” worden niet of nauwelijks verricht, omdat normale studenten daar zelf emotioneel aan onderdoor gaan. Ook de weerzinwekkende ‘alien mindset’ wil eigenlijk niemand ‘in his right mind’ doorvorsen. Je springt met groter genoegen in een gierput.

Geef een reactie